Constanța Programul în cea de a doua zi de Suncreen Film & Arts Festival

Foto: Primrăia Constanța

Sunscreen Film & Arts Festival a debutat ieri, 17 august, cu a doua ediție.
 
Evenimentul a fost deschis în Piața Ovidiu de la ora 20:00, cu un concert aniversar al formației Sarmalele Reci, urmat de proiecția comediei moldovenești Carbon (r. Ion Borș), în prezența echipei.
 
Astăzi, startul se dă la ora 18:00, fiind programate nu mai puțin de șase spectacole.
 
Redăm programul complet, așa cum reiese din comunicatul emis de Primăria Constanța:
 
CENTRUL JEAN CONSTANTIN, ora 18:00 – NUCLEAR - O incursiune fără precedent în industriile nucleare din Franţa, Rusia şi SUA, acest documentar explorează ce şanse are umanitatea să rezolve, cu ajutorul puterii energiei nucleare, probleme urgente precum încălzirea globală. Premiul CICT-UNESCO Enrico Fulchignoni la cea mai recentă ediţie a festivalului de la Veneţia!
 
IRISH PUB, ora 19:00, GOURMET CINEMA - La Huella, povestea unui bar pe plajă - Dedicată cinefililor pasionați de experiențe culinare inedite, secțiunea GourmetCinema de la Sunscreen Film & Arts Festival 2023 propune o seară completă: o proiecție de film urmată de o cină inspirată din temele filmului.
În urmă cu douăzeci de ani, trei prieteni au acceptat o provocare: să construiască pe plaja unui mic sat uruguayan un restaurant aidoma celor care existau în anii ’50 – simple și oneste. Un loc pe malul Oceanului Atlantic, unde se împletesc povești despre Argentina, Uruguay, bibani, pescari și vinuri bune. La Huella, povestea unui bar pe plajă surprinde perfect această atmosferă de la capătul lumii.
 
PIAȚA OVIDIU:

ora 20:00 - CONCERT ALIFANTIS & ZAN
Nicu Alifantis este un artist complet, care s-a remarcat de-a lungul carierei sale ca muzician, cântăreț, compozitor de muzică folk și muzică de teatru, susținând concerte la nenumărate festivaluri de folk și evenimente de anvergură. Anul 2023 este unul aniversar, marcând 50 de ani de la debutul său.
 

Ora 21:00: ÎNCĂ 2.0 LOZURI - PROIECȚIE SPECIALĂ ÎN PREZENȚA ECHIPEI
Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.
 
PIAȚA CAZINO MAMAIA, ora 21:00 – VISUL - PROIECȚIE SPECIALĂ ÎN PREZENȚA ECHIPEI
Alex este un artist ocolit de succes a cărui viaţă amoroasă este afectată de ascensiunea în carieră a iubitei, Carmen. Alex este trimis la un penitenciar de maximă siguranță să pună în scenă piesa “Visul unei nopți de vară”. Marele Shakespeare cu puşcăriaşi. În fața eforturilor acestora de a-și depăși limitele, Alex realizează ca este prizonier în propria viață. La rândul lor, deţinuţii fac totul pentru a fi selecționați în cadrul festivalului de teatru de penitenciar, pentru că fiecare scenă are o trapă prin care se poate evada.
 
PLAJA REYNA, ora 21:00 – RHEINGOLD
Giwar Hajabi era copil când familia sa kurdă a emigrat în Germania la jumătatea anilor '80 şi, când a venit vremea să-şi facă un rost în viaţă, a trebuit să o ia de la zero. Au fost şi câteva oportunităţi, dar şi obstacole cu nemiluita. La început un hoţ mărunt, Giwar devine ca prin minune un influent dealer de droguri, dar problemele încep când un transport cu preţioasa marfă e de negăsit. Giwar pune la cale un jaf pentru a-şi plăti datoria superiorilor din cartel, dar, exact când de viaţa sa pare să se aleagă praful, pasiunea pentru muzică îi deschide o nouă uşă...
 
Programul complet: https://sunscreenfestival.ro/program/
 
SUNSCREEN este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania.
 
Citește și:
Sunscreen Film & Arts Festival începe azi la Constanța. Cine deschide evenimentul?
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Cât a încasat firma deținută de Oana și Tudor Giurgiu pentru ediția a doua a Sunscreen Film & Arts Festival (DOCUMENT)

24 Aug 2023 1444

Constanța Peste 16.000 de constănțeni și turiști au fost prezenți la Sunscreen Film & Arts Festival

22 Aug 2023 764

Editorial Constanța animată, starea din timpul sezonului estival

18 Aug 2023 1147

Sunscreen Film & Arts Festival începe azi la Constanța. Cine deschide evenimentul?

17 Aug 2023 1196

Constanța Ateliere de casting și actorie la Sunscreen Film & Arts Festival

16 Aug 2023 933

Muzică, filme și concerte la Constanța, în cadrul SUNSCREEN Film & Arts Festival. Programul complet al evenimentului

10 Aug 2023 1087

SUNSCREEN Film & Arts Festival revine la Constanța. Când începe evenimentul? (GALERIE FOTO)

31 Jul 2023 957

Ateliere de actorie și casting în cadrul proiectului Sunscreen Film & Arts Festival, la Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)

15 Sep 2022 1390

Participare record la prima ediție Sunscreen Film & Arts Festival

12 Sep 2022 1502

Modificări în programul Sunscreen Film & Arts Festival!

10 Sep 2022 953

LIVE TEXT Darko Peric, prezent la Constanța în cadrul Sunscreen Festival (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Sep 2022 1689

Începe Sunscreen Film & Arts FestivalCe vedete sunt așteptate la Constanța și care este programul zilnic

08 Sep 2022 1805

Darko Perić, actorul din La Casa De Papel, vine la Constanța, pentru Sunscreen Film & Arts Festival!

07 Sep 2022 1437

Sunscreen Film & Arts Festival pregătește un program plin pentru elevi, dar și pentru profesori

01 Sep 2022 1355

SUNSCREEN Film & Arts Festival aduce ateliere de cinema pentru elevi și profesori!

29 Aug 2022 1403