Cine intră în joc - Bourceanu sau Mocanu?Learciu a fost schimbat de la şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate

Learciu_Daniel_Learciu_005.jpgDaniel Learciu nu mai este directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa.

CJAS este, aşa cum menţionam într-o ediţie precedentă a cotidianului ZIUA de Constanţa, una dintre ultimele instituţii publice deconcentrate care aşteaptă instalarea unui director susţinut de USL. De precizat că Daniel Learciu este fost democrat-liberal, actual conservator. El a „dezertat" din PDL la scurt timp după ce fostul lider al PDL Constanţa, senatorul Mircea Banias, a schimbat tabăra, înscriindu-se în PC. „Reconvertirea" politică la unul dintre partidele aflate acum la guvernare nu i-a adus lui Learciu şi salvarea funcţiei, astfel că el a fost „aruncat peste bord".

CJAS revine la PNL Constanţa

Totodată, amintim că fotoliul de conducere al CJAS Constanţa le revine liberalilor. În acest sens, aceştia din urmă s-au gândit şi râzgândit în ultima vreme, mai multe nume fiind vehiculate în acest context. Potrivit unor surse, ar fi fost avansate patru propuneri: trei foşti manageri de spital şi un fost consilier în cadrul Ministerului Sănătăţii. Dacă până în urmă cu aproximativ o săptămână numele doctorului Tiberiu Tofolean - fost director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa - era vehiculat pentru preluarea conducerii CJAS, ieri era în cărţi numele lui Liviu Mocanu, managerul Spitalului Municipal Mangalia.

Nici numele lui Mocanu nu este însă bătut în cuie, căci se pare că cele mai mari şanse pentru şefia Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate le-ar avea, totuşi, fostul consilier din cadrul Ministerului Sănătăţii, Septimiu Bourceanu. Acesta a fost, de asemenea, managerul Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Techirghiol. În plan politic, Bourceanu este preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Părintele Pimen de la Muntele Athos, la „Podcastul lui Septimiu" - „Nu poți să îl minți pe Dumnezeu!“ (VIDEO)

29 Apr 2024 320

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL) - „Dacă la Constanța era blat, PSD nu avea contracandidați"! (VIDEO)

10 Apr 2024 773

ZIUA LIVE Politica faptelor versus Constanța proiectelor! (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 514

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!

09 Apr 2024 631

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu (PNL) - „Într-un calendar destul de scurt, vom anunța candidatul la CJ Constanța”!

29 Feb 2024 1016

ZIUE LIVE Când va avea Constanța un candidat femeie la Primărie? Ce spune Septimiu Bourceanu? (VIDEO)

29 Feb 2024 654

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL Constanța) despre despre comasarea alegerilor europarlamentare cu localele (VIDEO)

29 Feb 2024 694

ZIUA LIVE PNL Constanța, față în față cu provocarea comasării alegerilor!

28 Feb 2024 862

Rejudecare după prima condamnare! Un primar și un fost primar din Constanța, trimiși în judecată de DNA, în așteptarea deciziei Tribunalului!

24 Jan 2024 2584

Nemulțumiri! Tribunalul Constanța a încetat procesul penal faţă de Iusein Visel, fost primar al comunei Dobromir! Dosarul merge la Curtea de Apel

30 Dec 2023 825

Aviz favorabil pentru proiectul de construire și dotare a Spitalului de Pediatrie Dr. Alexandru Pesamosca din municipiul Constanța

21 Dec 2023 946

ZIUA LIVE. Senatorul PNL Constanța, Septimiu Bourceanu „Până la începutul lunii martie 2024 vor fi anunțati candidații pentru scrutinele de anul viitor"

15 Dec 2023 1201

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu - „Toate alianțele politice care se fac la un moment dat au și momente în care există poziții divergente“ (VIDEO)

15 Dec 2023 824

Pastilă amară pentru DNA Constanța! Judecătorii au încetat procesul penal faţă de un fost primar din județul Constanța (MINUTĂ)

14 Dec 2023 1518

ZIUA LIVE Dacă PNL nu repetă anul viitor performanţa din 2020, cu cine va face o majoritate în Consiliul Local şi în CJ Constanța?

14 Dec 2023 1088