Sport

Constanța. Protocol de colaborare Gala OSS Fighters sprijină militarii veterani și veteranii cu dizabilități

S-a semnat protocolul de colaborare între promoția OSS Fighters și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități - sucursala Constanţa.

Obiectul  contractului este atât sprijinirea reciprocă a membrilor celor două părți, cât și participarea la evenimente organizate de părțile semnatare.

Totodată, organizatorii galei OSS Fighters au declarat ca o parte din sumele încasate, în urma galelor sportive, vor  fi direcționate  pentru renovarea Centrului de Recuperare și Refacere pentru Veterani.

Suntem bucuroși să putem sprijini acești oameni, acești patrioți români care au făcut ceva pentru România. Îi îndemnăm pe cei ce pot să îi sprijine pe eroii noștri. Îi asigur pe cei ce au cumpărat și vor cumpăra  bilete la gala OSS Fighters 4, care se va desfășura pe 22 august a.c.,  de la ora 19.00, în Mamaia, că o părticică din banii încasați pe fiecare bilet va ajunge la veteranii din Armata Română, va ajunge la AMVVD, a declarat  Marius Gheorghe, președintele Galei OSS Fighters. 

    

Noi, cei din AMMVD, ne bucurăm ca societatea civilă este alături de visul nostru al veteranilor, au spus și cei de la Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități - sucursala Constanţa.


Protocolul a fost semnat de către Marius Gheorghe (președintele galei OSS Fighters) și de către Cristi Crăciun (președintele sucursalei Constanta a AMVVD), însoțit de vicepreședinții AMVVD Constanța: Decebal Vrânceanu, Nelu Constantin, Dănuț Cucoveanu și Lucian Adamescu.

Reprezentanții promoției OSS Fighters sunt: Marius Gheorghe (de la One Star Security Constanța), Lucian Tudose (de la Restaurant Don Corleone din Mamaia), Stănică Florin și Drăgan George (președinte Asociația Tomis Antidrog Constanța). Partener în această gala este promotorul Eduard Irimia (președintele Superkombat).

Gala din 22 august va beneficia de prezența unor sportivi de top, trei dintre ei fiind Sandu Lungu, Ionut Iftimoaie sau constănțeanul Alex Filip, ultimul urmând a și lupta.

Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)     

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 3353

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1287

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 855

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 925

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 1628

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1412

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1916

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 1248

„Cred că gala OSS Fighters 4 va intra în istorie“ Show total! Eroi care vor juca în filmul „Back2Back“, pe plaja de la Mamaia (galerie foto + video)

09 Aug 2019 3172

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1544

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2503

Campania „Se caută un greu“ demarează la Mamaia. Noii eroi, promovaţi prin OSS Fighters şi în showbiz

02 Aug 2019 554

Parteneriat cu Superkombat Global Invazie de vedete la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Eroi din sporturile de contact, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

29 Jul 2019 1874

Atenţie, se filmează! Tribuna „Hollywood“ la gala OSS Fighters 4, de la Mamaia. Surpriză din partea organizatorilor

25 Jul 2019 1735

Participanţii la prima etapă de selecţie a campaniei „Se caută un greu“, de la Mamaia, vor apărea şi în filmul „Back to Back“

25 Jul 2019 1593