ZIUA LIVE. Colegiul „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, punte peste timp între generațiile de mirciști. 125 de ani de excelență
Interviu LIVE miercuri, 2 iunie, ora 14.00, cu prof. dr. Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța

•    Generații întregi de mirciști, dar și de alți iubitori ai standardelor înalte în educație ce definesc colegiul constănțean au celebrat, alături de profesori, elevi și părinți, cei 125 de ani de excelență în învățământ pe care instituția îi împlinește anul acesta.
•    Pe parcursul zilelor de sărbătoare, s-a văzut clar cum spiritul mircist a triumfat chiar și asupra umbrei pe care pandemia risca să o arunce asupra manifestațiilor și s-a extins asupra tuturor celor ce admiră această instituție de învățământ și performanțele sale incontestabile.
•    Miercuri, 2 iunie, de la ora 14.00, prof. dr. Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, este invitat al emisiunii ZIUA LIVE, în cadrul căreia vom discuta despre aniversarea celor 125 de ani de existență ai colegiului.
Zile de sărbătoare au încununat, în această perioadă, reputatul Colegiu Național „Mircea cel Bătrân“, din Constanța.

Generații întregi de mirciști, dar și de alți iubitori ai standardelor înalte în educație ce definesc colegiul constănțean au celebrat, alături de profesori, elevi și părinți, cei 125 de ani de excelență în învățământ pe care instituția îi împlinește anul acesta.

Într-un an atipic, pandemic, ce a afectat, până la un punct, modalitatea de desfășurare a evenimentelor dedicate sărbătoririi celor 125 de ani de existență ai Colegiului, spiritul mircist a triumfat și s-a extins asupra tuturor celor ce admiră această instituție de învățământ și performanțele sale incontestabile.

Miercuri, 2 iunie, de la ora 14.00, prof. dr. Vasile Nicoară, directorul Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ din Constanța, este invitat al emisiunii ZIUA LIVE, în cadrul căreia vom discuta despre tot cum a fost aniversarea celor 125 de ani de existență ai colegiului.

Vom vorbi despre emoțiile, munca susținută și implicarea de care au dat dovadă toți cei ce se bucură de fiecare an pe care instituția de învățământ cu demnitate îl cuprinde în buchetul existenței sale.

Totodată, directorul colegiului ne va vorbi despre spiritul mircist care leagă generații întregi de absolvenți, de toate vârstele, spirit care îndeamnă mereu la noi performanțe în domeniul științific.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

01 Jun, 2021 22:28

Intrebare pentru domnul profesor: ce isi dorea sa devina cand era mic? Unde a copilarit, cum i-a fost copilaria, ce profesii aveau parintii, ce ne poate spune despre bunicii domniei sale.

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Votul lui Mihai Lupu la Congresul PNL „valorează" 350 de milioane de lei!

30 Jul 2021 1390

ZIUA LIVE Președintele CJC, Mihai Lupu - „Nu am găsit niciun proiect matur să pun în practică”

29 Jul 2021 623

ZIUA LIVE. Județul Constanța are nevoie urgentă de alocări bugetare și de predictibilitate!

28 Jul 2021 1071

Universitatea „Ovidius” din Constanța marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hepatitelor Virale

28 Jul 2021 372

ZIUA LIVE. Noul manager al Bibliotecii Județene I.N. Roman din Constanța ia în considerare organizarea unui târg de carte pilot, precum și redeschiderea a încă unei filiale a instituției

28 Jul 2021 1126

ZIUA LIVE. Angelo Mitchievici Ideea e de a transforma biblioteca într-un loc unde tinerele generații să fie educate

27 Jul 2021 635

ZIUA LIVE. Existența unei biblioteci în Constanța este un aspect care ar trebui valorizat mai mult, pe viitor?

26 Jul 2021 850

ZIUA-n amiaza mare Marius Stamat, directorul Van Oord România, despre stadiul lucrărilor de lărgire a plajei din Eforie Sud, până la Tuzla

23 Jul 2021 651

ZIUA LIVE. Racordarea la rețeaua de gaze, ultimul pas înainte ca localitatea Poarta Albă să devină oraș!

23 Jul 2021 1347

ZIUA LIVE. Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti „Urmează dotarea școlilor cu tablete, table inteligente, retroproiectoare“

22 Jul 2021 584

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este Marius Stamat, directorul Van Oord România

22 Jul 2021 1052

ZIUA LIVE. Șeful ISU Dobrogea - „Nu poți face performanță dacă nu ai și tehnica adecvată“

22 Jul 2021 833

ZIUA LIVE. Colonelul Cristian Amarandei - „Din orice misiune de intervenție noi trebuie să învățăm”

21 Jul 2021 1673

ZIUA LIVE. Se transformă comuna Poarta Albă în oraș?

21 Jul 2021 2332

ZIUA LIVE. Colonelul Amarandei, despre evenimentele care au împins limitele pompierilor constănțeni mai departe decât se credea omenește posibil

20 Jul 2021 2631