Sport

Cristian Mănăstireanu - „Nu avem presiune, mergem cu zâmbetul pe buze” Baschetbalistele de la Phoenix Constanţa joacă la turneul final (galerie foto)

Echipa feminină de baschet Phoenix Constanţa va participa, la Târgovişte, la turneul final de promovare din Liga 1 în primul eşalon valoric. Turneul este programat între 25 şi 27 mai, iar alături de formaşia de pe litoral vor mai evolua Universitatea CSM Oradea, Rapid Bucureşti şi CSM Târgovişte.

Phoenix Constanţa va juca astfel: vineri, 25 mai - cu U CSM Oradea (de la ora 17.00); sâmbătă, 26 mai - cu Rapid (de la ora 17.00); duminică, 27 mai - cu CSM Târgovişte (de la ora 13.00).

„Suntem bucuroşi şi entuziaşti că vom participa şi că vom reprezenta Constanţa, în chiar primul an în care am evoluat în Liga 1. De la începutul sezonului, am avut multe ghinioane din punct de vedere medical, dar am reuşit să ne îndeplinim obiectivul de a ne califica în Final Four. Mulţumesc fetelor şi antrenorilor pentru parcursul din campionat, în care am avut doar două înfrângeri, la diferenţe foarte mici însă, în meciuri pe care le puteam câştiga. Sunt puţin rezervat în privinţa turneului final, din pricina problemelor medicale cu care ne confruntăm. Sperăm să fie bine însă. Nu avem presiune, mergem cu zâmbetul pe buze“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele Phoenix Constanţa.

„La începutul sezonului, ne-am fixat câteva obiective, iar primul a fost accederea în turneul Final Four. Sperăm ca la debutul întrecerii de la Târgovişte să nu mai avem probleme medicale şi să ne clasăm cât mai bine, chiar şi pe locul întâi, de ce nu? Toţi vor aceasta“, a spus şi Predrag Stanojcic, antrenorul principal al formaţiei constănţene.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Phoenix Ştiinţa Constanţa joacă în Grupa Roşie a Ligii Naţionale Predrag Stanojcic - „Suntem ca un peşte mic, în piscina plină de rechini“

07 Jan 2019 700

Constanţa. Ecaterina Armanu, de la Phoenix Ştiinţa, la echipa naţională „Va fi o experienţă deosebită. Abia aştept să merg“

02 Nov 2018 463

„A fost o victorie frumoasă“ Phoenix Ştiinţa Constanţa i-a administrat Agronomiei Bucureşti prima înfrângere stagională

29 Oct 2018 484

Convocată la Naţională Phoenix - Ştiinţa Constanţa s-a luptat cu Târgovişte pentru a o ţine pe Ecaterina Armanu la Constanţa

19 Oct 2018 672