Sport

„Cadoul perfect de Crăciun“ Baschetbaliștii de la Athletic Constanța s-au calificat la turneul semifinal al Ligii 1

Echipa masculină de baschet Athletic Constanța a încheiat anul 2017 cu o victorie, trecând pe teren propriu de CS Phoenix II Galați, în etapa a zecea a Ligii 1.
 
Gazdele s-au impus categoric, cu 109-57 (56-28 la pauză), iar acest succes, al doilea la rând în care BC Athletic sare de sută, după 101-54 (51-36) cu CS Politehnica II Iași, i-a asigurat echipei de pe litoral calificarea la turneul semifinal. Înainte de partida cu Phoenix II, BC Athletic avea ca țintă doar succesul. „Meci decisiv de calificare la Turneul Semifinal Național, un joc în care luăm în calcul doar victoria! Un meci dificil, în care vom da tot posibilul să oferim cadoul perfect de Crăciun, o victorie!“, era planul formației constănțene, pe care l-a îndeplinit. Principalii marcatori ai gazdelor au fost Andrei Bercea - 23 de puncte, Cătălin Miloș - 19 și Sergiu Ursu - 18.

Un bonus și un pas înainte 

„BC Athletic își atinge obiectivul din acest sezon, acela de a ajunge la Turneul Semifinal Național al Ligii 1 de Baschet Masculin, câștigând ultimul meci din 2017, o partidă în care ambii antrenori au mizat pe jucătorii tineri! Mulțumim frumos pentru tot ceea am realizat alături de voi, de la campanii pentru cei mici, până la săli pline pentru baschet, de la meciuri bune la mai puțin bune! Împreună suntem Baschet made in Constanta și pentru asta vă mulțumim! Toate rezultatele ce vor veni de la Turneul Semifinal Național vor fi un bonus la obiectivul nostru din acest sezon și un pas înainte pentru ceea ce ne-am propus pe termen lung! Team is everything!“, au postat pe Facebook cei de la BC Athletic.

L-au luat pe King Kong la trântă 

După meciul cu echipa gălățeană, lotul constănțenilor a ieșit în oraș la un local. „Jeremi Booth a vrut să rămână Classic cu burgerul lui, peste care am venit c-un bonus, supă de fasole, coach Olteanu s-a bucurat de falafel, iar restul l-au luat pe King Kong la trântă, printre macaroanele cu brânză din meniul de copii. Stranierii se vor bucura de o binemeritată perioadă de vacanță în familie, Jeremi va pleca de dimineață spre Dallas via Polonia - Chicago, iar noi localii d-abia așteptăm ziua de mâine (n.r. ieri) se vedem cât de mult au crescut juniorii de la CSS1 - Athletic cu coach George Mircioi și picii de la grupele mici Athletic și Laguna Athletic ale lui Bogdan Ivanovici, ale d-nei antrenor Aurelia Lazăr, ale Ramonei Pop, Alinei Șerban și Teo, pentru că sâmbătă (n.r. ieri) vom juca pe bune cu ei un amical, un friendly X-mas Game. Together we are Made in Constanța!“, au mai spus cei de la BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic) 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Meciurile tari revin în Sala Sporturilor din Constanţa“ BC Athletic debutează în turneul play-off al locurilor 9-16 din Liga Naţională

24 Apr 2019 365

„Un sezon fabulos“ Cupa României la baschet 3 la 3, în vitrina BC Athletic Constanţa!

16 Apr 2019 403

​Baschetbaliștii de la Athletic Constanța au câștigat meciul cu CSM Mediaș

05 Apr 2019 576

Baschetbaliştii de la Athletic joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională

05 Apr 2019 360

Cadoul de Paşte La meciul BC Athletic Constanţa - CSM Mediaş, se strâng produse pentru copiii nevoiaşi

03 Apr 2019 446

BC Athletic Constanța a condus înaintea ultimului sfert în deplasare CSM Phoenix CSU Galați, dar a cedat la final

30 Mar 2019 491

„Meci greu pentru Gladiatorii din Tomis“ Baschetbaliştii de la Athletic joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională

20 Mar 2019 445

Eşec pentru BC Athletic Constanţa în confruntarea cu Steaua Bucureşti, vicecampioana României (galerie foto)

17 Mar 2019 541

Cuplaj baschetbalistic în Sala Sporturilor Phoenix Ştiinţa şi BC Athletic joacă sâmbătă la Constanţa în Liga Naţională

16 Mar 2019 401

„Meciul nu se compară cu niciunul de până acum“ Gladiatorii din Tomis se duelează la Constanţa cu Steaua, vicecampioana României (galerie foto)

15 Mar 2019 534

După Dinamo, BC Athletic o înfruntă în Liga Naţională pe Steaua. Meci la Constanţa!

12 Mar 2019 571

BC Athletic Constanța a pierdut meciul cu Dinamo Știința București

09 Mar 2019 672

Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa, meci greu în fieful echipei Dinamo Ştiinţa Bucureşti

09 Mar 2019 504

BC Athletic Constanţa, trei turnee câştigate din patru la Cupa României de baschet 3X3 (galerie foto)

18 Feb 2019 495

BC Athletic Constanța a câștigat și al doilea turneu al Cupei României 3X3

16 Feb 2019 559