ZIUA LIVE. Marile proiecte privind infrastructura și investițiile în domeniile cheie la nivelul județului Constanța



  • Experții din cadrul ADD au conceput și finalizat mai multe proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii, prin modernizarea mai multor drumuri județene
  • Marți, 9 noiembrie, de la ora 14.00, discutăm la ZIUA LIVE despre proiectele care includ refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri cu Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța
  • Proiectele vor fi depuse, în termen legal, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
  • Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, este partener-cheie al acestui proiect comun româno-american, denumit Constanța 2030
  • ADDJC își propune ca până în 2023 cel puțin 500 de elevi să poată beneficia de avantajele majore ale sistemului de învățământ dual

Ana Maria Vătămanu este președintele Asociației pentru Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, entitate care funcționează de aproximativ cinci luni.

Experții din cadrul organizației au conceput și finalizat mai multe proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii, prin modernizarea mai multor drumuri județene.

Marți, 9 noiembrie, de la ora 14.00, discutăm la ZIUA LIVE despre proiectele care includ refacerea a peste 100 de kilometri de drumuri cu Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Proiectele vor fi depuse, în termen legal, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Recent, o delegație americană, formată din oficiali de rang înalt ai Armatei SUA și din reprezentanții unor companii de top, au  participat la un eveniment, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul a avut drept principal obiectiv identificarea unei strategii privind dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.

Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, este partener-cheie al acestui proiect comun româno-american, denumit Constanța 2030.


Ce pași a întreprins ADD în cadrul acestui proiect, aflăm la ZIUA LIVE.

Un alt obiectiv al Asociației este dezvoltarea învățământului dual la nivelul județului Constanța.

ADDJC își propune ca până în 2023 cel puțin 500 de elevi să poată beneficia de avantajele majore ale acestui sistem de învățământ. Detalii aflăm de la Ana Maria Vătămanu.



ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu (PNL) - „Într-un calendar destul de scurt, vom anunța candidatul la CJ Constanța”!

29 Feb 2024 333

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL Constanța) despre despre comasarea alegerilor europarlamentare cu localele (VIDEO)

29 Feb 2024 368

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 527

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 593

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1076

ZIUA LIVE Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?

22 Feb 2024 948

ZIUA LIVE Alegeri comasate. Cum va aborda Alianța Dreapta Unită alegerile din 9 iunie?

21 Feb 2024 811

Interviu online cu voleibalistul Eric Petcu, de la CSM Constanța „Inițial, a fost doar o joacă, iar în timp a devenit o pasiune“

15 Feb 2024 1430

Se va introduce serviciul militar obligatoriu în România? Anunțul președintelui Senatului, Nicolae Ciucă

13 Feb 2024 593

ZIUA LIVE Horia Constantinescu –„Am discutat cu Decebal Făgădău și cred că am conturat formula câștigătoare. Ne înscriem și noi la concurs, partidul decide candidații”!

12 Feb 2024 1316

Transcript interviu Aleph News cu Sorina Matei Marius Voineag, șeful DNA, declarații despre procurorul Bodean Andrei și „revolta“ de la DNA Constanța – „Eu cred că au fost într-o eroare!“ (VIDEO)

09 Feb 2024 1439

Se caută șef pentru Serviciul de Analiză Comportamentală din cadrul Direcției de Investigații Criminale!

04 Feb 2024 848

Papa Francisc despre binecuvântările cuplurilor LGBT. „Africanii sunt un caz special”

29 Jan 2024 861

Franţa susţine aderarea completă a României la spaţiul Schengen

26 Jan 2024 530

Raluca Turcan, anunț de ultim moment despre majorarea de salarii pe partea de muzee şi biblioteci

18 Jan 2024 758