Monden

Luptătorul Radu Medeleanu a devenit tătic. Are un băiețel! „Să vă trăiască micul prinț, să fie campion ca tati!“ (galerie foto)

Visul luptătorului constănțean Radu Medeleanu și al soției sale, Gina, de a deveni părinți și a avea un băiețel s-a împlinit. Cel care va primi prenumele David Radu a venit pe lume având 3,700 kilograme și 53 de centimetri, iar nașterea a decurs foarte bine.
 
„Și eu, și soția mea ne-am rugat zi și noapte să fie băiețel. Nu-mi vine să cred ce ne-a dat Dumnezeu. Când am aflat că vom avea băiețel, nu mai puteam de bucurie. Am trecut prin momente incredibile. Acum, ca tătic, mă simt în al nouălea cer, nu mă mai interesează nimic. Am lăsat totul deoparte. Nu aș dori să se termine niciodată aceste momente fericite prin care trecem. Am totodată mai multă responsabilitate. Îmi iubesc soția foarte mult, iar venirea pe lume a băiețelului ne-a unit și mai mult și m-a făcut s-o iubesc și mai mult. Nu știu dacă aș putea trăi fără ei doi“, a declarat Radu Medeleanu, cel care îi pregăteşte pe sportivii de la AS Viitorul Fântânele, alături de preparatorul fizic al clubului. Ca luptător, Radu îl are antrenor pe Marius Burlacu, de la Oyama Karate Constanța.

Semn bun! Când doarme, bebe ține mânuțele ca și când ar sta în gardă 

Micul prinț al lui Radu și al Ginei Medeleanu va fi botezat de familia Oiță (Mirel și Maria), din Cogealac, nașul și nașa fiind prieteni foarte buni cu fericiții părinți. „Am ales să-i spunem David, pentru că e nume de rege. Eu îmi doresc, normal, ca băiatul nostru să devină luptător, însă el își va alege ce va dori. Dar momentan, semnele sunt bune: când doarme, își ține mânuțele ca și cum ar sta în gardă, pregătit pentru luptă. Nu-mi vine să cred!“, e fericit tăticul, care și-a scris bucuria și pe Facebook: „Mulțumesc bunului Dumnezeu! Astăzi, a venit pe lume prințișorul nostru. Gina Medeleanu, o mămică perfectă! Vă iubește tata!“ și „La mulți ani, bebe al nostru, de Sf. Luca. Este o zi specială pentru tine, ziua în care te-ai născut. Te iubesc mult mami și tati!“.

Cea mai fericită mămică 

La rândul ei, Gina Medeleanu a postat: „Cea mai fericită mămică! Astăzi a venit o stea specială, prințișorul nostru scump!“. Felicitările din partea prietenilor și apropiaților au curs și ele. „Să vă trăiască, să fie sănătos și norocos!“, „Felicitări, tătic fericit!“, „Să vă umple viața numai de bucurii! Dumnezeu să vă binecuvânteze!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Să vă trăiască micul prinț, să aducă bucurie și fericire părinților și bunicilor și să fie campion ca tati!“ sau „Felicitări, sensei, să aveți numai bucurii alături de cel mic!“, au fost câteva dintre urări.

Citește și:
 
„Micul Tyson“, învingător Luptătorii de la Viitorul Fântânele, zece medalii de aur şi una de argint la Cupa Noviodunum


Ploaia le-a dat peste cap planurile Celebrul luptător Andrei Stoica, invitat special la gala de la Fântânele (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au impresionat la Cupa Keru Kento K-1, de la Constanţa, şi au fost selectaţi să lupte în galele Colosseum Tournament (galerie foto)

26 Jun 2019 1956

Luptători la Viitorul Fântânele Radu Medeleanu şi elevul său, Florin Soare, victorioşi în gala Colosseum Tournament, de la Timişoara (galerie foto)

18 Dec 2018 1835

„Micul Tyson“, învingător Luptătorii de la Viitorul Fântânele, zece medalii de aur şi una de argint la Cupa Noviodunum

04 Oct 2017 3033

Ploaia le-a dat peste cap planurile Celebrul luptător Andrei Stoica, invitat special la gala de la Fântânele (galerie foto)

17 Aug 2017 4499