HC Dobrogea Sud Constanța Rareș Ștefan și David Pavlov, noi convocări la lotul național. Dueluri cu Ungaria

În stânga - Rareș Ștefan, în dreapta - David Pavlov
 
  • În luna aprilie a acestui an, David Pavlov a bifat o nouă acțiune a lotului, un stagiu de pregătire la Timișoara, urmat de două întâlniri de verificare cu Cehia.
 
Doi tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud Constanța, Rareș Ștefan și David Pavlov, care joacă pe postul de extremă dreapta, au primit noi convocări la lotul național de juniori (generația 2004-2005).
 
Reprezentativa se va reuni pe 26 iunie, la Oradea, pentru pregătire și jocuri bilaterale în Ungaria, la Balatonboglar, în perioada 26 iunie - 7 iulie, respectiv 7 - 10 iulie. Aceste acțiuni vopr fi urmate, în luna august (8 - 14), de disputele din eșalonul secund European, care se vore disputa la Craiova, iar tricolorii vor lupta pentru accederea în primul eșalon valoric.
 
În luna aprilie a acestui an, David Pavlov a bifat o nouă acțiune a lotului, un stagiu de pregătire la Timișoara, urmat de două întâlniri de verificare cu Cehia. Pentru tânărul jucător convocarea a fost din nou un pas foarte mare, ținând cont că o accidentare, care l-a dus la operație, îl ținuse mult timp departe de teren. Apoi, după două luni de la revenirea la joc și după evoluțiile bune, atât cu echipa de juniori 1 a HCDS, cât și în turneul play-off de tineret al Diviziei A, cu HC Dobrogea Sud DivA, a fost chemat din nou la lot, la stagiul din Banat. 
   
În martie 2022, la meciul HC Dobrogea Sud Constanța - CSM Alexandria 31-23, din etapa a 22-a a Ligii Naționale, s-a înregistrat un moment aparte: jucătorul gazdelor Rareș Ștefan a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori a Consțanței. Rareș a debutat la doar 16 ani, șapte luni și 23 de zile, vârstă cu care a doborât recordul colegului său Teo Ștefan, care avea 16 ani, opt luni și opt zile când a jucat pentru prima data la prima echipă, în februarie 2021, la victoria cu Reșița.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

 
Citește și:

 
Tinerii Daniel Paraschiv și David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța, convocați din nou la echipa națională. Vor juca în Cehia
 
HC Dobrogea Sud
Rareș Ștefan a doborât recordul lui Teo Ștefan și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori

 
HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța, meciuri spectaculoase și la tineret, și la juniori. O victorie a fost dramatică, venind în ultima secundă! (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 941

CSM Constanța handbal George Buricea - „Dacă vom reuși să ajungem în primăvara europeană, din primul an de grupe, ar fi cea mai mare performanță posibilă“ (VIDEO)

17 Nov 2023 1690

CSM Constanța, meci de gală cu Sporting CP Lisabona în EHF European League. Spectatorii au intrare liberă. „Sperăm ca sala să fie plină!“

23 Oct 2023 1424

Handbal CSM Constanța, victorie cu Universitatea Cluj. „Testul perfect înainte de mult așteptatul duel cu Sporting Lisabona“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2023 1109

Handbal CSM Constanța DivA, egal în deplasare cu CSA Steaua DivA, în turneul play-off de tineret (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1147

CSM Constanța DivA, prima victorie „Gemenii golului“, Teodor George Ștefan și Rareș Ștefan, au marcat împreună de 23 de ori în ultimul meci

26 Oct 2022 1337

HC Dobrogea Sud Rareș Ștefan a doborât recordul lui Teo Ștefan și a devenit cel mai tânăr jucător din istoria echipei de seniori

30 Mar 2022 3190

„Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decât atât!“ Cazinoul din Constanța, un an de la învăluirea în schele

15 Apr 2021 6569

FC Viitorul, campioana României şi la juniori Under-15. Rareş Burnete, eroul finalei cu U Craiova! (galerie foto)

26 Jun 2019 2633

Rareş Burnete, şapte goluri în victoria zdrobitoare a FC Viitorul Under-15 cu CS Năvodari Under-17 (galerie foto)

15 Feb 2019 2677