Declaratii de avere Constanta

Declaraţii de avere Averea şi interesele consilierului judeţean PMP Florin Goidea (documente)

Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au început, de curând, să fie publicate cele mai noi declaraţii de avere şi de interese ale consilierilor judeţeni. Analizăm în continuare averea şi interesele consilierului PMP Florin Goidea.
 
La începutul mandatului, potrivit declaraţiilor completate în 2016, alesul judeţean deţinea din 2010 un teren intravilan de 300 de metri pătraţi în Palazu Mare, Constanţa. În acelaşi an a dobândit şi o casă de locuit, de 182 de metri pătraţi, tot la Palazu Mare. Din 2010 datează şi un credit la BRD, de 80.000 de euro, scadent în 2035. În anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere (2015), Goidea menţionase că a încasat şi un comision de intermediere asigurări de la Omniasig SA, însumând 25.000 de lei. Venitul salarial ca director al Regio Shipping and Trade SRL Bucureşti a fost, în anul 2015, de 42.000 de lei.

În ceea ce priveşte interesele, consilierul judeţean deţinea jumătate din capitalul social al firmei Accounting And Payroll Business SRL (înfiinţată în 2015). Celelalte părţi sociale erau împărţite între Mihaela Cozianu şi Gabriela Bungău, aceasta din urmă fiind şi administratorul firmei.

Florin Goidea a mai fost asociat şi în Ship Management Invest SRL, înfiinţată în 2010, la Palazu Mare, şi radiată în prezent, firmă în care era asociat cu Gabriel Codet şi Adrian Niţă. În anul 2006, Goidea punea bazele firmei Faith Impex SRL, alături de soţie, Alice, iar în 2008, era desemnat să administreze firma Maritime Partners, unde asociaţi erau croatul Zlatko Garac, Vasile Voicu şi SC Scholz Recycling International SRL, din care s-a retras în 2010.

După primul an de mandat în calitate de ales judeţean, Florin Goidea a raportat venituri din mai multe surse. Astfel, în anul fiscal 2016, consilierul a câştigat din indemnizaţia de ales 3.941 de lei, grosul veniturilor provenind din activităţile private, astfel: 79.894 de lei din comision intermediere asigurări Omniasig SA şi  salariu de director de la Regio Shipping and Trade SRL Bucureşti - 42.000 de lei.
 
În plan politic, în 2016, Goidea era încă vicepreşedinte al PMP Constanţa şi preşedinte al organizaţiei municipale, dar şi preşedinte al Fundaţiei „Mişcarea Populară” Constanţa. În 2017, consilierul a achiziţionat prin vânzare-cumpărare un autoturism BMW, an fabricaţie 2011. La capitolul venituri, alesul judeţean a câştigat ceva mai bine în anul fiscal 2017, astfel: indemnizaţia CJC + cea de membru ATOP - 28.172 de lei, serviciu audit ANR - 7.156 de lei, 53.446 de lei din comisioane asigurări, din dividende - 9.177 de lei, iar din salariul de director la Regio Shipping and Trade SRL Bucureşti - 32.258 de lei.
 
În plan politic, în ultimul an, consilierul judeţean Florin Goidea a pierdut funcţiile politice din cadrul PMP, în urma prăpastiei create între preşedintele organizaţiei judeţene, Claudiu Palaz, şi principalul colaborator al lui Goidea, deputatul Robert Turcescu.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean PMP Florin Goidea.
 

Citeşte şi:

Declaraţii de avere Averea şi interesele consilierului judeţean PNL Marius Enescu la doi ani de mandat! (documente)
 

Declaraţii de avere Consilierul judeţean ALDE Marcel Savlovschi a achiziţionat un apartament în capitală în primii doi ani de mandat (documente)
 
Declaraţie de avere Consilierul judeţean Adriana Veronica Gheorghe (PSD), avere neschimbată, venituri mai mari (documente)
 
Declaraţie de avere Cât a câştigat consilierul judeţean PSD Gheorghe Donţu după primii doi ani de mandat? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Vasile Moldovanu. Investiţii în terenuri şi clădiri (documente)

Cât a încasat anul trecut consilierul judeţean Steluţa Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

Este printre cei mai bogaţi aleşi Averea şi interesele consilierului judeţean PNL Marian Cruşoveanu (documente)

Constanţa. Averea şi interesele liberalului Radu Bogdan Matei la jumătatea mandatului de consilier judeţean (documente)

Consilierul judeţean Mircea Pintilie are venituri din indemnizaţie, pensie, arendă şi dividende. Anul acesta şi-a vândut bunurile moştenite în 2017! (documente)

Recent, a vândut un imobil. Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreşedintele CJC Daniel Learciu (ALDE)? (documente)

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

Cât a câştigat anul trecut preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Țuţuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câştigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor judeţeni liberali, Marian Iordache? (documente)

Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deţine bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie şi a vândut terenuri moştenite de la socri Consilierul judeţean (PNL Constanţa) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleşii judeţeni Ionela Lockman, Ion Marinescu şi Gheorghe Lămureanu şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracţiilor şi vacanţelor exotice şi mai puţin al administraţiei, Sorin Mocianu, consilier judeţean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă şi o remorcă! (documente)

Declaraţii de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăieşte doar din indemnizaţia de consilier judeţean, deşi conduce o maşină de lux şi a reuşit să economisească bani frumoşi. Ce ascunde Cosmin Rareş Drăghici (PSD)? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deţine patru autoturisme şi trăieşte „pe credit“ (documente)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa convocat în ședință ordinară. Mai multe proiecte sunt pe ordinea de zi (galerie foto)

29 Mar 2019 686

Laboratorul RMN din cadrul Clinicii de Radiologie și Imagistică Medicală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, inaugurat (galerie foto)

07 Jan 2019 1642

Deputatul Robert Turcescu şi consilierul judeţean Florin Goidea au mers la Mangalia. Litoralul românesc, subiect de dezbatere

05 Oct 2018 1973

Poliţia Locală a „spart“ gaşca samsarilor de parcări din zona Sălii Sporturilor din Constanţa

19 Jul 2018 5758

Iată echipa interimară de conducere a organizaţiei municipale! Mesaj de forţă în PMP Constanţa - cine mişcă în front rămâne fără sprijin politic!

19 Feb 2018 1210

Înfrângere usturătoare pentru Claudiu Palaz în şedinţa CJC. Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Constanţa a rămas incompletă!

15 Feb 2018 2124

Neînțelegerile dintre Claudiu Iorga Palaz şi Robert Turcescu au ajuns la „faza" pe consilieri județeni

09 Feb 2018 1230

Alegeri cu final aşteptat la PMP Constanţa, formaţiune care se doreşte a fi principala forţă de opoziţie (galerie foto)

20 Nov 2017 2364

UPDATE Alegeri la PMP Constanţa. Iata cine candidează

19 Nov 2017 1686

Consilierul a făcut diligenţe pentru a nu fi închisă „Casa Soarelui“. Şi-a prezentat raportul de activitate Florin Goidea activează în Comisia de sănătate a CJC (document)

04 Nov 2017 2766

Averile şi interesele candidaţilor PMP Constanţa pentru Camera Deputaţilor (documente)

10 Nov 2016 2251

Ce averi au noii consilieri judeţeni Cu ce avuţie „se laudă“ Florin Goidea, preşedintele Mişcării Populare Constanţa (document)

13 Jul 2016 3180

UPDATE 6 S-a constituit noul Consiliu Județean Cine sunt cei care au renunțat la funcțiile de ales (galerie foto + video)

22 Jun 2016 4952

Propunerile PMP pentru CJ Constanţa

28 Apr 2016 2119