15 Nov, 2014 00:00
2960
preparate-culinare.ro
O reteta de fursecuri ceva mai dietetice, care foloseste faina de secara si faina de grau integral si care substituie o parte din unt cu crema de branza. Desi mai putin dulci datorita cantitatii reduse de zahar brun, iubitorii fainii de secara vor aprecia cu siguranta gustul special al acestor fursecuri. Am folosit crema de branza Philadelphia, nu stiu daca exista la noi pe piata ceva care sa o inlocuiasca cu succes (marturisesc ca nici nu am riscat sa incerc).
Ingrediente (12 fursecuri mari)
faina de secara 120 grame
faina de grau integral 150 grame
crema de branza 100 grame
unt 120 grame
zahar brun 100 grame
zahar cu granulatie mare 50 grame
zahar pudra 2 linguri
Rețeta integrală o puteți găsi pe www.preparate-culinare.ro/deserturi/103-fursecuri-suedeze-cu-secara
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: