UPDATE Luptătorii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanţa, vicecampioni europeni (galerie foto)

Performanţă deosebită la Campionatul European Under-23 de la Novi Sad (Serbia) pentru luptătorul Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa.

Sportivul pregătit de Gheorghe Grigore a cucerit medalia de argint la categoria 55 kg, în finală întâlnindu-l pe Nugzari Tsurtsumia, din Georgia.

Un alt farist pregătit de acelaşi tehnician, Răzvan Arnăut, va lupta şi el pentru medalia de aur.

Două rezultate excepţionale şi datorită antrenorului Gheorghe Grigore, care depune o muncă titanică, cu o dăruire rar întâlnită, pentru a duce luptele constănţene spre cele mai înalte culmi. Avem nevoie de aşa exemple de sportivi şi antrenori. Felicitări şi vă aşteptăm acasă cu mare drag!, a declarat Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa.

Dacă azi aurul nu a ajuns în palmaresul nostru, Arnăut Răzvan este cel care ține sperantele noastre încă vii. După un parcurs excelent, demn de un adevarat campion, Arnăut și-a asigurat și el prezența în finala mare a categorie 60 kg!, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Lupte.

UPDATE:

Şi Răzvan Arnăut a obţinut medalia de argint, pierzând partida din finală cu turcul Kerem Kamal. La această categorie, președintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, a acordat medalia de aur.

Rezultate foarte bune pentru sportivi, antrenor, club, oraş, federaţie, ţară. De cinci ani aştept aceste performanţe. Am avut încredere în ei şi răbdare. Au reuşit! A fost o muncă titanică! Felicitări sportivilor!, a precizat antrenorul Gheorghe Grigore.

Ambiția de care a dat dovadă Răzvan Arnăut la acest Campionat European U23 ne face să credem că România a câștigat, pe lângă medalia de argint, un luptător pentru viitor! Felicitări, Răzvan! Hai România!, se menţionează pe pagina de Facebook a Federaţiei.  


Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Lupte)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Tiţa şi Andreea Ana participă la Campionatul European de lupte pentru seniori (galerie foto)

10 Feb 2020 2355

Luptătoarea Andreea Ana, din Mangalia, performera anului la seniori U-23. Au fost laureaţi şi alţi sportivi din judeţul Constanţa (galerie foto)

06 Jan 2020 2087

Luptător adevărat. Şi-n sport, şi-n viaţă! Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa Din centrul de plasament, pe podiumul Campionatului European

16 Apr 2019 2870

Luptător la CS Farul Constanța La numai 20 de ani, Florin Tița a devenit vicecampion european de seniori (galerie foto)

13 Apr 2019 1889

Florin Tiţa şi antrenorul său, Gheorghe Grigore, pe primul loc în topul luptelor constănţene pe 2018 (galerie foto)

25 Dec 2018 1526

Două medalii de aur şi una de argint pentru CS Farul Constanţa la Campionatul Naţional de lupte (galerie foto)

16 Jul 2018 2002

Andreea Ana şi Florin Tiţa, medaliaţi cu aur la Campionatul Balcanic de lupte (galerie foto)

01 Nov 2017 1995

Luptătorii constănţeni s-au calificat în finală

31 Oct 2013 1587