O comisie formată din experți a reevaluat-o pe Dana Dumitrescu, de la Teatrul de Stat Constanța. A obținut nota 6.30 și contestă din nou rezultatul!

  • În luna mai, magistrații au obligat Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului pentru anul 2018 al fostului manager al Teatrului de Stat Constanța, Daniela Elena Dumitrescu
  • Inițial, Comisia de evaluare a managementului de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului pentru anul 2018, astfel cu nota 5,87
  • Consiliul Județean Constanța a numit o nouă comisie iar reevaluarea a avut loc pe 21 septembrie
  • Comisia a notat-o pe actrița constănțeancă cu 6.30, rezultat considerat în continuare nesatisfăcător
  • Nemuțumită de rezultat, Dumitrescu a contestat nota obținută
 
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis în luna mai să oblige Consiliul Județean Constanța să reia procedura de evaluare a managementului pentru anul 2018 al fostului manager al Teatrului de Stat Constanța, Daniela Elena Dumitrescu.

Vă reamintim, că inițial, Comisia de evaluare a managementului de la Teatrul de Stat Constanţa a punctat activitatea managerului pentru anul 2018, astfel: în prima etapă - analiza raportului anual de activitate - nota obţinută a fost 5,70; în a doua etapă - susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu - nota obţinută a fost 6,04.

Nota finală obţinută în urma evaluării raportului de activitate pe anul 2018 a Daniela Dumitrescu, director general/manager la Teatrul de Stat Constanţa, a fost 5,87. 

Potrivit regulamentului de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managementului directorului Teatrului de Stat Constanţa, în cazul în care nota finală se situează sub 7, rezultatul evaluării este considerat nesatisfăcător.

Din comisia de evaluare a făcut parte Ioan Onisei  - director general adjunct al Teatrului Național București, actual director interimar după decesul lui Ion Caramitru și Carmen Stanciu - profesor univ. de management cultural, prorector la UNATC București.

Noua evaluare i-a adus Danei Dumitrescu nota 6.30

După ce a obținut în instanță dreptul la reevaluare, Consiliul Județean Constanța a numit o nouă comisie, formată din dr.Carmen Croitoru, manager al Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală, din cadrul Mininisterului Culturii, unul dintre cei mai importanți experți din țară în domeniul managementului cultural, Alexandru Boureanu, manager al Teatrului Național Craiova, regizor și profesor universitar de management cultural și un reprezentant al CJC.

Reevaluarea a avut loc pe 21 septembrie iar Comisia a notat-o pe actrița constănțeancă cu 6.30, rezultat considerat în continuare nesatisfăcător.


Din informațiile noastre, nemuțumită de rezultat, Dumitrescu a contestat nota obținută.
 

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul Județean Constanța obligat de Curtea de Apel să reia procedura de evaluare a Danei Dumitrescu. Pentru activitatea din 2018 a fost notată cu 5.87
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A lucrat în Primăria Constanța. Chițac i-a restructurat postul. Luminița Beca a fost desemnată consilierul de etică al Consiliului Județean Constanța(DOCUMENTE)

03 Dec 2021 1347

Ce pași a întreprins Instituția Prefectului la solicitarea USR Constanța de organizare a unui referendum pentru demiterea primarului din Agigea

02 Dec 2021 844

Viitorul Teatru pentru Copii și Tineret Constanța a ajuns la faza elaborării documentațiilor tehnice. Un SRL din Iași se va ocupa de obținerea avizelor

01 Dec 2021 726

În ce condiții pot beneficia constănțenii aflați în nevoie, de servicii de îngrijire la domiciliu

01 Dec 2021 728

Un nou Regulament va intra în vigoare. Din ce vrea să mai facă bani administrația Chițac? (DOCUMENTE)

29 Nov 2021 836

Majorări pe linie! Totul despre taxele și impozitele pe care le vor plăti constănțenii în 2022 (DOCUMENTE)

29 Nov 2021 6055

Consilierii locali constănțeni au decis - Dumnezeu preferă spațiile mici. Arhiepiscopia pierde un teren, iar de la 1 ianuarie 2022 plătim 450 de lei pentru gigacalorie!

27 Nov 2021 1327

De la 1 ianuarie 2022, constănțenii vor plăti 450 de lei pentru gigacalorie. În schimb, locatarii din Henri Coandă primesc ajutoare pentru încălzirea locuinței (documente)

22 Nov 2021 2475

Ședință de Consiliu Local. Chițac forțează din nou revocarea PUZ Mamaia și PUZ Palazu Mare (documente)

22 Nov 2021 772

Spațiu verde sau viitoarea parcare supraetajată? Arhiepiscopia Tomisului pierde o parte din terenul din parcul de la Casa de Cultură! (documente)

22 Nov 2021 2427

Primăria Constanța solicită Guvernului dreptul de administrare pentru patru baze sportive din oraș. Ce planuri au cu ele? (documente)

22 Nov 2021 783

Se modifică Legea privind amenajarea teritoriului şi urbanismul. Arhitecții avertizează că noua formă va duce la dezvoltare haotică, în favoarea investitorilor privați

17 Nov 2021 1157

Un nou șantier în oraș. Încep lucrările de reconfigurare pe bulevardul 1 Mai și Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța

17 Nov 2021 7838

Raportul de activitate al consilierului local PNL Teodor Popa la un an de mandat (documente)

16 Nov 2021 778

PUZ-ul inițiat de VMB Lux-Sonor SRL, pe ordinea de zi a Comisiei Tehnice de Urbanism și amenajarea teritoriului

15 Nov 2021 900