Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a primăriei Constanța. Iată ce proiecte urbanistice intră la avizare!

  • Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 15.10.2021, ora 12
  • Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte urbanistice, printre acestea, regăsindu-se reanalizare PUZ pentru teritoriul situat în Stațiunea Mamaia, zona restaurant Estival, delimitat de alei carosabile și limite cadastrale
  • Membrii Comisiei vor mai avea de analizat o solicitare de emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ reglementare teren aferent chioșc poliedral Felix sau PUD pentru terenul situat în Stațiunea Mamaia, zona Cazino, corp D, investitor Aldico SRL pentru RAEDPP
 
Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism se va întruni în data de 15.10.2021, ora 12.00.

Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte urbanistice, printre acestea, regăsindu-se reanalizare PUZ pentru teritoriul situat în Stațiunea Mamaia, zona restaurant Estival, delimitat de alei carosabile și limite cadastrale, inițiator Dumitru Danielopolu Pia Maria - etapa emitere aviz Arhitect șef / aprobare HCL; PUZ pentru teritoriul extravilan delimitat de DN3 și limite cadastrale, inițiator Mobiparts SRL - etapa demarare consultare publică;
PUZ pentru teritoriul extravilan - parcelele identificate cu nr. cadastral 205205, 213559, 205480, 212453, inițiator Bimmer Workshop SRL - etapa demarare consultare publică; PUZ pentru teritoriul extravilan - parcelele identificate cu nr. cadastral 208477 și 225724, inițiator Black Sea Suppliers SRL - etapa demarare consultare publică sau PUD - construire imobil S+P+2-3E - locuire colectivă și imobil P+1E - funcțiuni comerciale, servicii profesionale, birouri profesiuni liberale, amenajare parcare, spații verzi de recreere și loisir, str. Cuarțului nr. 16, investitor Europroiect SRL - etapa emitere aviz Arhitect șef.

Membrii Comisiei vor mai avea de analizat o solicitare de emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ reglementare teren aferent chioșc poliedral Felix - zona , inițiator Cușu Tănase; solicitare emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ reglementare teren str. Mihai Viteazu nr. 118, inițiator Hagi Costea; PUD pentru terenul situat în Stațiunea Mamaia, zona Cazino, corp D, investitor Aldico SRL pentru RAEDPP - etapa demarare consultare publică; solicitare emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ reglementare teren situat în prelungirea str. Bucovinei, lot 6 și lot 7, inițiator Modrea Alain Florin sau PUZ pentru teritoriul delimitat de str. Celulozei și proprietăți private, inițiator Masstudio SRL - etapa demarare consultare publică.

Alte proiecte de pe ordinea de zi vizează analizarea unei solicitări emitere aviz de oportunitate - elaborare PUZ reglementare teren extravilan, zona DN3C, parcelele identificate cu nr. cadastral 202431 și 236540, inițiator RCI Mondial SRL sau PUZ pentru teritoriul delimitat de str. Interioară III și proprietăți private, inițiator Alessia Pro Trans Spedition SRL - etapa demarare consultare publică.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Ce verdicte a dat Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism din cadrul Primăriei Constanța?

Se întrunește Comisia tehnică de amenajarea teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. A fost publicată ordinea de zi!
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrările exterioare, reabilitarea terasei, zidului de apărare și a balustradei Cazinoului, estimate la aproximativ 12 milioane de lei (DOCUMENT)

01 Dec 2023 422

Documentații urbanistice cu impact, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Constanța Printre investitori, Florina Moscu, familia Nicolae și Prefabricate Dobrogea SRL (DOCUMENTE)

28 Nov 2023 705

Consiliul Local Constanța aprobă reactualizarea viziunii de dezvoltare urbană Printre proiecte se află trenul metropolitan, un parc industrial dar și reabilitarea bulevardului Tomis. Toate ar trebui să fie gata până în 2030!(DOCUMENTE)

28 Nov 2023 1406

Primăria Constanța vinde șase terenuri. Două dintre ele au deja cumpărători (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1938

Consiliul Local Constanța votează majorarea cu până la 500% a impozitului pentru clădiri neîngrijite Supraimpozitare și pentru imobile deținute de afaceriștii Papari, Done, Băluță sau spaniolii de la Ircosol Delta (DOCUMENTE)

24 Nov 2023 6792

Dreptul de superficie, garanție pentru proprietarul construcțiilor să devină și proprietarul terenului Pregătește Primăria Constanța noi vânzări de terenuri? (DOCUMENTE)

22 Nov 2023 1828

Hotărâri de expropriere pentru două terenuri din cartierul Tomis Nord din Constanța. Cât va achita municipalitatea proprietarilor? (DOCUMENTE)

21 Nov 2023 1464

Se întrunește Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța. Ce proiecte imobiliare se află pe ordinea de zi?

20 Nov 2023 799

Cu sula-n coaste, Primăria Constanța a publicat calculul taxei de salubrizare de 17 lei/lună Primarul nu mai vrea să acorde subvenție. USR nu susține această mărire și va depune amendament! (DOCUMENT)

19 Nov 2023 2861

Primăria Constanța vrea să acorde reducere de 60% la impozitul pe imobile utilizate pentru prestarea de servicii turistice minim 6 luni pe an

11 Nov 2023 770

Cine sunt reprezentanții primarului Chițac din conducerea grădiniţelor, şcolilor şi a liceelor din Constanţa? (DOCUMENT)

10 Nov 2023 2123

Calendarul concursului de proiecte A fost stabilită componența Comisiei care va evalua proiectele de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

09 Nov 2023 809

Chestionar Constănțenii pot participa la reactualizarea Planului de acțiune privind energia durabilă a municipiului (DOCUMENT)

07 Nov 2023 604

Ce proiecte urbanistice intră la vot în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism a municipiului Constanța

06 Nov 2023 1219

Fac economie la proiecte, dar și-au mărit salariile! Primăria Constanța a anulat licitația pentru reabilitarea parcurilor de la Casa de Cultură și Oleg Danovski (DOCUMENT)

03 Nov 2023 860