BC Athletic Neptun Constanța dispută returul din sferturile Cupei României (GALERIE FOTO)


 
  • În meciul tur, s-a impus formația de pe litoral, care a câștigat trei dintre cele patru sferturi.
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanța dispută joi, 30 decembrie, meciul din manşa secundă a turului doi (sferturi de finală) din Cupa României, întâlnind în deplasare, de la ora 19.00, CSM Galaţi.
 
În tur, a câștigat formația de pe litoral, scor 73-64. Gladiatorii din Tomis au condus şi la pauză, cu 40-33, iar pe sferturi scorul în confruntarea Constanţa - Galaţi a fost 23-18, 17-15, 15-16, 18-15. Pentru echipa de pe litoral au marcat Jakob Lowrance - 16p, Mario Lazăr - 10p, Vlad Corpodean - 10p, Zan Kosic - 8p, Andrei Oprean - 6p, Kaelon Harris - 5p, Daniel Mâinea - 5p, Max Darling - 4p, Peter McNeilly - 4p, Tyler Gaskins - 3p şi Victor Dudaş - 2p. Partida de la Constanța le-a prilejuit debutul la BC Athletic Neptun ultimilor trei jucători transferați, Adika Peter-McNeilly, Tyler Gaskins și Kaelon Harris.
 
„Sprijiniți de o sală întreagă, băieții de la BC Athletic Neptun Constanța se impun în ultimul meci al anului de pe teren propriu și merg cu un moral ridicat în retur, la Galați, pe 30 Decembrie, unde speră să presteze un joc la fel de bun ca cel de azi“, a fost mesajul, după meci, al clubului constănțean.
 
În clasamentul Ligii Naționale, BC Athletic Neptun se află pe locul zece, cu 16 puncte, în timp ce formația gălățeană ocupă poziția a 14-a, cu 15 puncte. 

Confruntarea de la Galați este ultima din acest an pentru BC Athletic Neptun, care are șansa de a accede în turneul Final Four al Cupei României pentru prima dată în istoria clubului.  

BC Athletic Neptun Constanța are toate șansele să obțină cea mai bună performanță a sa din istoria clubului, însă nu va fi deloc ușor. După ce Gladiatorii din Tomis s-au impus în tur la o diferență de nouă puncte, returul cu CSM Galați de azi se anunță unul infernal iar băieții antrenați de Alexandru Olteanu, Tatiana Gallova și Bogdan Ivanovici speră la încă o prestație bună precum cea din tur, se arată pe pagina de Facebook a grupării de pe litoral.

Declarații:

A fost senzațional. Publicul constănțean mereu a fost al șaselea jucător, ne-a împins de la spate pentru victoria aceasta frumoasă. Nu ne așteaptă o deplasare ușoară, Galați și-a câștigat toate meciurile din acest sezon numai acasă, dar am încredere în băieții aceștia și în caracterul lor! (Andrei Talpeș, manager general BC Athletic Neptun)

 

 Mă bucur că am câștigat, mă bucur că am integrat cele trei piese noi și în primul rând mă bucur că am văzut oameni la sală. Ne-au lipsit suporterii, mai ales în meciurile pierdute strâns, acasă, și astăzi cred că au avut un aport important pentru că am avut câteva momente mai slabe și publicul ne-a împins de la spate. Nu l-am avut pe Ștefan Gribinic lângă noi, îi doresc să se facă bine și să revină la anul la un nivel mult mai bun decât cel la care a fost înainte de accidentare (Alexandru Olteanu, antrenor principal BC Athletic Neptun)

 

A fost un meci de apărare, am câștigat prima manșă, am luat un mic avantaj, unul mai mult moral, pentru că practic nouă puncte nu vor conta prea mult, se pot duce foarte ușor în baschet. A fost un meci benefic, și datorită energiei aduse de jucătorii noi (Vlad Corpodean, căpitan BC Athletic Neptun)


Cu un moral ridicat și un pas înainte în Cupa României, chimia echipei va crește de la meci la meci (Adika Peter-McNeilly, jucător BC Athletic Neptun).

 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun Constanța)

 
Citește și:
 
BC Athletic Neptun Constanţa a câştigat primul duel cu CSM Galaţi din Cupa României (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alexey și Yarik, „doi pitici uriași de 8 și 9 ani“ Copii din Ucraina, oaspeți ai BC Athletic Neptun Constanța. „Au trăit fiecare secundă din meci“ (GALERIE FOTO)

19 May 2022 1711

Gladiatorii din Tomis „Un sezon în care am produs surprize plăcute în Liga Națională, iar lumea a revenit la sală, fără restricții“ (GALERIE FOTO)

02 May 2022 2045

Baschet Campionatele Naționale indoor 3X3, seniori și Under-23, ediția 2022, se vor disputa la Constanța

29 Apr 2022 2038

BC Athletic Neptun Constanța a cedat în duelul cu CSM CSU Oradea

22 Apr 2022 2055

BC Athletic Neptun Constanța Premieră fericită pentru Jakob Lowrance în ultimul meci. A primit cel mai dorit cadou! (GALERIE FOTO)

08 Apr 2022 1825

BC Athletic Neptun Constanța, victorie mare cu CSO Voluntari, care a condus la pauză (GALERIE FOTO)

02 Apr 2022 2002

BC Athletic Neptun Constanța, învinsă de SCM U Craiova (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 1692

La partida BC Athletic Neptun Constanța - SCM U Craiova, se strâng din nou produse pentru persoanele aflate în nevoie

23 Mar 2022 1858

BC Athletic Neptun Constanța, înfrângere în meciul cu Steaua București (GALERIE FOTO)

18 Mar 2022 1975

Interviu online cu Ștefan Gribinic „După ce am crescut puțin, am realizat frumusețea adevărată a baschetului“

17 Mar 2022 6792

BC Athletic Neptun a pierdut după prelungiri partida de la Constanța cu SCM Ohma Timișoara (GALERIE FOTO)

12 Mar 2022 2108

BC Athletic Neptun Constanța a câștigat partida cu CSM Petrolul Ploiești (GALERIE FOTO)

05 Mar 2022 2087

Într-un „meci teribil de greu“ cu CSM 2007 Focșani, BC Athletic Neptun Constanța speră să-și ia revanșa (GALERIE FOTO)

02 Mar 2022 1887

BC Athletic Neptun Jakob Lowrance, 83% la aruncările din acțiune în meciul cu CS Rapid. Adika Peter-McNeilly, 21 de puncte (GALERIE FOTO)

28 Feb 2022 1540

BC Athletic Neptun Andrei Talpeș - „Având fanii alături de noi, la Constanța nimeni nu va avea viață ușoară“

25 Feb 2022 2147