Mariana Gâju, după ședința de la Năvodari- „În cel mult două săptămâni vor fi anunțați toți candidații“

  Marcel Ciolacu s-a întâlnit azi, 09 februarie, la Năvodari, la Centrul de Afaceri cu primarii și conducerea PSD Constanța.

Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna. 

În cel mult două săptămâni vor fi anunțați toți candidații, a spus Mariana Gâju, după ședința de la Năvodari. 

Marian Gâju, printre cei mai vechi, cei mai experimentați și cei mai harnici și mai iubiți primari
 

Din punctul nostru de vedere și dumneavoastră știți că întotdeauna sunt principală atunci când rostesc un cuvânt de apreciere, niciodată omul nu este pregătit, mai ales când este o echipă mare la nivelul 70 de localități, de UAT-uri unde există oameni cu valoare oameni cu personalitatea, care consideră că sunt cei mai buni.

Tocmai de aceea, echipa organizației județene PSD Constanța își reunește rândurile și în săptămânile următoare, în urma unor analize judicios efectuate, își vor anunța candidații la primăria municipiului Constanța, la președinția consiliului județean, deoarece acestea sunt cele mai importante instituții  pentru noi, pentru mine care vin dintr-o comună, important este orice comun a județului Constanța. 

Și ce mai trebuie spus pentru a putea dacă vreți, să ne detașăm de această presiune...da! fiecare partid pe care îl reprezentăm își dorește să se situeze pe primul loc la alegerile europarlamentare, care sunt cele mai importante. 

Mariana Gâju și cei prezenți la eveniment au prezentat la eveniment problemele cu care se confruntă. 

Noi acum ne-am dus și am înmânat prim-ministru președintele partidelor probleme, probleme care se se referă la promovarea normelor metodologice, de aplicare a unei legi adoptate, probleme care se referă la urgentarea implementării unor investiții, care are finanțare cu fonduri guvernamentale, probeleme privind medicii în mediu rural.

Toate acestea au fost discutate în această întâlnire, unde ați văzut foarte bine, că au fost toți primarii PSD invitați. 


„Vor fi alegeri pentru toți“

Din punctul meu de vedere vor fi alegeri pentru toți. Au dreptul să-și depună candidaturafiecare dintre aceștia care simt că pot duce această muncă nu doar de dragu de a mă numi președinte al consililului, să știu că pot să fac munca aceasta, să mulțumesc un județ întreg.

Este lista deschisă pentru oricine dorește. Începând de mâine oricine poate să vină să-și depună candidatul și să fie analizat în cadru organizației biroului permanent județean și a colegilor primari. 

În VIDEO de mai jos puteți viziona integral declarațiile primarului de la Cumpăna.  




Citește și:

Prim vicepreședintele PSD Constanța, Daniel Georgescu„Dacă partidul va considera că sunt candidatul cel mai potrivit pentru funcția de președinte al CJ, îmi voi da acordul“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune de plantare de copaci la Cumpăna. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gâju (VIDEO)

15 Apr 2024 431

Comunitatea musulmană a comunei Cumpăna a participat la tradiționala Cină de Iftar – Masa Prieteniei

08 Apr 2024 622

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, la ceas aniversar

26 Mar 2024 2903

ZIUA LIVE Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)

08 Mar 2024 892

Eveniment de gală la Restaurant Zorile Primăria Cumpăna organizează o petrecere dedicată femeilor din localitate! (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 963

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică? ( FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 601

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 886

Știri Constanța Parteneriatul ”Cumpăna Verde” debutează cu activități de plantare puieți de copaci la Cumpăna (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 645

ZIUA LIVE O femeie trebuie să lupte mai mult decât un bărbat pentru a ocupa un post important în politică?

07 Mar 2024 1012

LIVE Text Femeile social-democrate, în frunte cu Mariana Gâju, prezente la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 864

Femeile social-democrate, în vizită la Căminul pentru persoane vârstnice Constanţa

06 Mar 2024 625

OFSD la ceas de sărbătoare 1000 de femei social-democrate petrec la Constanța! (FOTO+VIDEO)

03 Mar 2024 1399

Vești bune pentru locuitorii din Cumpăna, județul Constanța! A fost avizat favorabil nodul rutier Cumpăna A4

29 Feb 2024 6891

Știri Constanța Un pas important pentru învățământul din Cumpăna. Contract semnat pentru furnizarea de mobilier, materiale didactice și echipamente digitale

27 Feb 2024 767

Primăria Cumpăna Locuitorii comunei, în anotimpul iubirii. Spectacol extraordinar de Dragobete

25 Feb 2024 619