ZIUA LIVE George Vișan - „Echipa PSD Constanța va veni la alegerile locale cu un candidat care va câștiga“ (VIDEO)

George VișanInvitat la ZIUA LIVE este George Vișan, fost parlamentar PSD de Constanța, în prezent director comercial la Compania Administrația Porturilor Martime Constanța și vicepreședinte al organizației municipale a PSD Constanța.

Tot la ZIUA LIVE discutăm și despre alegerile care vor avea loc în PSD, cel mai probabil la toamnă dar și cum se gândesc social-democrații să fructifice capital electoral din postura partidului de opoziție.

Principalele declarații făcute de George Vișan în cadrul interviului: 

Echipa PSD Constanța va veni la alegerile locale cu un candidat care va câștiga. Avem oameni competenți care să facă față la alegerile locale. 

Avem cel puțin cinci oameni care ar putea intra în competiție. Și eu aș putea intra. 

Am avut o discuție cu domnul președinte Dumitrache și am decis că putem face lucruri bune la Constanța. 

La alegerile din PSD Constanța voi face parte dintr-o echipă care va candida la conducerea filialei. 

La PSD s-au luat întotdeauna decizii bune. Conducerea PSD a instituit o regulă. La nivelul PSD se discută fiecare proiect și se decid variantele de vot. Colegii consilierii ne prezintă proiectele de pe ordinea de zi și le agreăm în Consiliul Municipal. Aici am discutat și amendamentele aduse la proiectul de buget pentru 2022. 

Nu avem nicio înțelegere cu PNL la nivel local. 

Eu din ce am citit din nota de fundamentare în proiectul cu Taluzul era o sentință judecătorească ce trebuia pusă în executare. 

Eu consider că ședințele de Consiliu Local trebuie să se desfășoare fizic. Consilierii PSD au cerut să fie fizic. Au fost refuzați. Nu înțelegem de ce îi este frică primarului Chițac. 

Suntem în etapa reconstrucției în municipiul Constanța. Eu sper ca această etapă să dureze cât mai puțin și să vedem bulevarde și străzi frumoase în Constanța. 

De ce te duci într-o funcție politică dacă știi că ești un dezastru? Partidul nu face o evaluare a candidatului pentru a face treabă bună? Ar trebui ajutat de echipă să găsească soluții. Îl vedem absent pe primarul Chițac. Doar în aplicațiile online din ședințe. Ar trebui mai mult dialog cu consilierii. Nu discută nici cu consilierii PNL. Fiecare cartier are o problemă. Trebuie găsite soluții. 

Haosul din administrația locală este generat de incompetență. 

În cazul Regulamentului parcărilor trebuie să păstrăm un echilibru. Noi avem în susținerea modificărilor la acest regulament semnături adunate de la cetățeni. Acestea sunt instrumentele pe care le avem la îndemână. Este tot ce putem face. Am inițiat un nou proiect dar nu a fost supus analizei în comisii. Mai este și un proiect de la USR. 

Prin forțele noastre proprii am reabilitat două locuri de joacă în Km 4-5 și în Inel II. 

La nivelul Organizației Municipale PSD avem o echipă foarte stabilă. Vin oameni noi către PSD: din zona medicală, foste cadre militare, tineri, navigatori, femei, tineri, bătrâni. Vedem la toamnă toată echipa care va veni în fața colegilor din Organizația Municipalpă să ceară votul de încredere. 

Sediul nostru de la Abator este neîncăpător la fiecare ședință. Este o atmosferă vie, deschisă, oamenii întreabă, primesc răspunsuri. 

Sunt inclusiv oameni care au venit din PNL care erau dezamăgiți de Chițac. Sunt vechi PNL-iști. Au venit organizații întregi. 

În politică este totul posibil. Chiar și Decebal Făgădău poate reveni în politică sau PSD. Orice constănțean își are locul în PSD. Cine credea că PSD poate guverna cu PNL? Totul este posbil în politică. ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarație de avere Ce bunuri, conturi și interese deține George Vișan, directorul comercial al Portului Constanța (DOCUMENTE)

06 Aug 2022 962

ZIUA LIVE. PSD Constanța își va anunța candidatul la Primărie în toamna acestui an (VIDEO)

22 Jun 2022 1061

ZIUA LIVE George Vișan, director comercial la CN APM Constanța. „Căutăm soluții pentru afluxul de cereale către Portul Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jun 2022 711

ZIUA LIVE. Situația sufocantă din Portul Constanța în contextul războiului din Ucraina!

20 Jun 2022 1217

Fostul deputat PSD George Vișan, director în cadrul Administrației Portului Constanța

16 May 2022 924

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 octombrie 2021

13 Oct 2021 2915

Schimbări la PSD Constanța. George Vișan a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale

25 Mar 2021 3380

#alegeriparlamentare2020 George Vișan, candidat PSD pentru Camera Deputaților-„ În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale”

27 Nov 2020 1517

Social-democratul constănțean George Vișan este noul președinte al Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților

14 Oct 2020 3027

Trei parlamentari de Constanța fac parte din Comisia de anchetă privind achizițiile pe perioada stării de urgență

04 Jul 2020 2843

Un proiect de lege pentru salvarea turismului a fost depus în Parlament. Printre inițiatori, un deputat de la Constanța

16 Jun 2020 2062

Perspectiva ratingului României rămâne negativă  Deputatul PSD, George Vișan, despre ministrul finanțelor “Fractură de logică glazurată cu ipocrizie fără scrupule”

12 Jun 2020 1838

Deputatul George Vișan, interpelare pe tema măsurilor pentru repatrierea marinarilor români blocați în toată lumea

21 May 2020 2807

George Vișan (PSD) “Cu câteva zile înainte de ridicarea stării de ugență, Guvernul nu a prezentat un plan de relansare economică”

14 May 2020 2229

George Vișan (PSD) “Industria HoReCa trăiește o adevărată dramă, așa cum întreagă societate o trăiește. Este lockdown.”

08 May 2020 2355