Primarul Vergil Chițac - „Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor!“

Foto: facebook/Vergil ChițacPrimarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care transmite că își dorește să continue proiectele începute pentru a construi orașul dorit. 
 

„Privind retrospectiv, am realizat că ultima perioadă a fost cu adevărat încărcată și plină de provocări pentru noi toți, în special din cauza fenomenelor meteo extreme care ne-au afectat violent orașul, ale căror efecte nu au fost deloc ușor de remediat.

Cea mai mare realizare a fost că, în ciuda intensității acestor fenomene, acest eveniment ne-a testat capacitatea de a lucra ca o echipă. Sunt foarte recunoscător tuturor celor care s-au implicat activ, trimițând sesizări, pentru că astfel am reușit să păstrăm un dialog constant. Nu am ezitat niciodată să vă răspund, indiferent care a fost tonul acestor sesizări, pentru că mai important era scopul pe care îl aveam cu toții la momentul acela: să punem orașul pe picioare în cel mai scurt timp, astfel încât să ne putem relua cursul normal al lucrurilor.

A fost, totodată, și o perioadă cu multe inițiative și proiecte duse la capăt, datorită oamenilor binevoitori și încrezători în inițiativele noastre, care nu urmăresc alt scop decât acela de a veni în sprijinul cetățenilor, și a faptului că s-a lucrat eficient în echipă!

Îmi doresc să continuăm să lucrăm cel puțin la fel de bine în perioada care urmează, pentru că doar împreună putem construi orașul pe care ni-l dorim.
Rămân același om deschis dialogului și inițiativelor!“ - a precizta primarul Vergil Chițac

Citește și: 

Primarul Chițac pierde procesul pentru desființarea ANL-urilor din Palazu Mare! (MINUTA)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dezvăluit unde va petrece 1 Mai

29 Apr 2024 463

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 636

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 530

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 770

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 508

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1060

Ședință CL Constanța Aleșii locali vor aproba schimbul unor spații de locuit construite de ANL, dar și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri (DOCUMENT

21 Apr 2024 590

Dosarul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța, declinat la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Apr 2024 884

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1552

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 553

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5558

Primarul Constanței, Vergil Chițac, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății (GALERIE FOTO)

07 Apr 2024 485

Primarul Vergil Chițac - „Îmi doresc să pot finaliza proiectele începute în Constanța“ (VIDEO)

06 Apr 2024 820

Instanța s-a retras pentru deliberări în procesul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța

05 Apr 2024 2698

Noul regulament de vânzare a fost aprobat la începutul anului Chițac a desemnat Comisia de vânzare a locuințelor construite prin ANL. Există 30 de solicitări și 14 dosare avizate (DOCUMENT)

04 Apr 2024 778