Componența Comisiei care va decide câștigătorii contractelor de delegare a serviciului public de transport persoane în județul Constanța (DOCUMENTE)

  • Licitația pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța pe 8 loturi se apropie de final
  • Procedura de licitație a fost lansată pe SICAP de Consiliul Județean Constanța pe 13.01.2022
  • Contractul total în valoare de 611.148.947,41 lei, va avea o valabilitate de 7 ani
  • Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a stabilit componența comisiei de evaluare a ofertelor
  • Președinte cu drept de vot al Comisiei este Căluţ Ciprian Lucian- Şef Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Direcţia Generală Economico-Financiară din cadrul CJC
  • Din Comisie fac parte și trei experți externi
 
 
Licitația pentru atribuirea contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța pe 8 loturi se apropie de final.

Procedura de licitație a fost lansată pe SICAP de Consiliul Județean Constanța pe 13.01.2022.

Contractul total în valoare de 611.148.947,41 lei, va avea o valabilitate de 7 ani.

Serviciul cuprinde un număr de 57 de trasee structurate pe 8 grupe de trasee.
 
Printr-o dispoziție, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a actualizat comisia de evaluare a ofertelor pentru atribuirea prin licitatie deschisă a contractului de delegare a gestiunii serviciului public de trasport persoane în județul Constanța.

Potrivit documentului, din Comisia fac parte următoarele persoane:

Președinte cu drept de vot: Căluţ Ciprian Lucian- Şef Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Direcţia Generală Economico-Financiară;
 

Membri:
 
Hagea Cristian Adi-Director General Adjunct Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public și Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;

Răgălie Florin — Inspector, Compartiment Monitorizare, Control Trafic Judeţean, Serviciul Autoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Ionescu Radu — Inspector, Compartiment Monitorizare, Control Trafic. Judeţean, Serviciul Autoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Iordache Silvia - Inspector, Serviciul Buget, Direcţia Generală Economico-Financiară.
 
Membri de rezervă:
 
Gheorghiu Cristian- Şef Serviciul Investiţii;
Bucur Gheorghe — Șef Serviciul Juridic și Contencios, Direcţia Generală de  Administraţie Publică și Juridică;
 
Popa Mihaela - Inspector, Compartiment Autorizări, Licenţe de “Transport, ServiciulAutoritatea Judeţeană de Transport, Direcţia Generală Administrarea Domeniului Public şi Privat - Autoritatea Judeţeană de Transport;
 
Lefter Cosmin - Inspector, Serviciul Financiar, Direcţia Generală Economico-Financiară.
 
Totodată, experții externi cooptati pe lângă comisia de evaluarea a ofertelor pentru atribuirea prin licitație deschisă a contractelor de delegare a gestiunii serviciului public de transport persoane în județul Constanța (8 loturi) sunt următorii:
 
Mincu Doina - Expert tehnic;
Tanăsescu Lia - Monica - Expert Financiar,
Mușat Cristina - Elena - Expert juridic.


 
Ei sunt ofertanții pentru cele 8 loturi scoase la licitație!
 
Vă reamintim cum arată tabloul geneneral al ofertelor depuse pentru cele 8 loturi scoase la licitație în cadrul contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de transport de persoane în aria teritorială de competență a județului Constanța, potrivit datelor existente în SICAP.
 
Pentru lotul 7, ofertant unic este CDI Transport Intern și Internațional, reprezentantă de Ion Zaharia

Pentru lotul 3, unic ofertant este Marcon Star în calitate de lider de asociere, reprezentată de Dănuț Mircea Grofu și partenerii terți: Auto Lux Trading, reprezentată de Doru Dumitru și Asil Travel, reprezentantă de Sofia Gaci.

Pentru lotul 6, a depus ofertă Servcom-Adrian SRL reprezentantă de Iulian Spânu.

Pentru loturile 1, 2 3, 4, 5, 6, 7, 8 au mai depus ofertă asocierea formată din Nordiana – Nis în calitate de lider reprezentată de Georgeta -Ramona Stanciu și Grup Atyc SRL, prin Cătălin Grigore, Constant Trans SRL prin Marius- Iulian Gănescu și Simpa Trans prin Simona Lucica Guță.

Pentru lotul 8, a mai înregistrat o ofertă și Transevren în calitate de lider de asociere, reprezentantă de Semira Omer și Trans Tur prin Laurențiu Turiceanu, Geci SRL prin Valentin – Andrei Natu și Dumacris Inst SRL prin Gheorghe Dumitrache.

Pentru loturile 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 au depus oferte și Asocierea formată din Metropolitan în calitate de lider, reprezentată prin Gihan Eserghep, Diana PA, prin Rodica-Mariana Papuc, Dorința SRL prin Biadin Ismail, Nordiana - Nis prin Georgeta - Ramona Stanciu, Filbus Travel Agency SRL prin Petronela Constantin și Grup Atyc SRL prin Cătălin Grigore.

Pentru lotul 7, au depus ofertă JTA Trans Group SRL în calitate de lider de asociere, prin Andrada Jeanine Tucan și Grup Media Sud Călători SRL prin Ștefan Iulian Pleșca.

Pentru lotul 4 au depus oferte asocierea Transevren în calitate de lider reprezentantă prin Semira Omer, Trans Moviay SRL prin Ilie Moroianu, Dumacris Inst SRL prin Gheorghe Dumitrache, Gis Trans Rapid SRL prin Florica Iordan, Menv-Transcom prin Nicolae Baciu și Marcotrans prin Constantin Glișă.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ei sunt greii care își dispută traseele de transport de persoane în județul Constanța pentru următorii 7 ani și peste 120 milioane de euro!

Studiul de oportunitate de delegare a gestiunii serviciului public de transport județean, lansat în dezbatere publică
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou termen pentru spitalul modular. Vergil Chițac - „Până la sfârșitul acestui an, trebuie să fie amplasat și funcțional”!

30 Jun 2022 476

Contractul cu Polaris a fost adiționat! Primarul Chițac se așteaptă ca instanța să decidă cine are dreptate

30 Jun 2022 598

USR Constanța îi arată din nou pisica lui Vergil Chițac - „Primarul ține blocat noul regulament modificat al parcărilor din Constanța”!

29 Jun 2022 782

Consilierii municipali USR vor monitorizare GPS pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Primăriei Constanța

28 Jun 2022 537

Constănțeanul supărat. Oamenii reclamă că la numărul de telefon afișat la sediul Serviciului Gestionare Cimitire nu răspunde nimeni. Cum explică situația Primăria Constanța?

27 Jun 2022 988

Se reconfigurează zona Aleea Lupeni. Primăria Constanța propune exproprieri. Este vizat și terenul vândut de Octav Tour SRL pe care un alt investitor vrea să ridice un P+7! (DOCUMENT+ GALERIE FOTO)

27 Jun 2022 5307

Cum se împart finanțările nerambursabile pentru proiectele culturale din bugetul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

25 Jun 2022 1089

Ce spune secretarul Primăriei Ovidiu în legătură cu subevaluarea inițială a unui teren din localitate scos la licitație pentru 99 de ani?

24 Jun 2022 1187

Cine sunt noii administratori ai Regiei Județene de Drumuri și Poduri? Astăzi se încheie și mandatul directorului interimar

23 Jun 2022 1191

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 2297

Consilierii județeni aprobă procedura prin care Regia de Drumuri și Poduri se transformă în societate pe acțiuni (DOCUMENTE)

22 Jun 2022 936

Consilierii județeni vot vota un protocol cu Arhiepiscopia Tomisului. Ce prevede acesta? (DOCUMENTE)

21 Jun 2022 921

OMD Constanța-Mamaia, în chinuirile facerii. Primăria încasează, dar nu poate justifica impactul colectării taxei de promovare asupra turismului

20 Jun 2022 692

Pe ce rute vor funcționa primele autobuze electrice chinezești din portofoliul CT BUS

20 Jun 2022 5965

PUD-urile afaceristului Tapangea în zona Campusului universitar ajung pe masa Comisie tehnice de urbanism

20 Jun 2022 698