Consiliul Județean Constanța schimbă destinația imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea. Ce instituție se mută cu "arme și bagaje" (documente)

 
  • Pe parcursul anilor 2019-2020, Consiliul Județean Constanța a derulat mai multe achiziții pentru lucrări de reparații curente la fosta școala nr. 19 de pe strada Medeea, nr. 25
  • Imobilul unde a funcționat școala gimnazială nr. 19 Constanța se afla într-o stare deplorabilă, după ce în anul 2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a luat decizia închiderii acesteia
  • Fosta administrație județeană intenționa ca în interiorul clădirii să relocheze Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța
  • O dată cu schimbarea conducerii la nivelul Consiliului Județean, s-a decis schimbarea destinației imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea
  • Potrivit proiectului, imobilul va deservi Serviciul Evidența Persoanelor Constanța
  • CJRAE își va continua activitatea în clădirea fostei școli cu clasele I-VIII "Grigore Sălceanu” din Constanța
 
Pe parcursul anilor 2019-2020, Consiliul Județean Constanța a derulat mai multe achiziții pentru lucrări de reparații curente la fosta școala nr. 19 de pe strada Medeea, nr. 25.
Imobilul unde a funcționat Școala Gimnazială nr. 19 Constanța se afla într-o stare deplorabilă,  după ce în anul 2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a luat decizia închiderii Școlii Gimnaziale nr. 19 Constanța și comasării acesteia cu Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu”.
După reabilitare, fosta administrație județeană intenționa ca în interiorul clădirii să relocheze Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.
Reamintim că sediul fostei școli nr.19 a fost cedată Consiliului Județean de către Primăria municipiului Constanța.
Imobilul are următoarele compartimentări: Săli clasă = 8; Secretariat = 1; Cancelarie = 1; Birou administrator = 1; Holuri = 5; Laboratoare = 2; Anexe laborator = 2; Grup sanitar profesori = 2; Grup sanitar elevi = 2.
O dată cu schimbarea conducerii la nivelul Consiliului Județean, s-a decis schimbarea destinației imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea.
Propunerea urmează să fie aprobată în ședința de Consiliu Județean din 20 ianuarie, proiectul fiind deja înscris pe ordinea de zi.
Potrivit proiectului care poate fi consultat în secțiunea "documente" imobilul va deservi Seviciul Evidența Persoanelor Constanța care are nevoie de un spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității.
Urmare a unui control derulat de Direcția pentru Evidența Personelor și Protecția Datelor la nivel central s-a făcut demersuri către conducerea CJ pentru identificarea unui astfel de spațiu.
Ce se întâmplă în actualul context, cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională?
Vicepreședintele CJ, Stelian Gima a explicat că angajații Centrului își vor continua activitatea în clădirea de pe Bulevardul Mamaia nr.197,în sediul fostei școli cu clasele I-VIII "Grigore Sălceanu” din Constanța.
 
Citește și:

Optim Serv Construct contract pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța


Consiliul Județean a primit de la Primăria Constanța fostul sediu al Școlii 19. După reabilitare, va fi casă pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 704

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 621

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1006

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 770

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1230

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 728

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1540

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1169

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 820

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 858

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 568

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2239