Stradă cu stradă, schimbăm Constanța Stelian Ion, candidat USR-PLUS

 
  • Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă
  • Atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona
  • Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric
 
Candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion  împreună cu echipa sa s-au aflat zilele acestea în Peninsulă, unde atât localnicii, cât și turiștii i-au vorbit despre nemulțumirea lor față de modul în care arată zona. Criticile la adresa actualei administrații locale au fost laitmotivul discuțiilor, spune Ion.
“Localnicii ne spun despre lipsa curățeniei, lipsa toaletelor publice, lipsa locurilor de recreere și de joacă pentru copii și despre haosul urbanistic și administrativ care domnește în zona istorică. Turiștii, la rândul lor, sunt neplăcut impresionați de neglijența cu care sunt tratate obiectivele turistice și deplâng paragina în care este lăsat patrimoniul cultural-istoric. Lipsesc, printre altele, punctele de informare și trasele de vizitare.
Problema zonei peninsulare este complexă și necesită o atenție deosebită. E nevoie de un plan urbanistic realizat coerent și de o strategie de valorificare a patrimoniului cultural-istoric. Constanța poate deveni, astfel, mai mult decât o destinație estivală” a declarat candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 

“Până astăzi nimic nu s-a concretizat”

 
Stelian Ion apreciază că nicio promisiune electorală de-a lui Decebal Făgădău din 2016 și până astăzi nu s-a concretizat. “Pesediştii au reţete puţine şi neruşinate.
Una dintre ele este să nu dea doi bani pe alegător, să-l mintă în faţă, să-l amăgească întruna cu un viitor strălucitor, dintr-un prezent mai mereu cenuşiu şi apăsător. Pentru nimic din ce-a promis şi n-a făcut Făgădău n-a dat socoteală. Pieţele au acelaşi aspect insalubru, de pasajul de lângă podul de la butelii nu s-a mai pomenit o vorbă, iar Ştefan cel Mare este expresia paraginii care a cuprins oraşul în cei 20 de ani de pesedism.
Arătaţi-le prietenilor şi cunoştinţelor care-l mai cred pe acest individ fotografiile promisiunilor sale! Îndemnaţi-i apoi să se uite pe geam, să iasă pe stradă, să vadă distanţa dintre oraşul în continuă degradare şi basmele ilustrate ale lui Făgădău!”, a conchis candidatul Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța.
 
Citește și:

“Stradă cu stradă, schimbăm Constanța” Incursiune în cartierul Faleză Nord a candidatului Alianței USR-PLUS pentru primăria Constanța, Stelian Ion
 
Candidatul Alianței USR- PLUS, Stelian Ion spune că renașterea Parcului Tăbăcărie, care suferă sub administrația Făgădău este una dintre prioritățile sale!   

Stradă cu stradă, schimbăm România! Candidatul USR-PLUS, Stelian Ion - „Locuitorii din cartierul Veterani din municipiu vor să se rupă de Constanța și să se lipească de Lazu sau Cumpăna”   

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)   

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”   

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare   

Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul senator Marian Vasiliev îi cere daune lui Constantin Nițe. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

18 Feb 2021 961

Retrospectivă 2020. Două rânduri de alegeri în pandemia de COVID-19. Constănțenii, vot în carantină, mască obligatorie, strângerea de mână între candidați și alegători a devenit istorie

04 Jan 2021 2537

#alegeriparlamentare2020 Felix Stroe, candidat PSD pentru Senatul României - „Autoritățile locale devin motorul atragerii banilor europeni!”

16 Nov 2020 1643

Mai mulți membri ai PSD Eforie își vor înapoi mandatele de aleși locali. Tribunalul Constanța urmează să se pronunțe în dosar

14 Nov 2020 1511

Judecătoria Hârşova a validat consilierii locali ai comunei Ciobanu! Iată lista completă

29 Oct 2020 1037

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Horia

29 Oct 2020 1046

Judecătoria Hârșova a validat consilierii locali ai comunei Vulturu

28 Oct 2020 883

Au fost validați consilierii locali ai comunei Cobadin. Lista completă

28 Oct 2020 2498

Au fost validați consilierii locali ai Orașului Cernavodă. Lista completă

27 Oct 2020 1282

Judecătoria Mangalia a validat mandatele consilierilor locali din Costinești. Un singur mandat, invalidat

23 Oct 2020 2736

Fostul primar PNL de la Corbu contestă în instanță mandatul edilului nou ales. Magistrații se vor pronunța astăzi în acest dosar

22 Oct 2020 3707

Sondaj de opinie 59 % dintre respondenți cred că votul lor a contat la alegerile locale din 2020

19 Oct 2020 976

Editorial La Constanța, alegeri au fost, alegeri vor fi. Dar niciodată cu atâta bălăcăreală

15 Oct 2020 4835

Constanța Programul plății indemnizațiilor aferente participării la alegerile locale

13 Oct 2020 1675

Sondaj de opinie Credeți că a contat votul dumneavoastră pentru alegerile locale din 2020?

12 Oct 2020 1339