Absolventă de Medicină De ziua sa, campioana Antoanela Manac s-a înscris la rezidențiat

  • Valoroasa sportivă din Constanța Antoanela Manac a împlinit 25 de ani.
  • Triatlonista a urmat Medicina la Universitatea ”Ovidius”.
  • Anul trecut, în ziua în care a împlinit 24 de ani, Antoanela a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha.
 
Campioana de tiatlon din Constanța Antoanela Manac, sportivă aflată în programul de pregătire al Federației Române de Triatlon pentru calificarea la Jocurile Olimpice, a pus pe picior de egalitate cu sportul și studiile.
 
Grație unei strădanii considerabile, Antoanela are succes în sport, dar și la carte. Campioana a dus la bun sfârșit, cu rezultate deosebite, pe lângă triatlon, și facultatea, fiind absolventă a unui domeniu greu, Medicina, pe care a urmat-o la Universitatea ”Ovidius” din Constanța. Iar drumul Antoanelei în acest sector continuă, sportiva înscriindu-se la rezidențiat, chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani. 
 

Un alt concurs important o așteaptă 

    
”Cum mi-am sărbătorit ziua de naștere în ultimii ani: 2019 - câștigam medalia de bronz la Jocurile Mondiale de la Doha; 2020 - un alt concurs important mă așteaptă, de data aceasta pe plan profesional, așa că astăzi mi-am depus dosarul de înscriere la examenul de Rezidențiat”, a postat pe o rețea de socializare  campioana din Constanța.
 

Ești o forță, tot ce îți propui să faci îți va reuși!”

 
”Un la mulți ani nu te ajută mult la rezi, mai degrabă îți urez inspirație și mintea limpede pentru examen și să prinzi ce îți dorești, nu ce rămâne! Baftă!”, ”La mulți ani frumoși cu reușite pe toate planurile!”, ”Anto, e cel mai bun lucru de făcut acum. Ești o forță, tot ce îți propui să faci îți va reuși. Asta îți doresc în mulți, mulți ani de-acum încolo! Și din când în când să iei câte o pauză din planurile ambițioase doar pentru a fi fericită. Ești un om grozav, să ai o viață minunată!”, ”La mulți ani fericiți cu multe împliniri pe toate planurile. Putere de muncă în realizarea tuturor dorințelor!”, sau ”La mulți ani, sănătoși cu realizări și următorul concurs pe plan profesional să fie tot așa, pe prima treapta a podiumului. Succes și multă baftă la Rezidențiat!”, au fost cteva dintre urările prietenilor, cărora campioana le-a răspuns: ”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!”.
 

Prima medalie tricoloră la Doha

 
Anul trecut, exact în ziua în care a împlinit 24 de ani, Antoanela a cucerit medalia de bronz la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha, în proba de aquathlon. A fost prima ediție a competiției, iar Antoanela a obținut prima medalie a delegației tricolore. „Broooonz Româniaaaa, la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha! Prima medalie tricoloră la ediția inaugurală a competiției din Qatar! Antoanela Manac a urcat pe treapta a treia a podiumului la aquatlon și și-a adjudecat medalia de bronz, chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani! Valoroasa sportivă, componentă a lotului de triatlon al României, a deschis coechipierilor ei drumul spre medalii! Felicitări, Antoanela Manac! Hai Team România!“, s-a arătat atunci pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic și Sportiv Român, care a susținut echipa României. La Doha, Antoanela a participat la aquathlon la probele: 2,5 km alergare, 750 m înot, 2,5 km alergare.
 
Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)
 
Citește și:
 
În ziua în care a împlinit 24 de ani, constănțeanca Antoanela Manac a urcat pe podium la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha (galerie foto)


 „Fain! Mai lipsește doar o calificare la JO. Spor!“ Colecția de trofee a campioanei din Constanța Antoanela Manac e impresionantă (galerie foto)

A luat cartea în bazin! Studentă la Medicină, campioana Antoanela Manac citeşte în timp ce înoată, la antrenament (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patru competiții găzduite de H3R0 Mamaia. Constănțeni, în fruntea clasamentelor

13 Oct 2020 2283

„Fain! Mai lipsește doar o calificare la JO. Spor!“ Colecția de trofee a campioanei din Constanța Antoanela Manac e impresionantă (galerie foto)

05 May 2020 3034

Triatlonista constănțeană Antoanela Manac, evoluție în Mexic, în La Paz. A fost ultima sa cursă, până se vor relua competițiile (galerie foto)

16 Mar 2020 2352

A luat cartea în bazin! Studentă la Medicină, campioana Antoanela Manac citeşte în timp ce înoată, la antrenament (galerie foto)

27 Feb 2020 3565

ÎPS Teodosie i-a oferit campioanei Antoanela Manac crucea ce i-a fost furată de Bobotează

30 Jan 2020 1475

Ei au scos crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră. A participat şi sportiva Antoanela Manac (galerie foto)

07 Jan 2020 1154

O campioană, printre bărbați Cine a prins de fapt una dintre cele trei cruci aruncate în Marea Neagră de IPS Teodosie (video)

06 Jan 2020 4447

Alergare la Constanţa în memoria lui Peter Klosz, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Triatlon

22 Nov 2019 2218

Triatlon Constănţeanca Antoanela Manac, lângă podium la Cupa Continentală din Argentina (galerie foto)

19 Nov 2019 1066

Campioana din Constanţa O nouă distincţie importantă în triatlon pentru Antoanela Manac

18 Nov 2019 1489

Antoanela Manac, peripeţii la Cupa Mondială din Peru „Când eşti în forma cea mai bună, exact atunci se întâmplă să păţeşti ceva!“ (galerie foto)

06 Nov 2019 1200

Diplomă de onoare pentru Antoanela Manac Campioana, invitată în proiectul „Bibliotecile vii - Poveşti de succes“ (galerie foto)

16 Oct 2019 1510

În ziua în care a împlinit 24 de ani, constănțeanca Antoanela Manac a urcat pe podium la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha (galerie foto)

15 Oct 2019 2109

Triatlonista Antoanela Manac, pe locul patru la Cupa Continentală din Maroc

17 Sep 2019 926

Antoanela Manac reprezintă România la Cupa Europeană de triathlon din Mamaia

12 Sep 2019 1115