Licitația pentru achiziția de module informatice a fost anulată de Primăria Constanța

  • Achiziția făcea parte din proiectul de planificare strategică integrată și administrație publică eficientă la nivelul polului de creștere zona Metropolitană Constanța
  • Niciunul dintre loturi nu au fost atribuite, iar licitația a fost anulată, deoarece ar fi fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme
  • Potrivit portalului de achiziții publice, doar Webis SRL a fost singurul agent economic care a depus ofertă în cadrul achiziției pentru lotul II
 

 
 
Primăria Constanța a anulat licitația pe loturi loturi privind implementarea de module informatice (modulul urbanism și amenajarea teritoriului și modulul asistență socială) ]n valoare de 1.114.000 lei.

Achiziția făcea parte din proiectul de planificare strategică integrată și administrație publică eficientă la nivelul polului de creștere zona Metropolitană Constanța.

Niciunul dintre loturi nu au fost atribuite, iar licitația a fost anulată, deoarece ar fi fost depuse numai oferte inacceptabile si/sau neconforme.
Menționăm că lotul privind achiziționarea modulului asistență socială a fost anulat adminstrativ.

Potrivit portalului de achiziții publice, doar Webis SRL a fost singurul agent economic care a depus ofertă în cadrul achiziției pentru lotul II.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța nu este capabilă să finalizeze o licitație pentru reparații la mobilierul stradal din municipiu!

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„E foame de bani, băieți. Lumea tre' să știe ce fel de băieți sunteți!” Administrația Chițac vrea să transforme și stațiile de autobuz în panouri publicitare (DOCUMENTE)

31 Jan 2023 3166

Parc arheologic la Poarta Mare a Cetății Tomis. USR Constanța propune alocarea sumei de 100.000 lei pentru elaborarea documentației tehnico-economice

30 Jan 2023 806

În al treilea an de mandat, primarul Chițac descoperă criteriile de calitate ale civilizației! Investiții în cartierul betonat Palazu Mare (DOCUMENT)

30 Jan 2023 1202

Câți bani primesc localitățile din județul Constanța pentru susținerea investițiilor, cofinanțărilor și pentru cheltuieli de funcționare (DOCUMENT)

30 Jan 2023 799

Atenție, constănțeni. Care sunt cele două taxe locale care trebuie achitate integral până la 31 martie 2023?

28 Jan 2023 15872

Vot în Consiliu Local Constanța pentru aprobarea documentației și costurilor investiției. Care sunt tronsoanele de rețele termice primare și secundare propuse spre reabilitare în etapa V? (DOCUMENTE)

28 Jan 2023 921

Ministerul Turismului cere modificarea statutului Organizației de Management al Destinației Constanța - Mamaia. Câți bani sunt în conturile Asociației din taxa de promovare?(DOCUMENTE)

27 Jan 2023 1005

Birocrația ne omoară! Cardurile de energie, muncă în plus pentru administratori și președinții de Asociații de Proprietari. Care sunt beneficiarii care trebuie să-și depună singuri documentele? (DOCUMENTE)

26 Jan 2023 1631

Se reia licitația pentru contractul de tăiere și toaletare arbori în Constanța. Din dispoziția primarului Chițac se reevaluează oferta celor de la Peisagistica Shri Garden SRL

25 Jan 2023 724

Lista obiectivelor bugetate în Programul de investiții al municipiului Constanța pe anul 2023 (DOCUMENTE)

23 Jan 2023 1612

Au demarat licitația. Pe unde va trece promenada pietonală cu piste de biciclete pe care vrea s-o construiască administrația Chițac? (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 1409

Cine face parte din echipa de proiect pentru achiziția de 22 de noi autobuze electrice pentru municipiul Constanța? (DOCUMENTE)

21 Jan 2023 1023

Începe recrutarea membrilor Consiliului de Administrație al societății Confort Urban SRL. Mandatul viitorilor administratori este de patru ani

20 Jan 2023 786

Cum va afecta calitatea vieții locuitorilor și ce modificări au fost aduse Planului Urbanistic Zonal pentru cartierul Compozitori (DOCUMENTE)

20 Jan 2023 1006

Începe procesul de recrutare a membrilor Consiliului de Administrație al CT BUS Constanța. În prezent, administratori sunt trei liberali, reprezentantul primarului Chițac și un membru USR

19 Jan 2023 838