Politic

Stradă cu stradă, schimbăm Constanța Stelian Ion, candidat USR-PLUS

 
  • Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă
  • Atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona
  • Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric
 
Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă, unde atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona. Criticile la adresa actualei administrații locale au fost laitmotivul discuțiilor, spune Ion.
“Localnicii ne spun despre lipsa curățeniei, lipsa toaletelor publice, lipsa locurilor de recreere și de joacă pentru copii și despre haosul urbanistic și administrativ care domnește în zona istorică. Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric. Lipsesc, printre altele, punctele de informare și trasele de vizitare.
Problema zonei peninsulare este complexă și necesită o atenție deosebită. E nevoie de un plan urbanistic realizat coerent și de o strategie de valorificare a patrimoniului cultural-istoric. Constanța poate deveni, astfel, mai mult decât o destinație estivală” a declarat candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 

“Până astăzi nimic nu s-a concretizat”

 
Stelian Ion apreciază că nicio promisiune electorală de-a lui Decebal Făgădău din 2016 și până astăzi nu s-a concretizat. “Pesediştii au reţete puţine şi neruşinate.
Una dintre ele este să nu dea doi bani pe alegător, să-l mintă în faţă, să-l amăgească întruna cu un viitor strălucitor, dintr-un prezent mai mereu cenuşiu şi apăsător. Pentru nimic din ce-a promis şi n-a făcut Făgădău n-a dat socoteală. Pieţele au acelaşi aspect insalubru, de pasajul de lângă podul de la butelii nu s-a mai pomenit o vorbă, iar Ştefan cel Mare este expresia paraginii care a cuprins oraşul în cei 20 de ani de pesedism.
Arătaţi-le prietenilor şi cunoştinţelor care-l mai cred pe acest individ fotografiile promisiunilor sale! Îndemnaţi-i apoi să se uite pe geam, să iasă pe stradă, să vadă distanţa dintre oraşul în continuă degradare şi basmele ilustrate ale lui Făgădău!”, a conchis candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
Citește și:

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion
 
Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!   

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”   

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)   

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”   

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare   

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) a primit mingile cu care să joace bine la alegeri de la tenismenul George Cosac

21 Sep 2020 678

#alegerilocale2020 Felix Stroe, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER la funcția de președinte al CJ Constanța vine la ZIUA Electorală. Subiectul ediției - “Administrație eficientă. Marile investiții se fac cu bani europeni”

20 Sep 2020 948

Zanfir Iorguș s-a retras din cursă în favoarea lui Mohammad Murad, ​candidat independent la primăria Mangalia

19 Sep 2020 1781

#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL), de ziua lui, la reabilitarea obiectivelor din parcul de la Palatul Copiilor Constanța

19 Sep 2020 955

#alegerilocale2020 Bogdan Dicu (Pro România) – „Viziune, Acțiune, Bunăstare”, sloganul campaniei electorale

19 Sep 2020 798

#alegerilocale2020 Adevărata competiție din Agigea și Lazu este trasată de candidatul Pro România Mihai Oancea și actualul edil

19 Sep 2020 1106

#alegerilocale2020 Mircea Dobre și Răzvan Filipescu (Pro România), despre soluțiile de finanțare a proiectelor propuse

19 Sep 2020 700

#alegerilocale2020 Biroul Electoral Central, precizări despre votul multiplu

18 Sep 2020 360

#alegerilocale2020 Dispoziția primarului din Constanța - Alcoolul, interzis în ziua alegerilor, lângă secțiile de votare

18 Sep 2020 398

#alegerilocale2020 Tudorel Chesoi (ANT), despre proiectele importante pe care le propune constănțenilor (VIDEO)

18 Sep 2020 562

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER), despre Campusul Olimpic de la Constanța. Renașterea sportului, în municipiu

18 Sep 2020 630

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS - “Veniţi cu toţii la vot pe data de 27 septembrie. Este foarte important să ne mobilizăm. Mai avem foarte puţin”!

18 Sep 2020 625

#alegerilocale2020 Horia Constantinescu (PPU-SL) lansează petiția online „Dispensar medical, în cartierul tău!”

17 Sep 2020 819

#alegerilocale2020 Mircea Titus Dobre, PRO România - “Suntem singurul partid care am propus soluții concrete în această campanie! Avem soluții pentru fiecare cartier în parte!”

17 Sep 2020 1049

#alegerilocale2020 AEP anunț pentru alegătorii prin corespondență

16 Sep 2020 334