S-a planificat un week-end de foc pentru procurorii constănțeni! Săptămâna viitoare vor susține proiectul managerial pentru funcțiile cheie

  • Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei.
  • Lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, programat la susținerea proiectului pe 19 septembrie.
  • Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute.
Se anunță un week-end plin de emoții pentru anchetatorii dobrogeni. Aceștia au fost programați sâmbătă la susținerea proiectului managerial în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere din parchete.

Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei, pentru care s-a înscris doar magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent delegat pe post.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică programarea candidaților la susținerea proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, pentru procurorii înscriși în concurs.

Pentru funcțiile din Dobrogea, lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, în baza delegării primite de la CSM.
Acesta va susține proiectul managerial în fața comisiei de examinare sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 13.00, la sediul Institutului Național al Magistraturii, din Capitală.
Potrivit CSM, examinarea candidaților va începe la ora indicată în dreptul fiecărui parchet de pe lângă curte de apel, în ordinea stabilită.
Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute, din care 15 minute pentru prezentarea lucrării și 15 minute pentru întrebări și răspunsuri.
 

Ordinea susținerii proiectelor

După procurorul Gigi Valentin Ștefan, pe lista CSM sunt programate Mihaela Mergeane și Beatrice Silvia Șișman, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Parchetului Curții de Apel Constanța.

Apoi, este programat la susținerea interviului prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici, care s-a înscris pentru aceeași funcție, urmat de candidații pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea, respectiv magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină.

Urmează candidații pentru funcțiile de adjuncți ai Parchetelor de pe lângă Tribunale, respectiv Andra Georgiana Vasile, pentru Constanța, și Ana Maria Casian Mauna, pentru Tulcea.
În ordinea programărilor, următorul pe listă este candidatul pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța, maggistratul  Mihai Alexandru Stanciu, acesta fiind urmat de procurorul Gabriela Rugea, pentru șefia Parchetului Judecătoriei Mangalia.

Programările continuă cu magistratul Dan Stepanencu, pentru funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea, dar și cu Giorgiana Violeta Apostol, pentru funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.

Pentru Dobrogea, lista se încheie cu Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct al Parchetului Judecătoriei Tulcea.Citește și:

Un singur om vrea să fie șeful procurorilor din Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noua „gardă“ a anchetatorilor dobrogeni Procurorii din Constanța, note peste 9 la proiectele manageriale. Cine și cât a luat

23 Oct 2020 1169

Lupta pentru conducerea parchetelor. Cum s-au descurcat procurorii din Constanța

15 Oct 2020 1547

Magistratul Gigi Valentin Ștefan, un nou mandat de procuror general al Dobrogei

14 Oct 2020 1420

Procurorii din Constanța susțin mâine testarea scrisă, la examenul pentru funcțiile de conducere

03 Oct 2020 1626

CSM anunță o nouă etapă în concursul pentru conducerea parchetelor. La Constanța, sunt opt candidați

29 Sep 2020 798

Procurorii din Constanța au parcurs o nouă etapă în concursul pentru conducerea parchetelor

20 Sep 2020 848

Concursul pentru funcțiile-cheie din parchete. Un singur magistrat constănțean s-a retras din cursă, înainte de a începe

05 Sep 2020 659

Lupta pentru scaunul de procuror general al Constanței. Azi se publică lista finală a doritorilor

03 Sep 2020 669

Emoții mari pentru posturile-cheie din parchetele constănțene

31 Aug 2020 824

Un singur om vrea să fie șeful procurorilor din Dobrogea

28 Aug 2020 1507

Liber la concurs, pentru scaunul de procuror general al Constanței. Majoritatea posturilor de conducere din parchetele dobrogene sunt puse la bătaie

21 Jul 2020 887

De azi O nouă delegare în funcția de procuror general. Magistratul Gigi Valentin Ștefan, șef peste anchetatorii dobrogeni de patru ani

15 Jul 2020 1001

Șefii Parchetelor Ce a decis CSM legat de conducerea procurorilor dobrogeni

20 Jun 2020 963

Conducerea parchetelor constănțene, pe ordinea de zi a Consiliului Superior al Magistraturii. Ce se va discuta

15 Jun 2020 828

Şef în Parchetul Curţii de Apel Constanţa, cu cerere de pensionare la CSM

25 Feb 2020 1315