Consiliul Județean Constanța schimbă destinația imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea. Ce instituție se mută cu "arme și bagaje" (documente)

 
  • Pe parcursul anilor 2019-2020, Consiliul Județean Constanța a derulat mai multe achiziții pentru lucrări de reparații curente la fosta școala nr. 19 de pe strada Medeea, nr. 25
  • Imobilul unde a funcționat școala gimnazială nr. 19 Constanța se afla într-o stare deplorabilă, după ce în anul 2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a luat decizia închiderii acesteia
  • Fosta administrație județeană intenționa ca în interiorul clădirii să relocheze Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța
  • O dată cu schimbarea conducerii la nivelul Consiliului Județean, s-a decis schimbarea destinației imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea
  • Potrivit proiectului, imobilul va deservi Serviciul Evidența Persoanelor Constanța
  • CJRAE își va continua activitatea în clădirea fostei școli cu clasele I-VIII "Grigore Sălceanu” din Constanța
 
Pe parcursul anilor 2019-2020, Consiliul Județean Constanța a derulat mai multe achiziții pentru lucrări de reparații curente la fosta școala nr. 19 de pe strada Medeea, nr. 25.
Imobilul unde a funcționat Școala Gimnazială nr. 19 Constanța se afla într-o stare deplorabilă,  după ce în anul 2018, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a luat decizia închiderii Școlii Gimnaziale nr. 19 Constanța și comasării acesteia cu Școala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu”.
După reabilitare, fosta administrație județeană intenționa ca în interiorul clădirii să relocheze Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Constanța.
Reamintim că sediul fostei școli nr.19 a fost cedată Consiliului Județean de către Primăria municipiului Constanța.
Imobilul are următoarele compartimentări: Săli clasă = 8; Secretariat = 1; Cancelarie = 1; Birou administrator = 1; Holuri = 5; Laboratoare = 2; Anexe laborator = 2; Grup sanitar profesori = 2; Grup sanitar elevi = 2.
O dată cu schimbarea conducerii la nivelul Consiliului Județean, s-a decis schimbarea destinației imobilului fostei școli 19 din cartierul Medeea.
Propunerea urmează să fie aprobată în ședința de Consiliu Județean din 20 ianuarie, proiectul fiind deja înscris pe ordinea de zi.
Potrivit proiectului care poate fi consultat în secțiunea "documente" imobilul va deservi Seviciul Evidența Persoanelor Constanța care are nevoie de un spațiu corespunzător pentru desfășurarea activității.
Urmare a unui control derulat de Direcția pentru Evidența Personelor și Protecția Datelor la nivel central s-a făcut demersuri către conducerea CJ pentru identificarea unui astfel de spațiu.
Ce se întâmplă în actualul context, cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională?
Vicepreședintele CJ, Stelian Gima a explicat că angajații Centrului își vor continua activitatea în clădirea de pe Bulevardul Mamaia nr.197,în sediul fostei școli cu clasele I-VIII "Grigore Sălceanu” din Constanța.
 
Citește și:

Optim Serv Construct contract pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța


Consiliul Județean a primit de la Primăria Constanța fostul sediu al Școlii 19. După reabilitare, va fi casă pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Câștigătorii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Constanța pentru activităţi nonprofit culturale pentru anul 2023

03 Jun 2023 637

Indicele Transparenței Locale Ce scor a primit Primăria Constanța?

03 Jun 2023 1159

Noul termen pentru finalizarea șantierului de pe Ștefan cel Mare din Constanța este 1 septembrie. Iată ce prevede proiectul tehnic (DOCUMENT)

01 Jun 2023 4810

Investitorii de la Margona MTC, Genesis Concept, Tomis Real Estate și Confort Urban fața în față cu reprezentanții Comisiei de Urbanism a Primăriei Constanța

31 May 2023 706

Contractul încheiat cu Numart MS Kraft SRL pentru restaurarea statuilor și monumentelor istorice din municipiul Constanța, adiționat cu repetiție (DOCUMENTE)

27 May 2023 958

Primăria Constanța cheltuie 540 mii de euro. Comisiile de selecție ale proiectelor non-profit, la secret

25 May 2023 1187

Instalați în același sediu cu ADD Cine sunt membrii fondatori ai Asociației Organizația de Management al Destinației Județul Constanța? (DOCUMENTE)

25 May 2023 1037

După ce a blocat reabilitarea piețelor agroalimentare Griviței și Pescăruș, Chițac le transferă din nou la Administrația Fondului Imobiliar SRL (DOCUMENT)

24 May 2023 4157

Consiliul Local Municipal votează șefii de secţii de la Spitalul de Boli Infecţioase. Iată nominalizările (DOCUMENTE)

23 May 2023 962

Parohia din Veterani rămâne fără o parte din teren E-Distribuție Dobrogea va amplasa postul de tranformare pe pământul dat în folosință bisericii (DOCUMENT)

22 May 2023 867

După ce a avut grijă de propriul buzunar, primarul Chițac a majorat și indemnizațiile consilierilor locali municipali(DOCUMENT)

12 May 2023 1607

Reorganizări în administrația Chițac Viitorii angajați ai Direcției Locuințe Sociale din cadrul DGAS Constanța, obligați să susțină concursuri! În organigramă apar 28 de posturi (DOCUMENTE)

10 May 2023 2633

Constănțeanul supărat Florin Cocargeanu, viceprimar Constanţa - „Vergil Chiţac a decis soarta Creşei nr. 6 de pe Aleea Topolog. În locul ei va fi construită o parcare supraetajată”!

08 May 2023 3393

Ghenele de gunoi vor fi reparate iar locurile de joacă vor fi amplasate începând cu luna iunie Zona reabilitată din cartierul Inel II va beneficia de iluminat LED și camere de supraveghere!

06 May 2023 992

Cine sunt câștigătorii finanțărilor Consiliului Județean Constanța pentru proiecte și activități non-profit de promovare a sportului de masă?(DOCUMENTE)

06 May 2023 1732