Comandantul Adrian Florin Tǎnase, arestat aproape șase luni în Catania, s-a întors acasă

Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat aseară, pe o rețea de socializare, că sindicatul a facut demersuri extraordinare pentru a îl putea aduce acasă pe comandantul Tănase după ce acesta nu mai avea unde locui în Catania.
 
Comandantul Tănase Florin Adrian era practic în stradă, cu afecțiuni la plămâni și stomac. Sperăm ca acesta sa fie bine, sa treaca cu bine peste perioada de carantina si sa poata ajunge in sfarsit acasa dupa doi ani de suferinte cumplite“, se mai arată în mesajul SLN.
 
Reamintim că Tănase Adrian a fost arestat preventiv în cazul traficului de droguri, a stat aproape șase luni în închisorile din Catania, apoi sub arest la domiciliu, a urmat controlul judiciar iar de curand a fost pus în libertate.
 
„Comandantul Tănase Adrian Florin este nevinovat, a fost sechestrat de restul echipajului imediat ce au părăsit portul Valletta din Malta, nava fiind deturnată pentru a participa la un transport de droguri. Desi a participat la deconspirarea acestei acțiuni ilegale, el a fost victima procedurilor din instanța italiană, a tărăgănării procesului și la reținerea sa fara a avea vreo vina. Incriminarea fără vină a navigatorilor este un fenomen care este des întâlnit în acest sector“, conform Sindicatului Liber al Navigatorilor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 834

Grup Servicii Petroliere Shipyard contestă decizia prin care a fost obligată să achite 100.000 de euro Administrației Porturilior Maritime!

02 Jan 2024 1488

Averea și interesele lui Costel Bucur, director Operațiuni Portuare în Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1775

Averea și interesele lui Adrian Daniel Gavruță, președintele Consiliului de Administrație al Administrației Porturilor Maritime SA! (DOCUMENTE)

21 Dec 2023 1572

Sindicatul Liber al Navigatorilor. Comandantul Tǎnase Adrian Florin, pus in libertate

19 Mar 2020 1886

Vesti bune în cazul comandantului Tănase Adrian Florin. Ce s-a hotărât în urma memoriului său disperat

18 Dec 2019 2179

Jucătorii lui Hagi au pierdut în meciul cu Steaua, în play-off

19 Mar 2016 2385