Ești elev sau student? Află cum poți face parte din Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret Constanța!

  • Consilierii locali au aprobat modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului Constanța
  • Dacă sunteți studenți sau elevi, puteți depune o cerere și o copie a statutului până pe data de 30.05.2022 la adresa cctp@primaria-constanta.ro pentru a vă înscrie în Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret
  • Domeniile aflate în atenția Consiliului sunt arta, educația, antreprenoriatul, sportul, creativitate și inovare
 
 

 
În luna martie, consilierii locali au aprobat modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret al municipiului Constanța.

Pentru ca vocea tinerilor din Constanța să fie auzită și pentru că ei pot vorbi cel mai bine despre problemele cu care se confruntă generația lor, dacă reprezentați un grup de tineri, sunteți studenți sau elevi, puteți depune o cerere și o copie a statutului până pe data de 30.05.2022 la adresa cctp@primaria-constanta.ro pentru a vă înscrie în Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret.

Principalele domenii abordate de CCPT sunt următoarele: cultură și artă,educație și formare, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, participare și activități de voluntariat, sport și stil de viață sănătos, incluziune socială și susținerea tinerei familii, turism, cooperare internațională, creativitate și inovare, mediu, consiliere.
 
Din CCPT, care a fost constituit la nivelul municipiului Constanța din 2016 pot face parte: Fundația Județeană pentru Tineret Constanța (Decret-Lege 150/1990), organizațiile județene federative ale tinerilor la nivel județean, organizațiile studențești, organizațiile de elevi, structurile sindicale adresate tinerilor, structurile patronale adresate tinerilor, structurile de tineret ale partidelor politice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Consiliu Consultativ pe Probleme de Tineret încă neconstituit?! Președintele CJC așteaptă cereri de adeziune
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consilierul local Mihai Ochiuleț (USR), despre lupta surdă dusă cu Felicia Ovanesian pentru proiectul de înființare a unui parc în Constanța

02 Jul 2022 718

Complex modern la Vaslui. Constanța a optat pentru varianta mai ieftină de bazin olimpic! (DOCUMENTE)

02 Jul 2022 716

Salvate de pandemie și de votul PNL și PSD din CLM Constanța. Turnuri de 15 etaje pe locul fostului restaurant Parc din Mamaia (DOCUMENTE)

01 Jul 2022 1857

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!

30 Jun 2022 558

Contractul cu Polaris a fost adiționat! Primarul Chițac se așteaptă ca instanța să decidă cine are dreptate

30 Jun 2022 714

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 845

Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

28 Jun 2022 562

Constănțeanul supărat. Oamenii reclamă că la numărul de telefon afișat la sediul Serviciului Gestionare Cimitire nu răspunde nimeni. Cum explică situația Primăria Constanța?

27 Jun 2022 1039

Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO)

27 Jun 2022 5441

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1124

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 1215

Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

23 Jun 2022 1215

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2329

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 947

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 948