„Frunza lui Măndilă” OMD Mamaia-Constanța plătește 16.000 de euro pentru siglă și servicii de branding (DOCUMENT)

  • Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța condusă de George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chițac a atribuit un nou contract direct societății Blue Sky Advertising SRL
  • Valoarea contractului este de 80.000 lei fără TVA (n.r. 16.164 euro) și vizează servicii de identitate vizuală și manual de identitate vizuală, realizare siglă și manual de identitate vizuală (manual de brand) cu trei variante și stiluri diferite
  • Asociații firmei sunt Maria Emanuela Huruială și persoana juridică Antreprevision Hub SRL, deținută de Radu Călin Lupaș și Mariana Ruscan
  • Maria Emanuela Huruială care deține și calitatea de administrator al companiei și mai figurează și în Little Reader SRL
  • Blue Sky Advertising SRL nu mai are alte contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro
  • În 2022, compania a raportat o cifră de faceri de 469.264 lei, profit net de 86.644 lei la un număr mediu de 2 angajați

Vă mai amintiți celebrul slogan "Explore the Carpathian garden" si logo-ul campaniei de promovare a turismului românesc, din mandatul de ministru al Turismului al Elenei Udrea?
Logo-ul este reprezentat de imaginea unei frunze, plasata deasupra numelui țării. Inspirat probabil de campania de promovare a fostei sale colege de partid, George Măndilă, consilierul primarului Vergil Chițac și președintele Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a atribuit un nou contract direct unei societăți comerciale specializată în publicitate.
Este vorba despre Blue Sky Advertising SRL, care va încasa de la OMD Mamaia-Constanța 80.000 lei fără TVA (n.r. 16.164 euro) pentru servicii de identitate vizuală, realizare siglă și manual de brand, cu trei variante și stiluri diferite.


Manualul de identitate va conține minim 20 pagini (text + imagini) cu detalii și directive privind modul cel mai eficient de utilizare a siglei, împreună cu exemple de aplicare corectă.
SRL-ul va realiza și un website de prezentare cu un design atractiv și modern, integrând module esențiale pentru administrare și optimizare SEO.
 

Despre Blue Sky Advertising SRL

Societatea înființată în 2021 are sediul social în Cluj Napoca și are obiect de activitate cod CAEN 7311 - Activități ale agențiilor de publicitate.

Asociații firmei sunt Maria Emanuela Huruială și persoana juridică Antreprevision Hub SRL, deținută de Radu Călin Lupaș și Mariana Ruscan.
Maria Emanuela Huruială care deține și calitatea de administrator al companiei și mai figurează și în Little Reader SRL.
Blue Sky Advertising SRL nu mai are alte contracte din achiziții publice, potrivit www.termene.ro.


În 2022, compania a raportat o cifră de faceri de 469.264 lei, profit net de 86.644 lei la un număr mediu de 2 angajați.



 

Despre OMD Mamaia-Constanța

Hotărârea privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost aprobaă de Consiliul Local Municipal Constanța pe 31 octombrie 2022.


Ulterior, pe finalul anului 2022, a avut loc ședința de constituire a Asociației “Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța” (OMD Mamaia Constanța).
 
Din Consiliul Director al Organizația de Management al Destinației Mamaia – Constanța fac parte reprezentanții tuturor membrilor fondatori. Din partea Primăriei Constanța în Consiliu au fost desemnați George Măndilă, consilier personal al primarului Vergil Chițac, care are și calitatea de președinte, Nicolae Bucovală – președinte la Asociatia Patronala Mamaia, Lucian Tudose – președinte Asociația Resto (n.r. deține restaurantul Corleone din stațiunea Mamaia) și Sebastian-Ionuț Puznava - presedinte Patronatul Marea (n.r. manager Victoria Resort din Mamaia, membru FIHR).

Vă reamintim pe 1 iulie, OMD Mamaia-Constanța a achiziționat alte cinci contracte în valoare totală de 1.250.000 lei de la alte trei societăți comerciale din București servicii de promovare în mass media națională și online, respectiv servicii artistice tip concert și servicii de filmări profesionale în localități perioada iulie – septembrie 2023 cu camere profesionale format 4k și captare audio, inclusiv drona la diverse evenimente artistice/culturale/ sportive.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Troc de weekend la Constanța! O firmă fondată în 2023 are pe mâini promovarea turistică. Legăturile cu postul TV unde este invitat Vergil Chițac!

OMD Mamaia-Constanța, noi contracte de promovare cu PR-iști și producători TV din Capitală (DOCUMENTE)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ATIMMT și OMD Mamaia Constanța Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, la Pavilionul Expozițional Constanța (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 439

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 694

Stațiunea Mamaia și Orașul Constanța, nominalizate la Destinația Anului

16 Apr 2024 410

Ce au decis magistrații în cauza Matichescu &Micu vs. AGA Airtours SRL

12 Apr 2024 576

OMD Mamaia Constanța Destinația Mamaia Constanța - polul distracției de pe litoral în mini-vacanța de 1 Mai și Paște (FOTO)

02 Apr 2024 769

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 772

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 449

OMD Mamaia Constanța A început etapa de vot public pentru noua identitate vizuală a Stațiunii Mamaia

19 Mar 2024 480

OMD Mamaia Constanța Îndrăgostiți de România, francezii aleg vacanțele pe litoralul românesc și la munte (FOTO)

18 Mar 2024 483

OMD Mamaia Constanța O nouă rundă de înscrieri, în concursul pentru identitatea brandului turistic al stațiunii Mamaia

26 Feb 2024 591

Asociația „Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța” angajează

19 Jan 2024 849

Știri Constanța LIVE VIDEO-TEXT. OMD Mamaia Constanța- „Pentru 2024 avem planuri ambițioase“

21 Dec 2023 1229

OMD Mamaia Constanța vrea să implementeze excursii de o zi cu plecare din Constanța și din stațiunea Mamaia

14 Dec 2023 868

Stațiunea Mamaia își caută identitatea! OMD Mamaia-Constanța demararează concursul național de soluții creative de branding

11 Dec 2023 876

OMD Mamaia Constanța Clădirea Cazinoului de pe faleza din Constanța începe să strălucească! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 1120