Imobiliare

Imobilul de opt etaje care va fi ridicat de GFT Intertrade Logistic SRL, în atenţia Comisiei tehnice de urbanism a Primăriei Constanţa (document)

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului se va întruni azi, având pe ordinea zi şi solicitarea investitorului SC GFT Intertrade Logistic SRL de avizare a PUD-ului pentru „Construire imobil locuinţe S+P+8E“. Imobilul va fi ridicat pe strada Eugen Lovinescu nr. 27.
 
Documentaţia depusă are la bază Certificatul de urbanism nr. 3069/13.10.2017, eliberat de Primăria Municipiului Constanţa, şi urmăreşte realizarea unei compoziţii coerente din punct de vedere urbanistic şi încadrarea în structura întregului ansamblu PUZ Tomis Plus, Palazu Mare.
 
Suprafaţa terenului ce a generat PUD „Construire imobil locuinţe colective S+P+8 etaje“ este de 1.335 mp, rezultată din alipirea a două terenuri. Terenul este proprietatea societăţii GFT Intertrade Logistic SRL.
 
Pe data de 15 decembrie 2017, GFT Intertrade Logistic SRL, prin Tudor Dumitru, a obţinut de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 3820 pentru „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu - construire imobil S+P+8e - locuire colectivă“. Imobilul va fi ridicat pe strada Eugen Lovinescu nr. 27. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni. Reamintim că GFT Intertrade Logistic SRL a mai solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 13 octombrie 2017, Certificatul de urbanism nr. 3069. Potrivit actului, pe strada Eugen Lovinescu (DE491/5) nr. 27 va fi ridicat un imobil de opt etaje, cu destinaţia „locuinţe colective“.

GFT Intertrade Logistic SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Mitică Ghesu, născut pe 13.01.1980, în Babadag, Tulcea, cu 33,33% din capitalul social, Tudor Dumitru, născut pe 6.03.1980, în Babadag, Tulcea, cu 33,34% din capitalul social, şi Stelian Fudulea, născut pe 1.02.1980, în Constanţa, cu 33,33% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Stelian Fudulea şi Tudor Dumitru.
 
GFT Intertrade Logistic SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără:
cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase; cultivarea orezului; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei; extracţia pietrişului şi a nisipului; extracţia argilei şi a caolinului; fabricarea îngheţatei; fabricarea zahărului; fabricarea produselor din cacao, a ciocolatei şi a produselor zaharoase; fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de fermă; finisarea materialelor textile; fabricarea altor articole de îmbrăcăminte (exclusiv lenjeria de corp); fabricarea de articole de lenjerie de corp; fabricarea gazelor industriale; fabricarea parfumurilor şi a produselor cosmetice (de toaletă); fabricarea maşinilor şi a echipamentelor de birou (exclusiv fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice); fabricarea autovehiculelor de transport rutier; fabricarea de mobilă pentru bucătării; repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor; producţia gazelor; distribuţia combustibililor gazoşi, prin conducte; activităţi şi servicii de decontaminare; dezvoltare (promovare) imobiliară; lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor; lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane, construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane; comerţ cu ridicata al blănurilor, al pieilor brute şi al pieilor prelucrate; transporturi prin conducte; transporturi maritime şi costiere de pasageri; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată; parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, alte servicii de cazare; restaurante; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de arhitectură şi altele.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta solicitarea depusă de GFT Intertrade Logistic SRL. 
 
Citeşte şi: 
 
PUD iniţiat de GFT Intertrade Logistic SRL. Va ridica un bloc de opt etaje pe strada Eugen Lovinescu

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sunrise Tours a solicitat de la Primăria Constanţa aviz de oportunitate pentru elaborarea unui PUZ. Detalii (document)

22 Feb 2019 702

Strolz Drilling, MAS Publishing & Partners şi Evergreen Recycling au primit răspuns de la Comisia de urbanism. Ce spun reprezentanţii Primăriei Constanţa (galerie foto)

18 Feb 2019 763

PUZ-ul inițiat de Alpin Land privind reglementarea unui teren de pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe ordinea de zi a Comisiei de Urbanism (document)

12 Feb 2019 595

Imobil de şapte etaje, pe şoseaua Mangaliei. Evergreen Recycling SRL a solicitat aviz de la municipalitate (document)

11 Feb 2019 778

Realizarea incubatorului de afaceri de către Mas Publishing & Partners SRL, la mâna Primăriei Constanţa (document)

09 Feb 2019 623

Imobil de patru etaje, ridicat pe şoseaua Mangaliei. Investitorii aşteaptă răspuns de la Primăria Constanţa (document)

09 Feb 2019 1049

În zona hotelului Cascom din Mamaia va fi ridicat un imobil de opt etaje. Primăria Constanţa a emis avizul (document)

29 Jan 2019 857

Aviz de oportunitate. Simpione SRL va ridica un imobil de opt etaje pe strada Oborului din Constanţa (document)

26 Jan 2019 388

Blocuri cu 20 şi 15 etaje, restaurant şi piscină. Proiectul imobiliar Sammarina View Development, iniţiat de Carmeco. Ce noutăţi sunt (document)

26 Jan 2019 1434

Pe strada Oborului din Constanţa va apărea un imobil cu opt etaje. Investitorul aşteaptă răspuns (document)

18 Jan 2019 1091

Se poate demara consultarea publică Lascu Bros a primit răspuns de la Comisia tehnică de urbanism

16 Jan 2019 1535

PUZ-ul iniţiat de Carmeco SA pentru un proiect imobiliar pe locul fostei fabrici de conserve de la Abator, amânat pentru următoarea şedinţă a Comisiei tehnice de urbanism

15 Jan 2019 818

Mai sunt trei zile pentru transmiterea de propuneri Asociaţia „Constanţa Altfel“ cere transparenţă în dezbaterea PUZ-ului preliminar al zonei peninsulare

15 Jan 2019 976

Cum va arăta blocul de opt etaje ridicat de SC VDT Construct Impex în Palazu Mare (document)

10 Jan 2019 580

Patronii restaurantului La Scoica aşteaptă răspuns de la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului (document)

10 Jan 2019 670