CJC a instituit 25 decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

  • Consiliul Județean Constanța l-a somat de la începutul anului pe fostul președinte al instituției, Nicușor Constantinescu, să plătească prejudiciile aduse bugetului județului
  • Este vorba despre 25 adrese de poprire au fost emise în luna februarie a acestui an și expediate la adresa de domiciliu a fostului șef al CJ
  • Alți debitori pe numele cărora CJC a emis somații sunt Ionuț Halep, Gavrilă Dima Bogdan Teoniu, Alina Luiza Surdeanu, Hacie Cadâr și Iulian Ionescu


Consiliul Județean Constanța l-a somat de la începutul anului pe fostul președinte al instituției, Nicușor Constantinescu, să plătească prejudiciile aduse bugetului județului Constanța.
Mai exact, este vorba despre 25 adrese de poprire au fost emise în luna februarie a acestui an și expediate la adresa de domiciliu a fostului șef al CJ (vezi secțiunea “documente”).

Popririle au fost emise în baza deciziilor și sentințelor judecătorești, conform codului de procedura fiscal. În acest sens, Consiliul Județean Constanța a demarat proceduri de recuperare a sumelor poprite, înștiințând mai multe instituții în vederea indisponibilizării eventualelor sume ce i se cuvin debitorului sau aflate în conturile acestuia.

Alți debitori pe numele cărora CJC a emis somații sunt Ionuț Halep, Gavrilă Dima Bogdan Teoniu, Alina Luiza Surdeanu, Hacie Cadâr și Iulian Ionescu.Citește și:

Consiliul Județean Constanța încearcă recuperarea unor prejudicii de la o parte dintre condamnaţii în dosarul “perdelelor forestiere”!

În baza deciziilor și sentințelor judecătorești, CJC a instituit într-o singură zi 12 decizii de poprire pe conturile lui Nicușor Constantinescu (document)

Nicușor Constantinescu, executat silit în alte șase dosare pentru prejudicierea bugetului Consiliului Județean Constanța (document)

Consiliul Județean Constanța a emis o decizie de poprire pe conturile goale ale lui Nicușor Constantinescu! Despre ce sumă este vorba (document)

 Nicușor Constantinescu, executat silit! A fost somat, atât în penitenciar, cât și la domiciliu, să restituie un prejudiciu Consiliului Județean Constanța. A refuzat (document)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi ani de la alegerile locale din 2020

27 Sep 2022 431

Fostul mare atlet Ilie Floroiu ar putea deveni președintele de Onoare al CSM Constanța. Numirea va fi făcută de Consiliul de Administrație, la propunerea directorului clubului (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 788

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 764

30 de cereri depuse în programul Infant derulat de Primăria Constanța. Doar o parte dintre acestea au fost aprobate! (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 542

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!

20 Sep 2022 623

UPDATE Conducerea DGAS explică eșecul! Proiect pe fonduri europene „ratat" de Primăria Constanța. Vârstnicii constănțeni nu mai pot beneficia de îngrijire la domiciliu

20 Sep 2022 1531

Prelungire de mandat la CT BUS SA până la sfârșitul anului pentru fostul coleg al primarului Vergil Chițac (DOCUMENTE)

19 Sep 2022 885

Consilierul primarului Chițac, diplomatul Dorin Popescu se pregătește să părăsească Primăria Constanța

15 Sep 2022 1504

PUD-ul pentru construire imobil cu acces direct la strada Aristide Karatzali ajunge în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului (DOCUMENTE)

13 Sep 2022 831

Înainte ca aleșii locali să le aprobe externalizarea unor lucrări către firme private, Confort Urban SRL a cerut majorarea tarifelor practicate (DOCUMENTE)

05 Sep 2022 965

Hanul Balcan, Hotel Rex sau Hotel Palace. Clădiri emblematice, de patrimoniu, pentru care Primăria Constanța a refuzat să-și exercite dreptul de preempțiune!

03 Sep 2022 1408

Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

23 Aug 2022 2142

Județul Constanța va avea un adăpost dedicat animalelor aflate în pericol sau pentru care s-a emis ordin expres de plasare

23 Aug 2022 750

Este oficial! Municipiul Constanța are o nouă societate în portofoliu. Termocentrale SRL trebuie să obțină de la ANRE licența pentru producerea de energie termică

22 Aug 2022 8406

CJC a solicitat acord de mediu pentru corpul nou al Unității Primiri-Urgențe din cadrul Spitalul Județean Constanța

20 Aug 2022 875