ZIUA LIVE. Cum se pregătesc salvatorii de vieți?

  • Miercuri, 29 iunie, de la ora 14.00, invitată a emisiunii ZIUA LIVE este cpt. Paula Anghel, șef Centrul de Fomare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
  • Pe parcursul emisiunii vom afla răspunsul la întrebări legate de cum se pregătesc salvatorii SMURD pentru a își duce la bun sfârșit fiecare misiune, ce presupune pregătirea echipajelor, cum se descurcă atunci când vine vorba despre impactul emoțional al fiecărei intervenții în parte.
  • De asemenea, pe parcursul emisiunii vom afla și ce nu trebuie să facem când suntem martorii unui eveniment rutier.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
Adesea, un accident rutier poate însemna pentru cei mai mulți dintre noi o scurtă informație, potrivit căreia s-au lovit două mașini (sau trei, sau patru) într-o anumită zonă și sunt sau nu victime încarcerate, conștiente sau nu.
 
Într-o astfel de situație, ne gândim toți să fie bine cei implicați și mergem mai departe, văzându-ne de ale noastre, sau încercând să aflăm mai multe detalii despre eveniment.
 
Cu totul diferit este privit un accident, însă, de către salvatorii Serviciului Medical de Urgență, Reanmare și Descarcerare – SMURD, pe scurt.
 
Ajunși la fața locului, salvatorii trebuie să evalueze victimele, să vadă cum să-și distribuie resursele pentru a ajuta pe toată lumea, dar și să facă față întregului context și aspectelor specifice fiecărei intervenții în parte.
 
Cum se pregătesc salvatorii SMURD pentru a își duce la bun sfârșit fiecare misiune, ce presupune pregătirea echipajelor, cum se descurcă atunci când vine vorba despre impactul emoțional al fiecărei intervenții în parte – acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom afla răspunsul miercuri, 29 iunie, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ZIUA LIVE.
 
Invitată a emisiunii ZIUA LIVE este cpt. Paula Anghel, șef Centrul de Fomare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 
De asemenea, pe parcursul emisiunii vom afla și ce nu trebuie să facem când suntem martorii unui eveniment rutier.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Mai grea decât dictatura e libertatea, care include și responsabilitatea“ ZIUA LIVE. Poziția Arhiepiscopiei Tomisului referitoare la pedepsirea celor ce fac glume pe seama Bisericii (VIDEO)

10 Aug 2022 216

ZIUA LIVE. Se cere pedepsirea celor ce fac glume pe seama Bisericii. Poziția Arhiepiscopiei Tomisului

09 Aug 2022 631

ZIUA LIVE. Inspectorul general școlar spune NU învățământului la container în școlile aglomerate din Constanța (VIDEO)

05 Aug 2022 825

ZIUA LIVE Sorin Mihai, inspector școlar general ISJ Constanța, despre reformele și controversele noilor Legi ale Educației Naționale (VIDEO)

04 Aug 2022 651

Reformele și controversele noilor Legi ale Educației Naționale în dezbatere la ZIUA LIVE

03 Aug 2022 653

UPDATE - Emisiunea a fost reprogramată ÎPS Teodosie vine la ZIUA LIVE! Ce părere are Arhiepiscopul Tomisului despre pedepsirea celor care fac glume pe tema bisericii!

02 Aug 2022 1023

ZIUA LIVE. Cât de greu „atârnă“ în proces consumul de alcool. Ce spune președintele Judecătoriei Mangalia (VIDEO)

28 Jul 2022 746

ZIUA LIVE. Șoferi prinși cu alcool sau substanțe psihoactive la volan. Cum sunt văzuți în instanță

26 Jul 2022 870

ZIUA LIVE. Edificiul Roman cu Mozaic trebuie finalizat pînă la sfârșitul anului 2023. Au fost obținute avizele și autorizația de construire (VIDEO+ GALERIE FOTO)

20 Jul 2022 951

ZIUA LIVE Petre Enciu. „Dacă totul merge bine am putea începe lucrările la Edificiul Roman cu Mozaic în aproximativ o lună“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Jul 2022 923

ZIUA LIVE. Când încep lucrările de reabilitare la Edificiul Roman cu Mozaic?

18 Jul 2022 917

ZIUA LIVE Remus Negoi (USR) „Este cel mai negru sezon pentru stațiunea Mamaia. O familie nu își permite să plătească 94 de lei pe o zi de parcare” (VIDEO)

15 Jul 2022 1181

ZIUA LIVE Remus Negoi. „Contrar zvonurilor, noi suntem pe trendul de creștere și în poziția în care știm ce avem de făcut“ (VIDEO)

14 Jul 2022 523

ZIUA LIVE. „Trebuie să existe pârghii pentru verificarea eficacității ordinului de protecție“

14 Jul 2022 740

ZIUA LIVE. Mulți români au crezut în ei. Va reuși USR să recupereze procentele pierdute?

13 Jul 2022 956