Soțul conduce o structură din cadrul Poliției Locale! Cine este noul purtător de cuvânt al administrației Chițac?

  • Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța
  • Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar
  • Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța
 

 
Maria Cornelia Petcu, fost inspector în Compartimentul Relații Externe și Investitori al Primăriei Constanța este noul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța.
 
Aceasta a susținut concurs pe post luna aceasta, după ce o perioadă a exercitat funcția cu caracter temporar.
 
Soțul său este tot funcționar public. Este vorba despre Mugurel Leonard Petcu, șef Serviciul Control Protecția Mediului, în cadrul Direcției Generale Poliția Locală din Primăria Constanța.
 
Conform ultimelor declarații de avere și interese cei doi angajați ai Primăriei Constanța dețin împreună șase terenuri, dintre care cinci sunt agricole și unul este intravilan.
 
Toate au fost dobândite de soții Petcu prin contracte de vânzare-cumpărare, trei dintre ele fiind cumpărate în 2009 (două terenuri cu o suprafață totală de 10.800 mp în comuna tulceană Jurilovca și unul de 1.000 mp în localitatea Șaru Dornei, județul Suceava).
 
În 2020, soții Petcu și-au cumpărat un teren intravilan de 407 mp, în Constanța, în 2012 au mai achiziționat un teren în Jurilovca, tot agricol, de 5.000 mp, iar în 2019, cei doi angajați ai Primăriei Constanța au cumpărat un teren agricol de 3,5 ha, în satul Ivinezu, comuna Peștera.
 
Soții Petcu mai dețin și un apartament de 35 mp, în oraș, cumpărat în 2015, și își construiesc o casă cu etaj, cu o amprentă la sol de 80 mp, tot în Constanța.

 
Familia Petcu deține și autoturism Volskwagen, fabricat în 2014, dobândit în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 

Facem precizarea că fostul coordonator al Compartimentului Mass-Media din cadrul Primăriei Constanța, Alin Cezar Vintilă a devenit prin concurs șeful Direcției Logistice din cadrul municipalității.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Șef din Poliția Locală Constanța, șase terenuri deținute cu soția. Aceasta, angajată tot a Primăriei Constanța (documente)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constructorul nu apare în Lista Albă ANAF. Autorizația de construire pentru proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare, prelungită cu doi ani

06 Dec 2022 1155

Peste 3000 de morminte abandonate vor fi redate circuitului public. Se refac gardurile cimitirelor. De anul viitor, administratorii vor avea contracte de concesiune și nu de prestări-servicii!

03 Dec 2022 3025

Proiectul de restaurare a Cetății Histria, cel mai vechi oraș de pe actualul teritoriu românesc, a fost pierdut! Ce explicații dau autoritățile județene? (DOCUMENTE)

29 Nov 2022 1536

Consiliul Județean Constanța vrea să contruiască un Centru multietnic de afaceri și turism în Eforie Sud (DOCUMENTE)

26 Nov 2022 945

RAJDP devine Drumuri Județene Constanța SA. Consiliul de Administrație a desemnat o nouă conducere în care a fost cooptat și un consilier personal al lui Mihai Lupu

23 Nov 2022 1513

Licitația pentru achiziția de module informatice a fost anulată de Primăria Constanța

22 Nov 2022 682

Trebuia să fie funcțional până la finalul acestui an! Modularul din curtea Spitalului de Boli Infecțioase, reportat ca la loterie (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 1351

Consilierii județeni aprobă indicatorii tehnico-economici pentru proiectul de conservare și punere în valoare a ansamblului rupestru de la Murfatlar( DOCUMENTE)

19 Nov 2022 1125

Comunicare zero din partea autorităților. Proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” prelungit până în 2025?!

18 Nov 2022 1773

Mădălina Cliante, inspector DJC acuzată de luare de mită va fi suspendată din Comisia de Urbanism a municipiului Constanța

17 Nov 2022 946

Consiliul Local Municipal aprobă astăzi documentația tehnico-economică și costurile Policlinicii Municipale care va fi amplasată pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Detalii din proiect! (DOCUMENTE)

14 Nov 2022 1120

Constănțenii pot vota proiectele preferate în cadrul programului de bugetare participativă. Iată cele 35 de propuneri intrate în competiție!

08 Nov 2022 1057

Comisia de urbanism a municipiului Constanța. Investițiile Isaran Green, Cambela Prod, Comtrans și parcarea supraetajată de la Casa de Cultură, pe ordinea de zi

04 Nov 2022 1198

Transparentizarea și eficientizarea cheltuirii banului public. Aleșii USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele Consiliului Local Constanța

01 Nov 2022 919

Protocol încheiat cu Ministerul Educației. Primăria Constanța are la dispoziție cel puțin doi ani să demareze investițiile la Palatul Copiilor și CCS1 (DOCUMENTE)

29 Oct 2022 2440