Sport

Gethika Team Constanţa, şapte medalii la Naţionale Iuxel Adin Gani - „cel mai bun spirit“, Robert Drăgănoiu - cel mai bun luptător (galerie foto)

Gethika Team Constanţa a participat, cu rezultate deosebite, la Campionatul Naţional de Ashihara Karate - Kumite, care s-a desfăşurat la Braşov. Clubul de pe litoral a înscris în concurs zece sportivi, iar recolta de medalii a fost bogată: cinci titluri de campion naţional şi două medalii de bronz. Plus două trofee individuale: „The Best Fighter“ şi „The Best Spirit“.
 
Adin Iuxel Gani a cucerit două medalii de aur, la kumite new style, categoria seniori open, şi la kumite categoria seniori masculin -80 kg, evoluţia sa fiind recompensată şi cu titlul de „Cel mai bun spirit“ al competiţiei. Robert Andrei Drăgănoiu a devenit campion al României la kumite, categoria tineret masculin (-70 kg), şi a primit titlul de „Cel mai bun luptător“ din întrecere. Ceilalţi doi medaliaţi cu aur au fost Eduard Costin Drăgănoiu, la kumite, categoria juniori 1, masculin (-55 kg), şi Darius Cochină, la kumite cadeţi 2, masculin (-45 kg). Pe podium au mai urcat Bianca Geană - bronz la kumite, categoria juniori 1, feminin (open), şi Aniss Panaitescu - bronz la kumite, categoria copii 1, masculin (-40 kg).
 

„Cu siguranţă, vom mai auzi de ei“           

 
„Meciuri frumoase au avut însă şi ceilalţi componenţi ai lotului: Andreas Tamas, Alex Gugiu, Ayan Nachiu, Eduard Crăciun, Marinica Badea (arbitru), care, deşi nu au urcat pe podium, s-au luptat admirabil, într-o competiţie care a adunat cei mai buni sportivi din ţară. O altă pagină în istoria sportului constănţean a fost scrisă de aceşti copii minunaţi. Cu siguranţă, vom mai auzi de ei. «Un vis devenit realitate» continuă… Felicitări sportivilor şi antrenorilor pentru rezultate, mulţumiri părinţilor pentru susţinere. Mulţumiri întregii echipe Gethika pentru contribuţia la acest eveniment“, a declarat Nicu Vasiliu, antrenor la Gerhik Team Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
„Toţi sunteţi campioni!“ Eduard Drăgănoiu şi Mihai Stan, câştigători ai trofeului „Satori Spirit“ la „Cupa Satori“ de la Constanţa (galerie foto)

Adin Gani, de la Gethika Team Constanţa, victorie de senzaţie! L-a învins pe celebrul Ruslan Shogenov şi a ieşit campion mondial la Ashihara Karate (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Bianca Andrea Geană, elevă la Liceul „Traian“, centura maro la karate şi un palmares impresionant

03 Feb 2020 2112

„Toţi sunteţi campioni!“ Eduard Drăgănoiu şi Mihai Stan, câştigători ai trofeului „Satori Spirit“ la „Cupa Satori“ de la Constanţa (galerie foto)

21 Mar 2019 1754

Adin Gani, de la Gethika Team Constanţa, victorie de senzaţie! L-a învins pe celebrul Ruslan Shogenov şi a ieşit campion mondial la Ashihara Karate (galerie foto + video)

21 Nov 2018 2495

Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, 15 medalii la Campionatul Naţional de Ashihara Karate (galerie foto)

15 May 2018 2142

Gani Adin, declarat cel mai bun luptător Gethika Team Constanţa, locul trei pe echipe la Ashihara Karate Open România (galerie foto)

18 Apr 2018 1831

Alesia Tămaş şi Luiza Biliuţă Două gâgâlici de numai trei ani au făcut deliciul publicului la Cupa Satori la Ashihara Karate (galerie foto)

10 Mar 2018 2216

„Bravo, băieţi! Se vede că aveţi sânge de campioni!“ Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, antrenament la bustul gol, în zăpadă (galerie foto)

14 Feb 2018 2750

Încă un titlu de campion al României pentru Robert Drăgănoiu „Unul dintre cei mai buni din generația sa la Ashihara Karate“ (galerie foto)

28 Oct 2017 2513

Campioni mondiali de karate vor fi prezenţi la Cupa „Ashihara Gethika“, de la Constanţa

21 Jun 2017 2897

Premiu special pentru Darius Cochină Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, pe podium şi la Cupa Ovidiu (galerie foto)

20 May 2017 2528

Robert Cîmpean, arbitru judecător Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, medaliaţi la Cupa Euro-Asia de la Budapesta (galerie foto)

03 May 2017 2621

Demonstraţie a sportivilor de la Gethika Team la sărbătoarea Şcolii Gimnaziale „Nichita Stănescu“ din Mereni

06 Apr 2017 1828

Gethika Team Constanţa, zeci de medalii la Cupa Shin-Dojo Adin Iuxel Gani s-a clasat pe doi în piramida Superfight (galerie foto)

14 Mar 2017 3767

Luptători juniori de la Gethika Team Constanţa, pe podium la Cupa Shingitai (galerie foto)

07 Mar 2017 2458

Robert Drăgănoiu, două medalii de aur. Gethika Team a dat lovitura Finală la Mondiale între doi sportivi din Mereni! (galerie foto)

15 Nov 2016 4134