Constănțeanul Supărat Avocata Ghiulfer Aisun Ismail, din Baroul Constanța, către primarul Vergil Chițac și consilierii locali – „Ați distrus Constanța! Mergeți acasă!“

Primarul Vergil Chițac
  • Avocata Ghiulfer Aisun Ismail, din Baroul Constanța, i-a transmis un mesaj pe Facebook primarului Vergil Chițac, dar și consilierilor locali.
  • „Orașul nu înseamnă doar trasarea de linii pe asfalt și trotuar (I.G. Duca) pentru a ne face să plătim parcările! “, a scris, printre altele, avocatul constănțean.
Șantierele din Constanța, care par să fi cuprins tot orașul și să bată pasul pe loc, pun la grea încercare nervii tuturor celor ce au drum în urbea de la malul mării.

Foto cu rol ilustrativ

Praf, mizerie, lipsa unei bune sistematizări rutiere, imposibilitatea de a circula cu mașina ori pe jos – acestea toate sunt doar câteva dintre aspectele reclamate deja de luni de zile de cetățeni, dar și de turiști, mai ales în mediul online.
 


Astăzi, 26 iulie 2023, un astfel de mesaj plin de indignare a fost transmis primarului Vergil Chițac și consilierilor locali de către avocata Ghiulfer Aisun Ismail, din cadrul Baroului Constanța:
 
„AȚI DISTRUS CONSTANȚA! MERGEȚI ACASĂ, lăsați orașul să se conducă singur că e mai bine decât cu domniile dumneavoastră acolo!“, a scris avocata pe pagina sa de Facebook, descriind pe larg provocările neplăcute pe care le are de parcurs un cetățean în Constanța, fie că se deplasează cu autoturismul ori pe jos.
 
De asemenea, avocata a menționat că este una dintre persoanele care i-au acordat un vot de încredere actualului primar, dar acum își vrea votul înapoi:
 
„Domnule Primar Vergil Chițac, sunt una dintre persoanele care v-au acordat un vot de încredere, mai ales prin prisma echipei pe care ați prezentat-o, dar... EU ÎMI VREAU VOTUL ÎNAPOI, nu ați dovedit a fi demn de votul meu!“
 

 
Redăm, în continuare, mesajul transmis pe pagina de Facebook de către avocata Ghiulfer Aisun Ismail, din cadrul Baroului Constanța:
 

„Am și eu o întrebare pentru domnul primar Vergil Chițac și pentru domnii consilieri locali: DOMNILOR, AȚI CIRCULAT ÎN ULTIMA LUNĂ CU AUTOTURISMUL PRIN CONSTANȚA?

Întreb pentru că am impresia că există un Univers paralel pentru acești domni, iar noi, cetățenii de rând, am rămas să ne distrugem mașinile, să ne consumăm timpul, combustibilul, bonus poluarea pentru mediul înconjurător.

Nu știu cine a gândit  noua sistematizare rutieră, dar pentru mine e clar că nu circulă cu autoturismul prin Constanța. (ex: ieșire City Mall pe Bdul. Al. L.  -  trebuie să conduc până la intersectia de la Sofra, care deja e alambicată prin modalitatea de trasare și multitudinea de semne de «Cedeaza trecerea» o mai aglomerez și eu, ex. sensurile unice de pe străzile perpendiculare pe Bdul. Mamaia, sensurile unice din zona Piața Griviței, iar mai nou nebunia de pe Ferdinand... lista poate continua)

Pentru o distanță de aproximativ 2 km am făcut azi în trafic 45 de minute. Nu este posibil! Simt CĂ VĂ BATEȚI JOC de timpul meu, de mașina mea, de nervii mei!!!

Domnilor, timpul meu petrecut degeaba în trafic nimeni nu mi-l returnează!!!!!!!

Orașul nu înseamnă doar trasarea de linii pe asfalt și trotuar (I.G. Duca) pentru a ne face să plătim parcările!

Cu ce tupeu ne cereți nouă bani de parcare când dumneavoastră vă bateți joc de timpul nostru, de mașinile noastre?

...și să nu îmi spuneți să merg pe jos.... că m-am saturat de praf pe picioare (iar vara mai purtăm și noi sandale), de distrus încălțăminte.... 
Vă sugerez, domnule Primar și domnilor Consilieri, să vă invitați soțiile/mamele să circule cu tocuri, cu sandale și eventual minim o sacoță pe jos prin Constanța!

AȚI DISTRUS CONSTANȚA! MERGEȚI ACASĂ, lăsați orașul să se conducă singur, că e mai bine decât cu domniile dumneavoastră acolo!
Toate șantierele din oraș sunt lăsate de izbeliște, iar acolo unde sunt câțiva muncitori, aceștia efectiv STAU!!!!!

Nu înțeleg ce fac firmele private care au contractat lucrări - minim de cunoștințe economice ne face să știm că profitul primează, or plata unor muncitori care stau degeaba...nu înseamnă profit, decât dacă plățile ulterior sunt facturate către stat!!!!

Nu înțeleg ce fac angajații primăriei, de ce nu fac controale, de ce nu aplică sancțiuni firmelor care ar trebui să facă lucrările respective!!!!!!
Este clar pentru mine că există niște interese... de toate laturile și de toate naturile.... dar domnilor...nu uitați că noi v-am pus în funcție... mai întoarceți-vă fața și către popor!!!!!!

Trotuarele sunt lăsate de izbeliște, mizerie pe străzi, ghenele de gunoi pline, mizerie în tot orașul – turiștii exasperați, noi exasperați.... doar domnul Primar e calm, apare pe la TV, înțeleg că și pe la instituții penale...

Atunci când vă plimbați pe jos prin oraș, domnule primar Vergil Chițac, vă sugerez să mergeți de exemplu până în Piața Griviței, să vedeți în ce condiții de anii `90 stau vânzătorii, să vedeți în ce condiții stau legumele și fructele care ajung pe mesele noastre!

Nu știu cum o fi în Universul Paralel în care trăiți, dar să știți că noi, în Constanța, nu o ducem prea bine, ne-am săturat de aglomerație în trafic, de mizerie, de șantiere, ne-am săturat să vă bateți joc de noi.

Domnule Primar Vergil Chițac, sunt una dintre persoanele care v-au acordat un vot de încredere, mai ales prin prisma echipei pe care ați prezentat-o, dar... EU ÎMI VREAU VOTUL ÎNAPOI, nu ați dovedit a fi demn de votul meu!

Vă bateți joc de noi, vă bateți joc de oraș....PLECAȚI ACASĂ!

P.S. am pus o fotografie cu ce era Constanța, că de situația actuală suntem sătui“


 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Sondaj de opinie
85% dintre respondenți nu sunt mulțumiți de modul în care avansează lucrările la șantierele de pe străzile din Constanța

 
Cum și cât ne protejează ordinul de protecție. Ce spune avocatul Ghiulfer Aisun Ismail, din Baroul Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Anca

26 Jul, 2023 16:56

Are dreptate dna. avocat. Dalele de gresie sunt de la cimitir? Asa arata, un mare cimitir Constanta. Trist.

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 379

Primarul Constanței, Vergil Chițac și primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, în topul celor mai buni primari din România

26 Apr 2024 465

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 734

UPDATE- Ce spune fostul city manager Felicia Ovanesian câștigă la Tribunal procesul cu Primăria Constanța! Ce a obținut (MINUTA)

24 Apr 2024 956

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 440

Licitații publice Primăria caută o firmă care să reabiliteze energetic Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța!

24 Apr 2024 325

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 353

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 473

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1018

Ședință CLM Constanța Valoarea investiției menite să crească siguranța în municipiul Constanța s-a majorat cu aproximativ trei milioane de euro (DOCUMENT)

22 Apr 2024 673

Decebal Făgădău, dat în judecată de administrația Chițac! Tribunalul Constanța amână procesul

22 Apr 2024 462

Ședință CL Constanța Aleșii locali vor aproba schimbul unor spații de locuit construite de ANL, dar și actualizarea listei de priorități în repartizarea locuințelor pentru tineri (DOCUMENT

21 Apr 2024 570

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 504

Dosarul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța, declinat la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Apr 2024 861

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 369