ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu, răspuns tranșant - „Candidatul PNL la alegerile locale de anul viitor va fi actualul primar" (VIDEO)„O parte din proiecte au fost modificate"

Senatorul Septimiu Bourceanu a vorbit la ZIUA Live despre stadiul investițiilor derulate în Constanța.

„Există stresul neoptimizării șantierelor în Constanța. Îl resimțim cu toții. O parte din proiecte sunt proiecte de infrastructură mare, cum ar fi Termia. Sunt întârzieri la unele proiecte. E un stres în momentul actual. Însă Termoficarea nu putea face lucrurile astfel. Eu cred că această reabilitare trebuia făcută. Un oraș de anvergura Constanței are nevoie de așa ceva.

O parte din proiecte au fost modificate. Ținta noastră trebuie să fie cum atragem mai mulți bani în modernizarea Constanței. De exemplu, Termoficarea e în implementare. Nu se va pierde niciun proiect”, a spus Bourceanu. 

O altă tema despre care senatorul PNL a vorbit la ZIUA LIVE este cea a parcărilor. Bourceanu a spus că problema parcărilor trebuie tratată constant pentru că este un proces în dinamică, ce trebuie optimizat permanent.

„Sunt convins că domnul primar își dorește să continue"!

În calitate de președinte al organizației municipale a PNL Constanța l-am întrebat pe Septimiu Bourceanu dacă este mulțumit de activitatea consilierilor locali ai PNL, dar și dacă Vergil Chițac reprezintă singura variantă pe care liberalii o iau în calcul pentru alegerile locale de anul viitor.
 

„Candidatul PNL la Primăria Constanța este actualul primar”, a răspuns fără ezitare Bourceanu.
 
Întrebat fiind dacă totuși dacă PNL mai are și o altă variantă de rezervă, în cazul în care Virgil Chițac va dori să facă un pas lateral sau sondajele vor spune altceva la momentul alegerilor, Septimiu Bourceanu a răspuns tranșant că „avem un primar care și-a asumat un rol important, a atras fonduri și proiecte de aproximativ 650 de milioane de euro, eu cred că și domnul primar își dorește să continue și că va avea un al doilea mandat".

 
„Rămân un susținător al alianței cu USR la Constanța"

Cât privește o eventuală nominalizare pentru un al doilea post de viceprimar la Constanța, în contextul retragerii atribuțiilor de către primarul Chițac pentru reprezentatul USR, Florin Cocargeanu, președintele organizației municipale a PNL Constanța a declarat că nu au existat astfel de discuții.
 
În schimb, Bourceanu s-a declarat în continuare un susținător al alianței pe plan local cu USR, cu bune și cu rele și nu a putut estima când protocolul își va înceta aplicabilitatea.


Citește și:

ZIUA LIVE Senatorul PNL Septimiu Bourceanu, despre decizia Feliciei Ovanesian de a părăsi Primăria Constanța (VIDEO)


Interviul integral, aici :

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Stelian Ion, deputat USR „Chițac este un primar neasumat și incompetent"(VIDEO)

26 May 2023 947

ZIUA LIVE. Sorin Chiriță „Cine ajunge azi în Constanța are impresia că a ajuns în Bahmut! Primarul Chițac nu are competență administrativă” (VIDEO)

26 May 2023 1187

ZIUA LIVE. Sorin Chiriță „De ce să căutăm vină în funcționari? Pentru tot ce se întâmplă la Constanța e culpa primarului în exercițiu"(VIDEO)

25 May 2023 925

LIVE Inaugurarea „Muzeului în aer liber” din incinta Memorialului Poarta Albă (GALERIE FOTO +VIDEO)

25 May 2023 820

ZIUA LIVE Stelian Ion, despre petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului Chițac (VIDEO)

25 May 2023 617

LIVE TEXT Primăria Cumpăna organizează mai multe manifestări cu ocazia Zilei Eroilor și a Înălțării Domnului (FOTO+VIDEO)

25 May 2023 566

LIVE UPDATE. Ziua Eroilor, marcată la Medgidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 May 2023 654

ZIUA LIVE. Fondurile europene, instrument pentru dezvoltare locală. Cum le obținem și cum le cheltuim în mod eficient?

24 May 2023 754

ZIUA LIVE. Câți constănțeni au semnat petiția prin care USR Constanța îi cere demisia primarului, Vergil Chițac?

24 May 2023 875

Ziua Internațională a Femeii în Domeniul Maritim, marcată la Universitatea Maritimă Constanța

22 May 2023 431

Hai, Farul! Hai, Constanța! Meciul dintre Farul Constanța și FCSB urmărit pe ecrane uriașe în Piața Ovidiu și Parcul de la Gară

18 May 2023 1791

ZIUA LIVE. Mihai Lupu, președinte CJC „Lucrările la Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" vor începe până la sfîrșitul acestui an” (VIDEO)

18 May 2023 996

ZIUA LIVE CNI va construi blocul operator de la Pneumoftiziologie. Mihai Lupu a făcut anunțul (VIDEO)

17 May 2023 589

Președintele CJC, precizări importante despre Spitalul de pediatrie "Mama și Copilul"

17 May 2023 587

ZIUA LIVE Ce se va întâmpla în județul Constanța după rotativa guvernamentală de la sfârșitul acestei luni? Mihai Lupu ne răspunde (VIDEO)

17 May 2023 877