UPDATE 2. Axiopolis Cernavodă Cântăreața Carmen Chindriș, mesaj de încurajare pentru Cristian Tranulea la Europenele de Înot în Ape Înghețate (VIDEO)



După ce a cucerit deja o medalie, argint cu ștafeta de 4X50 m mixt a României, la Campionatul European de Înot în Ape Înghețate, întrecere care este în desfășurare în România, la Oradea, constănțeanul Cristian Tranulea evoluează astăzi, 4 septembrie 2024, pentru o nouă prezență pe podium!

Sportivul de 23 de ani, care e și antrenor de înot la Axiopolis Cernavodă, va concura în proba de 50 m liber, cea la care, în ianuarie 2023, a devenit vicecampion mondial, cu ocazia întrecerii de la Samoens (Franța).

La orele prânzului, sunt programate seriile, iar diseară va avea loc finala.

Cristian Tranulea a primit multe încurajări pentru evoluția de astăzi, una dintre ele venind, sub forma unui filmuleț, de la cântăreața Carmen Chindriș, melodiile ei și ale Tarafului Rutenilor sportivul admirându-le în mod deosebit.   
   

Cristi, copiii tăi de la clubul Axiopolis Cernavodă să știi că te iubesc necondiționat și ești deja un campion în inimile lor. Mulțumim că reprezinți România, hai TCR! Victoria îți aparține!, a spus Carmen Chindriș.

Știu ce ascult în căști înainte de start! Mulțumesc mult, Carmen Chindriș! Mulțumesc mult, Clucul Sportiv Axiopolis Cernavodă! Iar m-ați făcut OK, a răspuns înotătorul.  


A fost a doua surpriză din partea artistei pentru Cristian Tranulea, după ce, în septembrie anul trecut, când campionul a împlinit 23 de ani, a primit o urare filmată din partea lui cântăreței și a Tarafului Rutenilor. Surpriza a fost pusă la cale de părinții sportivilor din grupa de performanță a lui Cristian Tranulea, împreună cu clubul Axiopolis Cernavodă. 

UPDATE 1:

Cristian Tranulea s-a calificat în finală, cu al optulea timp.

Lent astăzi în calificări, am reușit să prind finala cu al 8-lea timp, dar să sperăm într-o cursă mai bună în finala! Pumnii strânși pentru diseară!, a fost mesajul sportivului.

Calificare tactică. Nu-ți folosea la nimic să te califici primul, cu un timp pe care să nu-l poți repeta în finală. Mai ales dupa ștafetă. Dă-i bătaie fără reţinere, că ai rezerve mari! Baftă!, l-a încurajat pe Cristian antrenorul emerit Octavian Tileagă.

UPDATE 2:

În finala de la 50 m liber, Cristian Tranulea a ocupat locul 7.

De la ,,reprezentând Palatul Copiilor Constanta" până la ,,reprezentând Romania", astăzi mi-am văzut progresul în această finala europeană! Astăzi o să mă mulțumesc cu un loc 7 in această finala, sub privirile tuturor susținătorilor! Mulțumesc, Clubul Sportiv Axiopolis Cernavoda! Mulțumesc, tuturor! A fost o mândrie sa va reprezint la această ediție de Campionat European, mă bucur că pot sa vin cu medalie acasă, aceasta reprezentând o reală motivație pentru perioada următoare!, este mesajul înotătorului.

Citește și:

 
Axiopolis Cernavodă
Cristian Tranulea, vicecampion european la înot în ape înghețate (GALERIE FOTO + VIDEO)



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Axiopolis Cernavodă Cristian Tranulea, vicecampion european la înot în ape înghețate (GALERIE FOTO + VIDEO)

02 Feb 2024 2238

Axiopolis Cernavodă Cristian Tranulea ia startul la Campionatul European de Înot în Ape Înghețate. „Te așteptăm cu aurul!“ (VIDEO)

01 Feb 2024 1273

Bobotează Medgidia 2024 Cristian Tranulea, vicecampion mondial, a recuperat crucea aruncată în Canalul Dunăre - Marea Neagră (GALERIE FOTO)

06 Jan 2024 2376

Vicecampion mondial la înot în ape înghețate Cristian Tranulea, baie în Marea Neagră în luna decembrie (VIDEO)

18 Dec 2023 1946

Natație Axiopolis Cernavodă s-a impus în competiția ștafetelor de la Cupa Open Swim, întrecere națională (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Nov 2023 1502

Axiopolis Cernavodă Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, urare pentru antrenorul Cristian Tranulea, de ziua sa de naștere (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Sep 2023 2256

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3666

Natație Copiii de la Axiopolis Cernavodă, 20 de medalii la „Cupa Aegyssus“. Adina Albu, cea mai bună performanță (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

06 Jul 2023 1852

Constanța. „De vorbă cu un mare campion“ Cristian Tranulea a spus, la Școala Gimnazială nr. 37, povestea lui despre sport și performanță (GALERIE FOTO)

13 Feb 2023 2136

Școala Gimnazială nr. 37 Constanța Vicecampionul mondial Cristian Tranulea, alături de campionii Under-8 de la „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)

07 Feb 2023 4749

Cristian Tranulea, vicecampion mondial la înot în ape înghețate, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța (GALERIE FOTO)

31 Jan 2023 1886

„Rezultatul carierei!“ Constănțeanul Cristian Tranulea, medaliat cu argint la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate

16 Jan 2023 2402

Sărbătoarea Bobotezei la Constanța Cine au fost cei trei oameni care au prins crucile aruncate în apă (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Jan 2023 2117

Constănțeanul Cristian Tranulea va participa la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate. „Am zis că sunt «back in business», așa o să fie!“ (GALERIE FOTO)

16 Dec 2022 3206

Constanța. Prin ce a trecut antrenorul Octavian Tileagă O aniversare de pomină, cu ”împușcături” și ”inundație”!

28 Oct 2020 3506