Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat astăzi un mesaj pe pagina sa de Facebook în care le transmite constănțenilor care sunt motivele pentru care  adecis să candideze pentru un nou mandat la Primăria Constanța. 

„Mai bine să fiu criticat pentru ceea ce am făcut decât pentru ceea ce nu am făcut.

Așa cum am mai specificat la un moment dat, motivul pentru care am ales să candidez pentru un nou mandat este simplu, onest, lipsit de interese ascunse: îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța, să mă asigur că se vor realiza în cele mai bune condiții și să continui inițiativele pentru dezvoltarea orașului nostru, cel puțin la fel ca până acum.

Consider că lucrările realizate până în acest moment, dar și multele proiecte în curs de desfășurare sunt o dovadă solidă a interesului meu și al echipei mele față de bunăstarea și schimbarea la față a Constanței, mai ales că vorbim de un oraș marcat de indiferența fostelor administrații, care au lăsat în urmă un oraș aproape în paragină.

Or, eu și echipa mea ne propunem să ne dedicăm cu adevărat orașului, așa cum am făcut-o până acum, și să reușim, prin eforturi constante, să aducem o schimbare notabilă, durabilă, să ne ocupăm de lucrări de calitate, astfel încât să nu trebuiască să mai peticim nimic peste alți zeci de ani de acum încolo.

Am încredere că ai mei constănțeni vor alege Constanța marilor proiecte și că vor aprecia oamenii de acțiune, pentru că numai din astfel de oameni este constituită echipa mea!“ - a transmis Vergil Chițac. Citește și: 

Primarul Chițac a deschis proces Casei de Pensii a Ministerului Apărării! Începe judecata

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța, în cartierul Inel II (FOTO)

17 May 2024 498

Procesul primarului Chițac, amiral în rezervă, cu Casa Sectorială de Pensii MApN, la Curtea de Apel! Nemulțumiri legate de diminuarea cuantumului pensiei militare de stat

16 May 2024 591

Strategia de dezvoltare a stațiunii Mamaia, pe masa discuțiilor cu autoritățile din Constanța

10 May 2024 626

Judecătorii explică de ce administrația Chițac nu poate recupera 4,38 de milioane de dolari, prejudiciu calculat în Dosarul Retrocedărilor din Constanța (MOTIVARE)

07 May 2024 607

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai! Ce spune despre motanul Caramel

01 May 2024 622

Primăria Constanța anunță un nou pas pentru construirea garajului de autobuze

30 Apr 2024 471

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dezvăluit unde va petrece 1 Mai

29 Apr 2024 643

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 842

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 769

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 537

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 614

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 840

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 1218

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 530

Licitații publice Primăria caută o firmă care să reabiliteze energetic Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța!

24 Apr 2024 396