Kira Hagi va face un film şi va scrie o carte despre Gică Hagi

Managerul tehnic şi patronul FC Viitorul, Gică Hagi, a dezvăluit că fiica sa, Kira, va face un film şi va scrie o carte despre el.

În vârstă de 21 de ani, Kira Hagi urmează o carieră artistică şi se bucură de succes în SUA, unde a urmat New York Film Academy şi a fost premiată pentru scurtmetrajul „Fragile“.

Kira va face şi filmul, şi cartea. Am avut o înţelegere cu ea, în sensul că o voi lăsa să se ocupe de cele două creaţii dacă va ajunge competitivă. Eu îi voi da cinci puncte de plecare din cariera mea, care vor fi dezvoltate, a declarat Gică Hagi, în cadrul emisiunii Digi Sport Special, de la Digi Sport. 

Kira Hagi a plecat în SUA în 2014, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume. Atrasă de domeniul artistic, fiica lui Gică Hagi debutase în această branşă din ţară, fiind prezentă pe marile ecrane în pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, la Festivalul „Anonimul“ 2014.

De asemenea, a jucat şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, într-un spectacol. Talentul ei, munca şi hotărârea de a reuşi într-o ţară străină au făcut-o repede remarcată apoi şi în SUA, unde a absolvit cu brio, după trei ani de studii, New York Film Academy! Încheierea de către Kira a şcolii de peste ocean a coincis cu prezentarea unui scurtmetraj (premiat la Los Angeles!), „Fragile“, în care a fost implicată atât ca actriţă, cât şi ca scenarist şi producător (regia fiind semnată de Camila Mejia Duque).

Acest film scurt cuprinde sfârşitul celor trei ani pe care i-am petrecut la şcoala de film şi sărbătoreşte începutul unui nou capitol în viaţa mea! Cu toată forţa înainte! Vreau să mulţumesc tuturor membrilor echipei mele, tuturor celor care m-au susţinut în aducerea acestui proiect la viaţă! Mă simt binecuvântată că am lucrat cu o echipă uimitoare. De asemenea, aş dori să mulţumesc Los Angeles Film Awards pentru vestea minunată pe care am primit-o!, a postat Kira Hagi pe Facebook. 

Sursa foto: Facebook (Kira Hagi)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ianis Hagi i-a dedicat golul contra Columbiei surorii sale, Kira, de ziua ei de naștere

27 Mar 2024 790

„Sistemul Perfect“, cu Kira Hagi în distribuție, succes la Casa de Cultură „Am avut un spectacol de vis. Mulțumim, Constanța!“ (GALERIE FOTO)

31 Jan 2024 1143

Constanța Kira Hagi, pe scena Casei de Cultură, în „Sistemul Perfect“. Interes deosebit pentru spectacol (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1479

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, în distribuția spectacolului „Sistemul Perfect”, jucat în premieră la Constanța

29 Jan 2024 4007

În aplauzele spectatorilor Gheorghe Hagi a urcat pe scenă și a felicitat-o pe Kira, fiica sa, la finele piesei de teatru „Sistemul perfect“

08 Nov 2023 2326

Ianis Hagi a împlinit 25 de ani. Surpriză din partea sorei sale, Kira. O imagine de colecție!

22 Oct 2023 1943

Ianis Hagi și jumătatea sa, Elena Tănase, petrecere de logodnă la Constanța

16 Oct 2023 16473

Kira Hagi, mesaj pentru Ianis Hagi și Elena Tănase. Imagini cu inelul de logodnă

27 Jun 2023 3586

Farul Constanța Gheorghe Hagi, sufletul petrecerii. „Îmi place muzica. Pe când eram mic, tata mă punea să cânt“ (GALERIE FOTO)

25 May 2023 2753

Kira Hagi, o nouă expoziție la București. În tinerețe, Gheorghe Hagi a investit în tablouri

30 Oct 2022 2467

Kira Hagi a prezentat la TV povestea lui Enes Sali, giuvaierul Farului Constanța. „Să muncești mult și să crezi în visul tău!“

09 Dec 2021 6004

„S-au aliniat toate planetele“ Provocare din televiziune pentru Kira Hagi. Ce emisiune prezintă fiica lui Gică Hagi

25 Oct 2021 4641

„Am mai bifat un vis împlinit!“ Kira, fiica lui Gică Hagi, expune lucrări în Franţa, în expoziţia „Reflections“

06 Sep 2021 3985

Copiii lui Gică Hagi Când era mic, Ianis nu adormea fără mingea de fotbal. Kira ascundea dulciurile

27 May 2021 9125

„Ați aflat de «Gofre și Mochi»?” Kira Hagi dublează vocea unui personaj dintr-un serial în care joacă şi Michelle Obama

20 May 2021 4445