Când are loc concursul organizat de CJC Candidat unic pentru funcția de manager al Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENTE)

  • Pentru concursul de proiecte de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța s-a înscris un singur competitor, potrivit portalului Consilliului Județean Constanța
  • Depunerea dosarelor de concurs şi proiectele de management s-a încheiat pe 6 decembrie.
  • În urma analizării dosarului de concurs depus pentru concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Judeţean Constanţa pentru ocuparea funcţiei de manager/director la Muzeul de Artă Populară Constanţa, secretariatul comisiei de concurs a comunicat acceptarea dosarului depus de Florentin Sîrbu
  • Potrivit regulamentului, pentru a fi declarat admis, acesta trebuit să obțină minim nota 7 la concursul de management
  • Sîrbu a fost profesor (expert) în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” cu o intensă activitate artistică și pedagogică, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, absolvent de master în cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design – secția ceramică. Este doctor în Arte Vizuale, obținând titlul la universitatea Națională de Arte București
     
 
 
Recent a fost aprobat Regulamentul de organizare și desfasurare a concursului de proiecte de managment și componența Comisiei de concurs de proiecte de managment, de la Muzeul de Artă Populară Constanța.
 
Florentin Sîrbu a primit la finalul lunii septembrie a.c. a doua prelungire de mandat în calitate de director interimar al Muzeului de Artă Populară din Constanța, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.
 
Sîrbu fusese numit interimar în funcția de director interimar/manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța încă din 31 mai a.c., după ieșirea la pensie a Mariei Magiru.


Comisia de concurs de proiecte de managment, de la Muzeul de Artă Populară Constanța va avea următoarea componență:

Președinte: Ștefan Ciprian – Manager/Director general, Complexul Național Muzeul Astra Sibiu. Membri: Dejeanu Iustin Narcis – Manager/Director general Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, Argeș; Țuțui Emilia Georgeta – Director general, Direcția Generală Economico Financiară, Consiliul Județean Constanța. Membru supleant din partea autorității: Acsinte Violeta, inspector superior, Compartimentul Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.


Comisia de soluționare a contestațiilor are următoarea componență:


Membri: Pîrvan Rus Lelia Carolina – Manager/ Director Muzeul de Artă Constanța; Tulugea Claudiu – Manager/Director Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoteanu” Vâlcea; Caterinici Monica Cristina – Director executiv, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de CulturăSubordonate, Consiliul Județean Constanța. Membru supleant din partea autorității:Costencu Irina Elena, inspector superior Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța.
 

Pentru concursul de proiecte de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța s-a înscris un singur competitor, potrivit portalului Consilliului Județean Constanța.
 
Depunerea dosarelor de concurs şi proiectele de management s-a încheiat pe 6 decembrie.
 
În urma analizării dosarului de concurs depus pentru concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Judeţean Constanţa pentru ocuparea funcţiei de manager/director la Muzeul de Artă Populară Constanţa, secretariatul comisiei de concurs a comunicat acceptarea dosarului depus de Florentin Sîrbu, vezi sesiunea „documente”.
 
Potrivit regulamentului, pentru a fi declarat admis, acesta trebuit să obțină minim nota 7 la concursul de management.
 
Potrivit calendarului concursului, în perioada 08 decembrie, ora 13:00 – 18 decembrie 2023, analiza proiectelor de management – prima etapă.
Pe 18 decembrie 2023 aducerea la cunoştinţa candidaţilor, în scris, nota obţinută în prima etapă a concursului, precum şi afişarea acesteia la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din Bd. Tomis nr.51 şi al instituţiei publice de cultură, precum şi pe pagina de internet a instituţiei publice de cultură, după caz.

Pe 19 decembrie 2023, susţinerea proiectelor de management în cadrul interviului – a doua etapă.

În termen de 24 de ore de la încheierea etapei a doua – aducerea la cunoştinţa candidaţilor, în scris, a rezultatului concursului, şi la cunoştinţa publică, a rezultatului concursului prin afişarea acestuia la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din Bd. Tomis nr.51, precum şi pe pagina de internet a autorităţii, după caz.

Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii asupra modului de respectare a procedurii privind organizarea şi desfăşurarea concursului, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa din Bd. Tomis nr.51, în maxim 5 zile lucrătoare de la data aducerii la cunoştinţa candidaţilor a rezultatului concursului.
 
În termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora (maxim 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului pentru depunerea contestaţiilor), prin grija autorităţii, sunt aduse la cunoştinţa publică prin afişaj la sediul autorităţii şi al instituţiei, precum şi pe pagina de internet a autorităţii şi a instituţiei publice de cultură, rezultatul final al concursului, lista nominală a candidaţilor şi alte informaţii de interes public.
 
Menționăm că Sîrbu a fost profesor (expert) în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” cu o intensă activitate artistică și pedagogică, absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, absolvent de master în cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design – secția ceramică. Este doctor în Arte Vizuale, obținând titlul la universitatea Națională de Arte București.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Florentin Sîrbu rămâne director interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)

Calendarul concursului de proiecte A fost stabilită componența Comisiei care va evalua proiectele de management de la Muzeul de Artă Populară Constanța (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 466

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 859

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 543

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1368

Aproximativ 200 de veterani din teatrele de operații au acum gratuitate pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța(DOCUMENT)

01 Apr 2024 804

Nomad Atelier a elaborat documentația Proiectul de modernizare unor stații de transport în comun din Constanța mai scump cu 130.000 de euro(DOCUMENT)

25 Mar 2024 711

Harta strategică de zgomot pentru municipiul Constanța Sursa principală de zarvă este traficul rutier (DOCUMENT)

23 Mar 2024 741

Primăria Tuzla, județul Constanța, licitație importantă ce vizează delegarea gestiunii activității de sortare a deșeurilor

19 Mar 2024 476

Vin alegerile, primarul nu se grăbește Recepția lucrărilor de mobilitate urbană din Constanța, un cartof fierbinte pentru administrația Chițac!

18 Mar 2024 2096

După doi ani de demersuri din partea USR Mangalia și urmare a adreselor ISC Construcțiile de pe taluzul Mangaliei ar putea fi oprite de instituțiile statului!

17 Mar 2024 856

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 728

Consiliul Județean Constanța a alocat un buget de 5.500.000 lei pentru proiectele sportive! Care este data limită de depunere a acestora?(DOCUMENT)

10 Mar 2024 1518

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 817

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 802

2.6 milioane de euro puse la bătaie Consiliul Județean Constanța, programul de finanțări nerambursabile pentru anul 2024(DOCUMENT)

27 Feb 2024 916