ZIUA LIVE. Felicia Ovanesian vorbește despre cei doi ani petrecuți la conducerea municipiului Constanța!

  • Considerată timp de mai bine de doi ani, primarul de facto al Constanței, avocata Felicia Ovanesian a fost numită în funcție de city-manager la sfârșitul lunii decembrie a anului 2020 și a coordonat Direcţia de Urbanism, Serviciile Publice și Direcția Achiziții
  • A fost acuzată în repetate rânduri că a generat haosul care plutea în documentele urbanistice, că bloca avize după bunul plac, că avea ca repere doar răzbunarea personală faţă de anumiţi angajaţi sau investitori și că ar fi adus DNA-ul în Primăria Constanța
  • Într-un cuvânt, numele său a fost asociat adeseori cu substantivul „teroare"
  • În demisia transmisă pe 22 martie a.c. primarului Vergil Chițac, Felicia Ovanesian, a notat printre altele: „Mi-a fost ignorată orice dispoziție”
  • Ulterior a trasmis presei, că a fost hărțuită degeaba
 


La mai bine de o lună de la demisia din funcție, fostul city manager al Constanței, Felicia Ovanesian vine la ZIUA LIVE vineri, 28 aprilie de la ora 12.00.

Considerată timp de mai bine de doi ani, primarul de facto al Constanței, avocata Felicia Ovanesian a fost numită în funcție de city-manager la sfârșitul lunii decembrie a anului 2020 și a coordonat Direcţia de Urbanism, Serviciile Publice și Direcția Achiziții.

A fost acuzată în repetate rânduri că a generat haosul care plutea în documentele urbanistice, că bloca avize după bunul plac, că avea ca repere doar răzbunarea personală faţă de anumiţi angajaţi sau investitori și că ar fi adus DNA-ul în Primăria Constanța.

Într-un cuvânt, numele său a fost asociat adeseori cu substantivul „teroare"!

În demisia transmisă pe 22 martie a.c. primarului Vergil Chițac, Felicia Ovanesian, a notat printre altele: „Mi-a fost ignorată orice dispoziție”!
Ulterior a trasmis presei, că a fost hărțuită degeaba și că adevăratul responsabil pentru implementările ratate de proiecte ocupă un alt birou din Primărie.

La ZIUA LIVE ne propunem să lămurim toate aceste aspecte și să înțelegem de ce „sabotată fiind” în activitate, a acceptat totuși să gireze prin simpla prezență administrația condusă de Vergil Chițac, dacă este dispusă să colaboreze cu instituțiile statului, dacă situația o va impuneși de ce nu, dacă se gândește chiar la o candidatură la alegerile locale de anul viitor.
 

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.

Așteptăm și întrebările dvs pentru invitatul editiei ZIUA LIVE pe www.facebook.com/ziuaconstanta. O parte dintre acestea vor fi adresate în cadrul discuției, iar toate celelalte vor intra în posesia invitatei și va răspunde detaliat, ulterior.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Simpozion de 1 decembrie la MINA Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Nov 2023 493

MAIDiscursul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, despre primelor elicoptere Black Hawk

24 Nov 2023 288

LIVE VIDEO+TEXT Expoziția „Dobrogea 145” și la Constanța, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 886

LIVE VIDEO+TEXT Activitate la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța cu ocazia Zilei Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 880

ZIUA LIVE. George Scupra, primar Ovidiu „Am spus că sunt pregătit și pot îndeplini funcția de președinte CJ Constanța. Nu ar fi vreo tragedie să nu ajung în această funcție” !(VIDEO)

21 Nov 2023 885

ZIUA LIVE George Scupra, primarul orașului Ovidiu - „Nu am avut în plan să fac vreodată politică. Recunosc că mi-a plăcut să fac administrație“ (VIDEO)

21 Nov 2023 507

ZIUA LIVE Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, bilanț administrativ înaintea unui an electoral care se anunță dificil

20 Nov 2023 1008

LIVE VIDEO Marcel Ciolacu, prezent la exercițiul tactic PATRIOT SPARK 23, la Capu Midia, Constanța (FOTO+VIDEO)

15 Nov 2023 1052

LIVE TEXT Primăria Constanța celebrează Ziua Dobrogei la CMET Jean Constantin, alături de jurnalistul britanic Charlie Ottley (GALERIE FOTO)

14 Nov 2023 727

LIVE VIDEO+TEXT Dobrogea 145, expoziție despre cetățile antice și Palatul Reginei Maria din Mamaia, în Parlament (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Nov 2023 1405

LIVE TEXT Asociația Sine Qua Non sărbătorește Ziua Dobrogei prin lansarea unei cărți de istorie de peste 1.000 de pagini (FOTO+VIDEO)

14 Nov 2023 542

LIVE TEXT „Dobrogenerații", eveniment dedicat Zilei Dobrogei în campusul Universității Ovidius Constanța (FOTO +VIDEO)

14 Nov 2023 778

LIVE TEXT Manifestare de Ziua Dobrogei la Biblioteca Județeană Constanța intitulată "Istorie și Civilizație în Dobrogea Multiculturală" (FOTO +VIDEO)

14 Nov 2023 838

ZIUA LIVE Mircea Geoană - „Am un job de făcut la NATO până la finalul mandatului însă am și obligații ca lider politic și vreau să dau din experiența mea" (VIDEO)

13 Nov 2023 913

ZIUA LIVE Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană - Sper din toată inima ca România să intre în Schengen (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Nov 2023 688