Biletul unic pentru vizitarea muzeelor, upgradat în ședința de Consiliu Județean Constanța (DOCUMENT)

  • În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023
  • Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară
  • Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran
  • Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile)
 

 
 
Biletul unic de vizitare pentru instituţiile culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa se extinde, vezi secțiunea „documente”.
În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023.

Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară.

Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran.

Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile).

Pentru implementarea acestui proiect, s-a încheiat un acord de parteneriat între CJC și instituțiile subordonate pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii și intră în vigoare la data semnării sale de către toate părțile semnatare.

Potrivit proiectului, biletul unic de vizitare va putea fi achiziţionat fie online, fie la casieriile instituţiilor implicate în proiect. Astfel, cu acelaşi bilet, într-un interval prestabilit (de exemplu, într-o săptămână), vizitatorul va avea acces neîngrădit la toate aceste locaşuri culturale.

 
„Prin introducerea biletului unic de vizitare al instituţiilor de cultură din judeţ ar avea de beneficiat, pe de o parte, chiar aceste unităţi muzeale, ce ar urma să aibă un număr mult mai mare de vizitatori, iar pe de altă parte am putea revigora interesul locuitorilor judeţului, dar şi pe cel al turiştilor, pentru cultura şi tradiţiile dobrogene.

Astfel, am reuşi să sprijinim, mult mai concret, viaţa culturală a judeţului, să încurajăm dezvoltarea proiectelor interculturale şi să asigurăm facilitarea accesului celor interesați la toate unităţile muzeale din subordinea CJ Constanţa”, susține inițiatoarea proiectului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Biletul unic de vizitare a instituţiilor culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa

Proiect Se introduce biletul unic în instituţiile culturale subordonate CJ Constanța (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 512

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 978

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 595

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1386

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 836

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 720

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 755

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 482

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2106

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 862

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 751

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1526

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 828

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 813

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 933