Atenție, constănțeni. Cardurile RESPECT nu pot fi folosite până la sfârșitul lunii martie

  • Primăria Municipiului Constanța anunță că a început distribuția cardurilor RESPECT, prin intermediul Poștei Române la domiciliul beneficiarilor
  • Deocamdată, cardurile nu pot fi folosite
  • Alimentarea lor se va face în momentul în care peste 95% dintre carduri vor fi distribuite, cel mai probabil, la sfârșitul lunii martie, susțin reprezentanţii Primăriei
 

 
Primăria Municipiului Constanța anunță că a început distribuția cardurilor RESPECT, prin intermediul Poștei Române la domiciliul beneficiarilor.
 
„Deocamdată, cardurile nu pot fi folosite.

Alimentarea lor se va face în momentul în care peste 95% dintre carduri vor fi distribuite, cel mai probabil, la sfârșitul lunii martie“, au transmis reprezentanţii Primăriei.

Suportul electronic (card) va avea un regim special și va putea fi utilizat numai pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului Programului RESPECT.

Cu cardul RESPECT se pot efectua operațiuni de plata contacteless fara utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei. Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate. Suporturile electronice vor putea fi utilizate numai la unități afiliate care au încheiat cu unitatea emitentă selectată de către Primăria Constanța, un contract care reglementează acceptarea tichetelor valorice emise în cadrul programului RESPECT.
 
Fiecare persoană care va primi tichetele valorice pe suport electronic va beneficia de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare). De asemenea, prin intermediul aplicației, beneficiarii vor avea posibilitatea de a verifica termenul de valabilitate a sumelor încărcate.
 
Beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care nu înregistrează datorii la bugetul local, atrag atenţia reprezentanţii municipalităţii.

 
Informații suplimentare se pot obtine  de la Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale – telefon: 0341.448.530 / 0341.180.107
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

UP ROMÂNIA SRL a câștigat imprimarea și distribuirea tichetelor valorice din programul RESPECT din municipiul Constanța
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 704

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 619

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1006

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 769

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1229

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 728

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1539

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1167

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 820

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 858

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 568

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2238