Totul despre consilierii personali ai lui Vergil Chițac. Cine sunt și cu ce s-au ocupat până să fie cooptați în echipa primarului?!

  • Edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac a avut o ședință cu toți directorii din primărie, regii și companii aflate în subordinea Consiliului Local Municipal
  • Până la sfârșitul săptămânii toți directorii trebuie să prezinte rapoarte de activitate, proiectele aflate în derulare, contractele cu presa și să prezinte trei motive pentru care constănțenii ar putea fi mulțumiți de activitatea lor
  • Cu această ocazie, Chițac și-a prezentat și consilierii personali care îl vor ajuta în acest mandat
  • Aceștia sunt: Doru Iordache, Dorin Popescu care Felicia Ovanesian și George Măndilă

Edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac a avut o ședință cu toți directorii din primărie, regii și companii aflate în subordinea Consiliului Local Municipal.

Până la sfârșitul săptămânii toți directorii trebuie să prezinte rapoarte de activitate, proiectele aflate în derulare, contractele cu presa și să prezinte trei motive pentru care constănțenii ar putea fi mulțumiți de activitatea lor. Aceasta va fi prima etapă de evaluare a șefilor din subordinea primarului Constanței.

În cadrul ședinței de ieri, Chițac și-a prezentat și consilierii personali care îi vor ajuta în acest mandat.

Aceștia sunt: Doru Iordache - care va avea în subordinea sa Direcția Generală Poliția Locală Constanța, direcțiile de patrimoniu și cadastru și biroul de presă al Primăriei.

Dorin Popescu care va coordona comunicarea publică, organizarea evenimentelor municipalității și partea de tehnologie a informațiilor, Felicia Ovanesian, care din postura de consilier onorific, neretribuit va coordona urbanismul și serviciile publice și nu în ultimul rând, fostul consilier județean, George Măndilă. Acesta se va ocupa de relația dintre secretarul municipalității și Consiliul Local Municipal, relația autorizare agenți economici și dezvoltare/fonduri europene.
 

Cine este Dorin Popescu?

Președinte și membru fondator al Asociației Casa Mării Negre din iulie 2017. Lector universitar asociat la Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța, Facultatea de Științele Comunicării și Științe Politice (unde predă cursuri din ariile curriculare Comunicare și Relații Internaționale. Popescu este analist politic, fost diplomat (cu misiuni diplomatice efectuate în Serviciul Exterior al Ministerului Afacerilor Externe al României la Moscova, Cernăuți și Sarajevo, inclusiv în funcții de conducere: gerant interimar, prim-colaborator al șefului Misiunii), jurnalist/publicist. Deține gradul diplomatic de Ministru-Consilier. Este doctor în Filologie, din 2012.

A publicat peste 140 de lucrări, studii, eseuri, recenzii, articole tematice etc. în diferite reviste de profil (geopolitice, culturale și științifice) din România şi din străinătate. Este membru în Comitetul Științific al publicației Patrimonium. Revistă Română de Studii Istorice și Interculturale. Este căsătorit și are trei copii.
 

Despre George Măndilă

Măndilă s-a născut pe 1 mai 1968. Este absolvent al liceului Mircea cel Bătrân din Constanța și al Institutului Politehnic din București, Facultatea de Tehnologie Construcții Mașini.
Are și un master în Managementul Afacerilor la Universitatea din Galați. Căsătorit, un copil. Activitatea profesională a desfășurat-o preponderent în mediul privat, cu excepția unei scurte perioade când a fost șef birou în cadrul Agențiilor Domeniilor Statului Constanța. A fost timp de aproape două mandate consilier județean în perioada 2012-2019. Membru al PDL din noiembrie 2008, ulterior membru PNL. Ultimii doi ani și-a desfășurat activitatea tot în mediul privat și a realizat emisiuni de televiziune la postul local Dotto Tv.
 

Felicia Ovanesian, avocatul Asociației Constanța Altfel

Felicia Nadina Ovanesian are studii juridice, este avocat în Baroul Constanța și deține un cabinet individual de avocatură. A făcut și politică mai întâi în PMP și ulterior în PNL. Ovanesian a fost practic vârful juridic de lance al “Constanța Altfel”, fiind avocatul Asociației.

 

Doru Iordache, fost jurnalist

Doru Iordache a absolvit Facultatea de Jurnalism și cea mare parte a carierei sale are legătură cu mass-media.

A lucrat la EVZ, Cotidianul, Jurnalul Național și ZIUA.


El a mai fost și director al cotidianului ZIUA de Constanța și șeful stației locale a Antena 1 din Constanța.

În ultimii ani a fost consilierul personal al senatorului Vergil Chițac.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța nu va avea prea curând adăposturi dedicate animalelor pentru care s-a emis ordin expres de plasare (DOCUMENT)

29 Mar 2023 300

Pohta ce-a pohtit! Vânzarea intră la vot în ședința de CLM Cât trebuie să plătească firma pesedistului Ion Dumitrache pentru terenul din stațiunea Mamaia? (DOCUMENT)

28 Mar 2023 1284

Au fost emise noi autorizații de construire pentru locuri de joacă din municipiul Constanța

27 Mar 2023 592

Cine o evaluează pe dr. Claudia Cambrea, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța unde au murit pacienții aflați în ATI pe 1 octombrie 2021! (DOCUMENT)

27 Mar 2023 858

După piețe și locuri de joacă, Administrația Fondului Imobiliar nu va mai administra nici Campusul Social Henri Coandă. Ce se întâmplă cu asistații social? (DOCUMENT)

27 Mar 2023 2326

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 1624

Chițac scoate pentru a treia oară la concurs postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

18 Mar 2023 2686

Cum a ajuns Felicia Ovanesian să se ocupe de parcări, reabilitarea piețelor și a altor clădiri din patrimoniul Administrației Fondului Imobiliar? (DOCUMENT)

15 Mar 2023 1803

Laura Abibula-Stroe a câștigat concursul de manager la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” (DOCUMENT)

14 Mar 2023 987

În 2023, destinația de vacanță Mamaia este promovată pe pagina web al Primăriei Constanța cu clipuri și premii obținute în mandatele lui Mazăre! (VIDEO)

13 Mar 2023 1515

În ședința de CLM s-a cerut retragerea proiectului Constănțenii vor primi „cadou“ un nou șantier pe unul dintre cele mai circulate și aglomerate bulevarde ale orașului!(DOCUMENT)

11 Mar 2023 8415

Directorii teatrelor și muzeelor față în față cu examinatorii A început evaluarea anuală a managementului în instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Constanța!

10 Mar 2023 1014

Primăria Constanța plătește 2.6 milioane de euro din bugetul local pentru bulevardul expropriaților! Lista proprietăților de pe traseu (DOCUMENT)

07 Mar 2023 3826

Începe evaluarea secretarului general al municipiului Constanța, Fulvia Dinescu! Cine-i va nota performanțele profesionale? (DOCUMENT)

06 Mar 2023 2073

Primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție de suspendare a activității comerciale pentru o firmă care a atacat Regulamentul de acces în Zona Peninsulară Constanța

06 Mar 2023 10359