Procurorii au primit rezultatul expertizei psihiatrice in privinta lui Alexandru Radu

Presupusul autor al crimei petrecute in luna august la vila "Cristina" din localitatea Eforie Sud s-a intors zilele acestea de la Jilava, fiind transferat la Penitenciarul de la Poarta Alba. In urma cu o luna, respectiv in septembrie, Alexandru Radu, ginerele viceprimarului din localitatea Eforie, a fost transferat in Spitalul Penitenciar Jilava pentru a fi mai aproape de Institutul de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti, unde tanarul a fost supus unei expertize psihiatrice. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta au primit, ieri, raportul intocmit de catre o comisie de specialitate din cadrul Institutului "Mina Minovici", avizat, la randul sau, de o comisie de avizare si control. Astfel, in urma acestei expertize, s-a stabilit ca inculpatul a avut discernamant in momentul savarsirii faptei pentru care este cercetat. De asemenea, in urma acestui test s-a constatat ca, la data examinarii, in planul personalitatii manifeste inculpatul avea tendinte psihostenice obsesivo-fobice, adica prezenta o comoditate exagerata. Tot din acest raport mai reiese ca Radu are o personalitate profunda care releva in sfera vietii afective frica simpla fata de unele elemente, in fata unor situatii sau persoane. Expertiza psihiatrica mai arata ca acesta prezinta o renuntare ireala la sine, are un spirit de sacrificiu si un eventual masochism. De asemenea, in urma testelor la care a fost supus reiese ca tanarul are un coeficient de inteligenta de 115, ceea ce reprezinta o inteligenta medie superioara. Alexandru Radu este acuzat de omor deosebit de grav, in sarcina acestuia retinandu-se ca, in noaptea de 11 spre 12 august, i-a aplicat sotiei sale, Cristina Radu, mai multe lovituri, dupa care a strangulat-o cu un cordon de la un incarcator de telefon mobil, punandu-i acesteia si o punga peste fata, ceea ce a condus la decesul tinerei. In alta ordine de idei, in urma necropsiei s-a stabilit ca victima era insarcinata in doua luni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 810

Declarații de avere Constanța Viorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 388

Declarații avere Constanța Averea și interesele Ionelei Adriana Sava, secretar general, UAT Horia (DOCUMENTE)

22 Apr 2024 431

Declarații de avere Constanța Sorin - Daniel Nicolae, secretar general la Primăria Cumpăna, averea și interesele (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 611

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Iulianei Florentina Ciubuc, secretar general, UAT Murfatlar (DOCUMENTE)

13 Apr 2024 613

Declarații de avere Constanța Marian Cara-Dima, secretar general la Primăria Rasova, averea și interesele (DOCUMENTE)

09 Apr 2024 546

Declarații de avere Averea şi interesele Mihaelei Aurelia Bărăscu, secretar general UAT la Oraș Năvodari! (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 588

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Luminiței Gheorghe din cadrul ABADL (DOCUMENTE)

06 Apr 2024 488

Declarații de Avere Constanța Mihai Dusu, șef formație la ABADL deține un apartament (DOCUMENT)

02 Apr 2024 682

Declarații de avere Constanța Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 654

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Gabriel Dorbica, șef compartiment la ABADL (DOCUMENTE)

30 Mar 2024 611

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 645

Spectacolele lunii aprilie la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

26 Mar 2024 574

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 506

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 774