Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

  • Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța
  • Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar
  • Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța
 

 
Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța.
 
Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar.
 
Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.
 
Soții Petcu mai dețin și un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.

 
Familia Petcu deține și autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 

Facem precizarea că fostul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța, Alin Cezar Vintilă a devenit prin concurs șeful Direcției Logistice din cadrul municipalității.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 520

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1477

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 713

Ședință CLM Proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, majorat cu aproape 3 milioane de euro (DOCUMENT)

11 Feb 2024 898

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 671

Cine i-a luat locul fostului director CJC, Ermil Chelariu, suspendat din funcție și trimis în judecată de DNA Constanța pentru folosire de informații nedestinate publicității (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1937

Consilierul detașat toamna trecută de la Consiliul Județean își va continua activitatea în Prefectura Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 749

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1530

Investitorul, inactiv fiscal Consiliul Local Constanța a oprit construcția unui bloc de 3 etaje pe un spațiu din stațiunea Mamaia, zona Satul de Vacanță (DOCUMENT)

29 Dec 2023 4900

Licitații publice Serviciul de mentenanță a sistemului de plată a parcărilor publice prin sms din municipiul Constanța, scos la licitație pentru suma record de 380.729 euro!

28 Dec 2023 1009

Ședință CLM Prelungirea cu 12 luni a contractului dintre Primăria Constanța și firma care administrează Cimitirul Municipal, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

26 Dec 2023 1529

Ședință CLM Consilierii locali decid după Crăciun, dacă Omonia Trading SRL va cumpăra un teren din Mamaia. Legături cu Mazăre, Constantinescu şi Strutinsky (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1031

Proiectul intră la vot în CLM Afaceristul Daniel Angelin Cîrîc din Brăila vrea să ridice un bloc pe locul fostei grădini a Teatrului din Mamaia (DOCUMENT)

24 Dec 2023 933

Ședință CLM O stradă din zona Peninsulară va purta numele diplomatului și fotografului Anatole Arthur Seraphin Magrin (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1177

Proiectul inițiat de Vergil Chițac, intră la vot la ședința de CLM de săptămâna viitoare Familia lui Bujduveanu, viceprimarul PNL al Capitalei, drept de preempțiune pentru cumpărarea unui teren de pe strada Justiției din Constanța! (DOCUMENT)

21 Dec 2023 1463