Polițist de la Rutiera Constanța mușcat în misiune! Altul, lovit cu capul în zona nasului. Dosarul, în apel

 
 
 
  • Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, inculpatul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Volkswagen, pe drumul public, str. Liliacului, din Constanța.
  • La solicitarea organelor de poliție de a se supune testării cu aparatul alcooltest și prelevării de mostre biologice, inculpatul a refuzat.
  • Pe parcursul intervenției, spun procurorii, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal la adresa lucrătorilor de poliție, în sensul că a lovit cu capul în zona nasului un agent de poliție, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de două degete ale mâinii drepte pe celălalt polițist, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
 

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au fost investiți să soluționeze dosarul șoferului din Constanța acuzat că ar fi mușcat un polițist de la Rutieră, iar pe un altul l-a lovit cu capul în zona nasului!
 
Curtea de Apel a stabilit primul termen în apelul cauzei pentru luna noiembrie 2023.
 
Oricare va fi decizia instanței de apel, aceasta va fi definitivă!
 
Prezenta cauză a fost soluționată în primă instanță de Judecătoria Constanța prin condamnarea inculpatului la trei ani de închisoare cu executare efectivă în penitenciar, pentru ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 24.04.2023, în jurul orei 09:10, inculpatul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus autoturismul marca Volkswagen, pe drumul public, str. Liliacului, din Constanța.
 
La solicitarea organelor de poliție de a se supune testării cu aparatul alcooltest și prelevării de mostre biologice, inculpatul a refuzat.
 

Pe parcursul intervenției, spun procurorii, inculpatul a manifestat un comportament agresiv fizic și verbal la adresa lucrătorilor de poliție, în sensul că a lovit cu capul în zona nasului un agent de poliție, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale, și l-a mușcat de două degete ale mâinii drepte pe celălalt polițist, producându-i leziuni traumatice ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Vă dezbrac de uniforma de polițiști“
„Comandant de navă“, condamnat definitiv la Constanța, pentru ultraj!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Scandal monstru într-o mașină de Poliție! Șofer condamnat cu executare

30 Jul 2023 2263

Polițist de la Rutiera Constanța, mușcat de deget, în misiune! Prima decizie a judecătorilor

24 May 2023 1063

Constanța. Un șofer a mușcat de deget un polițist de la Rutieră! Anunțul procurorilor

17 May 2023 2329

Un polițist din Constanța, mușcat de un bucureștean infectat cu HIV! Libertatea inculpatului va fi decisă zilele acestea

03 Jan 2023 1525

Polițist din Alba, mușcat de un bărbat care făcea scandal

06 Jun 2022 1228

Înalta Curte, decizie definitivă în cazul polițistului din Constanța mușcat de un bucureștean infectat cu HIV

12 Apr 2022 1798

Polițistul din Constanța mușcat de un bucureștean infectat cu HIV, apărat de judecători (MOTIVARE)

14 Jan 2022 2655

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța a fost condamnat definitiv!

26 Oct 2021 5355

Judecătorii din Constanța nu-i dau drumul bucureșteanului, infectat cu HIV, acuzat că a mușcat un polițist

10 Sep 2021 2662

„Colonelul“ care a făcut circ în trenul Constanța – București menținut în arest

13 Aug 2021 2543

Circ în trenul Constanța – București! Un deținut de la Poarta Albă și-a tatuat grade de colonel pe umeri! Polițist mușcat. Dosarul, în apel

26 Jul 2021 47723

243 lei daune materiale şi 5000 lei daune morale Polițistul constănțean mușcat de un bucureștean infectat cu HIV va fi despăgubit

07 Jul 2021 2246

Bucureșteanul infectat cu HIV care a mușcat un polițist din Constanța, nemulțumit de procurorul care participă la ședințele de judecată

01 Jun 2021 2822

Picioare în burtă și lovituri în testicule Judecătorii din Constanța i-au anulat toate interdicțiile tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

24 May 2021 6031

Bucureșteanul acuzat că a mușcat un polițist din Constanța a dat în judecată Poliția Română!

22 May 2021 3014