De la creştere economică la austeritate Deputatul George Vişan (PSD) - „România este în agonie!“


Deputatul PSD de Constanţa George Vişan susţine că românii încep să resimtă în viaţa de zi cu zi măsurile luate de Ludovic Orban şi guvernul său. „În câteva luni au reuşit să schimbe creşterea economică pe austeritate. Atunci când ajungi la guvernare doar prin vorbe, asta se întâmplă! Cu faptele este mai greu. Când singura ta obsesie electorală este să moară PSD-ul, rezultatele incapacităţii liberalilor ies la iveală. Începem să pierdem numărul miliardelor de euro pe care Câţu le împrumută! Și pe care le vom plăti noi. Și ăsta nu e decât începutul. Austeritatea liberală, asta este realitatea unui guvern incapabil. Dar vin alegerile. Și atunci românii vor vota nu vorbele, ci faptele!”, spune Vişan.

Parlamentarul social-democrat vorbeşte chiar despre comă economică. „Guvernul agoniei naţionale condus de Orban Ludovic bagă România nu în criză economică, ci direct în comă economică! Câţu, atotîmprumutatorul ministru de finanţe, a mai împrumutat România cu încă 3 miliarde de euro. Într-o singură zi! Și dacă mai adăugăm toate măsurile iresponsabile luate de guvernul liberal, mă întreb unde sunt mitingurile de protest spontane de altădată din Piaţa Victoriei? Poate că celor ce erau #rezist le prieşte austeritatea economică. Cu siguranţă că sunt fericiţi că programele Start-Up Nation, Prima Casă nu mai sunt, că a crescut cursul euro/leu, că salariile nu mai cresc, că sănătatea şi educaţia au bugete mai mici, că autostrăzile nu se mai construiesc, că au crescut ratele, facturile la utilităţi costă mai mult şi lista poate continuă în ceea ce priveşte măsurile luate de abulicul guvern liberal”, conchide deputatul PSD.


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#alegeriparlamentare2020 George Vișan, candidat PSD pentru Camera Deputaților-„ În județul Constanța putem dezvolta măcar trei parcuri industriale”

27 Nov 2020 481

Social-democratul constănțean George Vișan este noul președinte al Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților

14 Oct 2020 2344

Atletul Florin Vișan, din Constanța, vicecampion balcanic la seniori (galerie foto + documente)

23 Sep 2020 1888

Atletism Constanța a urcat pe podium și la Campionatul Național pentru seniori și tineret (galerie foto)

08 Sep 2020 2938

Florin Vișan, medalie de aur la Campionatele Internaționale ale României. Pe podium, și alți sportivi de pe litoral (galerie foto)

26 Aug 2020 2451

Trei parlamentari de Constanța fac parte din Comisia de anchetă privind achizițiile pe perioada stării de urgență

04 Jul 2020 2109

Un proiect de lege pentru salvarea turismului a fost depus în Parlament. Printre inițiatori, un deputat de la Constanța

16 Jun 2020 1488

Perspectiva ratingului României rămâne negativă  Deputatul PSD, George Vișan, despre ministrul finanțelor “Fractură de logică glazurată cu ipocrizie fără scrupule”

12 Jun 2020 1274

Deputatul George Vișan, interpelare pe tema măsurilor pentru repatrierea marinarilor români blocați în toată lumea

21 May 2020 2081

George Vișan (PSD) “Cu câteva zile înainte de ridicarea stării de ugență, Guvernul nu a prezentat un plan de relansare economică”

14 May 2020 1721

George Vișan (PSD) “Industria HoReCa trăiește o adevărată dramă, așa cum întreagă societate o trăiește. Este lockdown.”

08 May 2020 1756

George Vișan (PSD) “Repornirea economiei nu se poate realiza decât prin solidaritate, protecție socială și inițiative concrete pentru mediul privat”

28 Apr 2020 2223

Mesaje de interes public! Vișan Pricopie, viceprimarul comunei Istria – „Până acum, nu am avut niciun fel de probleme“

27 Mar 2020 1207

George Vișan, deputat PSD - „Dragi liberali, nu mai expuneți populația Constanței la riscuri fără un dialog deschis cu toți factorii de decizie la nivel local”

24 Mar 2020 2092

Reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, în audienţă la parlamentarii PSD

22 Feb 2020 1342