Biletul unic pentru vizitarea muzeelor, upgradat în ședința de Consiliu Județean Constanța (DOCUMENT)

  • În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023
  • Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară
  • Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran
  • Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile)
 

 
 
Biletul unic de vizitare pentru instituţiile culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa se extinde, vezi secțiunea „documente”.
În ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța din data de 26.07.2023, aleșii județeni vor aproba printre altele modificarea și completarea Hotărârii CJC nr. 102/26.04.2023.

Vizitatorii vor putea utiliza biletul unic și la Muzeul de Artă Populară.

Biletul unic de vizitare valabil în cadrul instituțiilor culturale subordonate Consiliului Județean Constanța a fost inițiat de consilierul județean USR Abdurefi Semiran.

Biletul unic poate fi utilizat și la Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanța (cu toate secțiile).

Pentru implementarea acestui proiect, s-a încheiat un acord de parteneriat între CJC și instituțiile subordonate pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii și intră în vigoare la data semnării sale de către toate părțile semnatare.

Potrivit proiectului, biletul unic de vizitare va putea fi achiziţionat fie online, fie la casieriile instituţiilor implicate în proiect. Astfel, cu acelaşi bilet, într-un interval prestabilit (de exemplu, într-o săptămână), vizitatorul va avea acces neîngrădit la toate aceste locaşuri culturale.

 
„Prin introducerea biletului unic de vizitare al instituţiilor de cultură din judeţ ar avea de beneficiat, pe de o parte, chiar aceste unităţi muzeale, ce ar urma să aibă un număr mult mai mare de vizitatori, iar pe de altă parte am putea revigora interesul locuitorilor judeţului, dar şi pe cel al turiştilor, pentru cultura şi tradiţiile dobrogene.

Astfel, am reuşi să sprijinim, mult mai concret, viaţa culturală a judeţului, să încurajăm dezvoltarea proiectelor interculturale şi să asigurăm facilitarea accesului celor interesați la toate unităţile muzeale din subordinea CJ Constanţa”, susține inițiatoarea proiectului.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Biletul unic de vizitare a instituţiilor culturale subordonate Consiliului Judeţean Constanţa

Proiect Se introduce biletul unic în instituţiile culturale subordonate CJ Constanța (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directorul Muzeului Național al Unirii Alba Iulia conduce Comisia de evaluare anuală a lui Aurel Mototolea, managerul MINAC (DOCUMENT)

25 Feb 2024 565

Se prevalează de faptul că studiul ar fi o lucrare științifică Expertiza care ar recomada demolarea bazarului Gorbaciov, ținută la secret de conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL!

25 Feb 2024 2400

Când are loc și cine face parte din comisia de evaluare anuală a Leliei Rus Pîrvan, managerul Muzeului de Artă Constanţa? (DOCUMENT)

24 Feb 2024 1035

Contractul de reabilitare a MINAC a fost reziliat În sedința de CJC se propune achiziția de servicii juridice în vederea apărării intereselor județului Constanța în procesele cu SC Actaeon Invest SA(DOCUMENT)

16 Feb 2024 1492

Ședință CLM Municipalitatea vrea să modernizeze iluminatul public din cartierul Veterani! Proiectul este implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (DOCUMENT)

12 Feb 2024 723

Ședință CLM Proiectul de reabilitare a malurilor lacului Tăbăcărie, majorat cu aproape 3 milioane de euro (DOCUMENT)

11 Feb 2024 909

Activează în Comisia pentru învățământ Consilierul local municipal PSD, Irinela Nicolae și-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2023 (DOCUMENT)

17 Jan 2024 678

Cine i-a luat locul fostului director CJC, Ermil Chelariu, suspendat din funcție și trimis în judecată de DNA Constanța pentru folosire de informații nedestinate publicității (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1960

Consilierul detașat toamna trecută de la Consiliul Județean își va continua activitatea în Prefectura Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 754

Retrospectivă 2023 Primăria Constanța Decizii controversate,fonduri europene pierdute, demisii și punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva edilului Vergil Chițac

05 Jan 2024 1543

Investitorul, inactiv fiscal Consiliul Local Constanța a oprit construcția unui bloc de 3 etaje pe un spațiu din stațiunea Mamaia, zona Satul de Vacanță (DOCUMENT)

29 Dec 2023 4932

Licitații publice Serviciul de mentenanță a sistemului de plată a parcărilor publice prin sms din municipiul Constanța, scos la licitație pentru suma record de 380.729 euro!

28 Dec 2023 1015

Ședință CLM Prelungirea cu 12 luni a contractului dintre Primăria Constanța și firma care administrează Cimitirul Municipal, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

26 Dec 2023 1534

Ședință CLM Consilierii locali decid după Crăciun, dacă Omonia Trading SRL va cumpăra un teren din Mamaia. Legături cu Mazăre, Constantinescu şi Strutinsky (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1034

Proiectul intră la vot în CLM Afaceristul Daniel Angelin Cîrîc din Brăila vrea să ridice un bloc pe locul fostei grădini a Teatrului din Mamaia (DOCUMENT)

24 Dec 2023 942