ZIUA LIVE. Daniel Georgescu - „Vor fi alegeri libere în PSD Constanța. Până la sfârșitul anului vom avea o altă abordare, în forță” (VIDEO)

  • Vom avea alegeri în toamnă, 100%. Sunt programate alegerile, a venit deja o circulară de la partid
  • După Congresul de anul viitor, se va stabili și cine va fi candidatul la Primărie. Cine spune că știe de acum cine va candida, bate câmpii.
  • Nu am spus nimănui că îmi doresc să fiu primar
  • Orice partid a performat când a existat disciplină de partid
 

 
Daniel Georgescu, șeful Administrației Canalelor Navigabile a intrat Consiliul Local Municipal Constanța, după renunțarea la mandat a lui Marian - Octavian Șerbănescu numit de premierul Nicolae Ciucă, director general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Georgescu a mai ocupat funcţia de consilier local și în mandatul 2008 – 2012 și în perioada 2012 – 2016, tot din partea PSD.

La scurt timp după preluarea mandatului, Georgescu s-a legitimat deja ca noul lider al aleșilor locali social-democrați din CLM, astfel că s-a născut firesc întrebarea, dacă Georgescu ar putea candida la Primăria Constanța.

Am discutat despre un astfel de scenariu, la ZIUA LIVE.

Ce șanse are Daniel Georgescu să ajungă candidat PSD pentru Primăria Constanța?

„PSD la momentul acesta are o conducere la nivel de județ. Vom avea alegeri în toamnă, 100%. Sunt programate alegerile, a venit deja o circulară de la partid. Am colegi de care nu sunt mândru, care m-au mâhnit.  

Dacă luăm 6 cotidiane locale, regionale, o să vedeți că nici unul din cele 6 nu vor spune în vreun articol, sau să aibe mai mult de 1-2 cuvinte legat de munca mea de la Canale Navigabile.


Înainte să devin din nou consilier local, am vorbit cu Stroe(n.r.Felix Stroe, președinte PSD Constanța), care mi-a spus că e necesar să ne așezăm, să ne stabilizăm. După Congresul de anul viitor, se va stabili și cine va fi candidatul la Primărie. Cine spune că știe de acum cine va candida, bate câmpii.

Nu am spus nimănui (președintelui de partid, colegi) că îmi doresc să fiu primar.

Mie nu îmi e frică de luptă, am fost și sportiv și stiu ce înseamnă.

Degeaba spun eu ceva, dacă nu sunt disciplinat.

Orice partid a performat când a existat disciplină de partid.

La momentul acesta ne pregătim de alegeri. Și vă garantez că vor fi alegeri libere, unde se vor putea înscrie toți colegii care capitalizează susținerea celorlați.

Ulterior, ne vom pune la masă și vom apela la sociologi să ne creioneze profilul candidatului la Primăria Constanța”, a explicat Daniel Georgescu. 
Acesta a mai afirmat la ZIUA LIVE ca va candida la alegerile interne dacă va reuși să covingă colegi să fie facă parte din echipă.

Candidatul trebuie să vină cu o echipă. Eu trebuie să conving colegii să intre în echipa mea. Eu trebuie să văd câți colegi pot coopta ca să pot candida pentru o funcție”, a afirmat Georgescu.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
Interviul integral poate fi urmărit aici: 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Constanța mustește de istorie. Nu e păcat să nu punem în valoare acest potențial? (VIDEO)

19 Nov 2022 1168

Interviu online cu Bianca Jeileanu și Amira Nicola „Voleiul se joacă întâi cu sufletul și mintea. Capul sus, totul merge înainte!“ (GALERIE FOTO)

17 Nov 2022 2315

ZIUA LIVE. Silviu Coșa, prefectul județului Constanța – „Bursele vor ajunge la elevi în fiecare lună, chiar și în mediul rural”!

11 Nov 2022 980

ZIUA LIVE. Urmează o iarnă foarte grea. Cât de pregătite sunt autoritățile să protejeze populația?

09 Nov 2022 1166

BOREAL PLUS – Calitatea la superlativ și siguranță pentru viitorii proprietari. Interviu cu directorul de vânzări, Ovidiu Grinici (VIDEO)

07 Nov 2022 1019

ZIUA LIVE Daniela Ghițoi, rezident al Zonei Peninsulare Constanța, despre problema stâlpișorilor ficși existenți (VIDEO)

02 Nov 2022 800

Interviu Lupta ministrului Cercetării și Digitalizării, Sebastian Burduja, cu mentalitățile românești și cu rezistența sistemului

31 Oct 2022 885

Lipsă de transparență! Primăria Constanța ține la secret dosarele de candidatură pentru postul de secretar al municipiului

24 Oct 2022 1196

Surprize, surprize! Georgiana Gospodaru și-a depus dosarul pentru postul de secretar al UAT Constanța

23 Oct 2022 1579

ZIUA LIVE. Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Va fi o iarnă complicată. Majoritatea produselor și serviciilor se vor scumpi. Ne paște o criză economică” (VIDEO)

22 Oct 2022 1259

City-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian „Ne-am dori să devină o regulă organizarea de astfel de concursuri de soluții“ (VIDEO)

17 Oct 2022 1656

Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței - „Eroii noștri luptă cu focul”

16 Oct 2022 1220

ZIUA LIVE. Interviu live cu protoiereu Mihai Jan, părintele paroh al Bisericii Adormirea Maicii Domnului I Constanța, în zi de mare sărbătoare

13 Oct 2022 1225

Interviu online cu David Ciolpan, campion național la atletism „Pentru un sportiv, singurul adversar al său este el însuși“

08 Oct 2022 2958

Interviu Devon Cone și Daphne Panayotatos, activiste la Refugees International, despre situația refugiaților ucraineni în România (DOCUMENT)

07 Oct 2022 1038