Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

  • Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța
  • Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar
  • Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța
 

 
Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța.
 
Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar.
 
Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.
 
Soții Petcu mai dețin și un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.

 
Familia Petcu deține și autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 

Facem precizarea că fostul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța, Alin Cezar Vintilă a devenit prin concurs șeful Direcției Logistice din cadrul municipalității.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 707

S-a încheiat evaluarea pentru perioada 2019-2024 Notă maximă pentru managerul Teatrului de Stat Constanța! (DOCUMENT)

20 May 2024 621

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 1020

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 772

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1231

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 731

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1542

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 1177

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 820

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 858

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 568

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2239