Condamnat cu executare în primă instanţă! Curtea de Apel, anunţ important în cazul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia!

 
  • După decizia de condamnare, maşina judecătorului din dosar a fost vandalizată.
  • Edilul a declarat că nu are nicio legătură cu acest incident.
  •  „Acest lucru mi se pare josnic, pentru persoana care a făcut așa ceva. Îmi pare rău de incident. (...) Cine a făcut a făcut o mare greșeală. E totuși un magistrat. (...)“, a mai spus Vrabie cu privire la vandalizarea mașinii judecătorului.
  • În paralel, la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța am înregistrat o plângere privind vandalizarea unui autoturism și că în prezent cercetările sunt în curs de desfășurare.   
 
Curtea de Apel Constanța, anunţ important în cazul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat în primă instanță la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare cu executare, pentru fals intelectual
 
Hotărârea Judecătoriei Medgidia a fost contestată de Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la Curtea de Apel Constanța.
 
Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru data de 08 decembrie 2022.
 
Amintim că, la data de 28 iunie 2022, Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, a decis condamnarea în primă instanță a lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.
 
După decizia de condamnare, maşina judecătorului din dosar a fost vandalizată.
 
Edilul a declarat că nu are nicio legătură cu acest incident.
 
 „Acest lucru mi se pare josnic, pentru persoana care a făcut așa ceva. Îmi pare rău de incident. (...) Cine a făcut a făcut o mare greșeală. E totuși un magistrat. (...)“, a mai spus Vrabie cu privire la vandalizarea mașinii judecătorului.
 
În paralel, la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța am înregistrat o plângere privind vandalizarea unui autoturism și că în prezent cercetările sunt în curs de desfășurare.   
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, prima reacție oficială după condamnarea cu executare! Decizia nu este definitivă
 
Ce spune Valentin Vrabie, primarul din Medgidia
Mașina judecătorului Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, vandalizată! (VIDEO)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 august 2022

24 Aug 2022 1144

Bogdan Moșescu, fost administrator public al Medgidiei, a anulat în instanță decizia prin care a fost demis! Cum motivează judecătorii (DOCUMENT)

08 Aug 2022 7127

Municipiul Medgidia, chemat la judecată pentru asfaltările din oraș! Ce sumă este la mijloc. Ce declară părțile (DOCUMENT)

26 Jul 2022 1064

Primarul Vrabie nu i-a mai prelungit mandatul. De ce a plecat Eugen Aglițoiu de la conducerea Spitalului Municipal Medgidia?

12 Jul 2022 4368

Motivarea instanței în cazul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat cu executare în primă instanță (DOCUMENT)

08 Jul 2022 1752

Ce spune Valentin Vrabie, primarul din Medgidia Mașina judecătorului Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, vandalizată! (VIDEO)

30 Jun 2022 4210

Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, prima reacție oficială după condamnarea cu executare! Decizia nu este definitivă

30 Jun 2022 4019

Ce se va întâmpla mai departe Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat cu executare! Decizia nu este definitivă. Procesul a durat aproape doi ani!

29 Jun 2022 1908

Oficial! Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, condamnat cu executare, în primă instanță

28 Jun 2022 16356

Zi decisivă în dosarul în care Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, este acuzat de fals intelectual

15 Jun 2022 1248

Comuna Peștera a declarat apel în procesul cu fostul edil, Valentin Vrabie

10 Jun 2022 1712

Amânare de pronunțare în dosarul primarului Valentin Vrabie

18 May 2022 1124

Proces deschis de Primarul Comunei Peștera lui Valentin Vrabie. Care a fost decizia instanței

27 Apr 2022 1659

USR Constanța, acuzații dure la adresa primarului Valentin Vrabie!

07 Apr 2022 1461

Organizația USR Medgidia, acuzații la adresa primăriei. Este vizat transportul în comun din municipiu

06 Apr 2022 1221