ZIUA LIVE. Contrabandă, sub multiple forme! Portul Constanța și Portul Constanța Sud (Agigea), provocările celor două porți de intrare în UE

  • Peste 2.000 de kilometri de frontieră externă UE sunt apărați de polițiști de frontieră, meniți să apere nu numai granițele României ci și, implicit, cele ale Uniunii Europene.
  • Miercuri, 7 septembrie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este inspector principal Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
  • Purtătorul Gărzii de Coastă ne va vorbi inclusiv despre Portul Constanța și Portul Constanța Sud și provocările pe care le presupun cele două porți de intrare în UE.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
România peste 2.000 de kilometri de frontieră externă Uniunii Europene, fiind astfel poarta de intrare în Europa.
 
Cei peste 2.000 de kilometri sunt apărați de polițiști de frontieră, meniți să apere nu numai granițele României ci și, implicit, cele ale Uniunii Europene.
 
Unul dintre cele mai intense aspecte cărora polițiștii Gărzii de Coastă și colegii lor din țară trebuie să le facă față este reprezentat de contrabandă, sub multiplele forme pe care le îmbracă.
 
Milioane de țigări de contrabandă sunt oprite la frontierele României, sute de migranți sunt prinși anual, arme ilegale sunt confiscate de polițiști.
 
În întreg acest context, miercuri, 7 septembrie, de la ora 14.00, invitatul emisiunii ZIUA LIVE este inspector principal Andrei Ene, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.
 
Pe parcursul emisiunii, inspectorul principal ne va vorbi pe larg despre munca depusă de polițiștii de frontieră pentru combaterea contrabandei cu țigări și nu numai, dar și despre tehnica de care dispun aceștia.
 
De asemenea, purtătorul Gărzii de Coastă ne va vorbi și despre Portul Constanța și Portul Constanța Sud și provocările pe care le presupun cele două porți de intrare în UE.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Ziua de 23 noiembrie 1878, rememorată printr-un eveniment cultural și istoric în Centrul Vechi al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2022 770

LIVE VIDEO+TEXT „Dobrogea143 - De la grecii din Milet la generația Millennials“, un volum reper despre patrimoniul arheologic dobrogean lansat la Academia Română (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2022 1177

ZIUA LIVE. Constanța mustește de istorie. Nu e păcat să nu punem în valoare acest potențial? (VIDEO)

19 Nov 2022 875

ZIUA LIVE Reprezentanții USR Constanța, despre obiectivele culturale pentru care s-au obținut autorizații de construire în vederea reabilitării (VIDEO)

18 Nov 2022 723

LIVE TEXT Călătoria continuă. Flacăra "Spiritul dobrogean" ajunge azi la Colegiul Pedagogic (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Nov 2022 681

ZIUA LIVE. Patrimoniul cultural dobrogean între responsabilitate și ignoranță!

17 Nov 2022 869

LIVE TEXT Cu ocazia Zilei Dobrogei, Flacăra "Spiritul dobrogean" ajunge la Colegiul Național Mihai Eminescu Constanța " (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Nov 2022 869

ZIUA LIVE. Prof. Sorin Mihai, șeful ISJ Constanța - „A fost un mandat pe care mi l-am asumat de la început pe comunicare și pe transparență“

17 Nov 2022 710

ZIUA LIVE Sorin Mihai, precizări importante pentru elevii constănțeni (VIDEO)

16 Nov 2022 631

LIVE TEXT Cu ocazia Zilei Dobrogei, Flacăra "Spiritul dobrogean" se va aprinde la Prefectură. Va ajunge și la Liceul Teoretic "Traian" (FOTO+VIDEO)

16 Nov 2022 1298

ZIUA LIVE. Învățământul din Constanța, sub umbrela unor proiecte naționale, unele pilot

15 Nov 2022 760

LIVE VIDEO+TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța sărbătoresc ZIUA Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Nov 2022 662

LIVE VIDEO-TEXT Dublu eveniment de Ziua Dobrogei la Muzeul de Artă din Constanța (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 1125

LIVE VIDEO-TEXT Eveniment de Ziua Dobrogei la Constanța- Membrii din minoritățile reprezentantive ale regiunii împărtășesc din experiențele lor în Dobrogea (FOTO+VIDEO)

14 Nov 2022 950

LIVE Evenimentele de Ziua Dobrogei au început și la Tulcea (FOTO+VIDEO)

14 Nov 2022 855