CS Medgidia Adrian Moldoveanu, clasat pe locul trei la ultima etapă de Cupă Națională XCO (GALERIE FOTO)

  • Evenimentul a făcut parte din calendarul național al Federației Române de Ciclism și a avut deschise curse pentru categoriile Elite, Master si Amatori (Licențiați).


Antrenorul secției de ciclism a CS Medgidia, care e totodată și sportiv activ, Adrian Moldoveanu, s-a clasat pe locul trei la ultima etapă de Cupă Națională XCO, eveniment care a avut loc tot la Câmpulung Muscel.


Evenimentul a făcut parte din calendarul național al Federației Române de Ciclism și a avut deschise curse pentru categoriile Elite, Master si Amatori (Licențiați). La finalul celor cinci etape de Campionat Național, la categoria Master 2, Adrian Moldoveanu a încheiat pe locul trei. „Antrenorul nostru a obținut acest binemeritat loc după un traseu foarte variat și rapid“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.


Totodată, micul ciclist de la CS Medgidia Iulian Năstase s-a clasat pe locul 13 la Campionatul Național de XCO copii organizat la Câmpulung Muscel. „A fost un adevărat regal de ciclism, în care copiii s-au întrecut în curse impresionante, iar Iulian a fost la înălțime! Felicitări!“, este mesajul CS Medgidia.


Reprezentanții CS Medgidia au avut evoluții reușite și la ediția a 15-a a H3RO Mamaia, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei. „Eroi la alergare, pedalat și înot! Sportivii noștri au terminat competiția în primii 10, la echipe obținând locul 7. Evenimentul a fost internațional, iar atleții CS Medgidia au înotat 2 km, au pedalat 90 de km și au alergat încă 22 de km. Cu acest ultim triathlon, căpitanul echipei Cristian Gurău și echipa lui Ionuț Cristea și Ioniță Andrei încheie sezonul de competiții cu: un titlu de Ironman și multe cupe valoroase. Suntem mândri de ei pentru că au reușit aceste performanțe în primul an de participare la triathlon!“, se mai menționează pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

„A fost o muncă titanică, dar mereu încununată de rezultate frumoase și experiențe unice“, au spus sportivii.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Clubul Sportiv Medgidia“.


Citește și:

CS Medgidia
Ciclistul Adrian Moldoveanu, pe podium la Tulcea (GALERIE FOTO)


 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Adrian-Ioan Veștea ”Fondurile europene contribuie la implementarea politicilor sectoriale guvernamentale la nivelul regiunilor”

05 Dec 2023 436

Avocatul Adrian Cuculis „Cazul mediatizat în ceea ce-l privește pe ÎPS Teodosie nu are cum să ajungă în instanță niciodată“ (VIDEO)

05 Dec 2023 765

Ministrul Finanțelor Valabilitatea voucherelor de energie a fost prelungită până la 31 martie 2024 (VIDEO)

16 Nov 2023 473

Ziua Armatei României la Vivo Mall Constanța! Vizitatorii au fost informați despre pașii de urmat în alegerea carierei militare (GALERIE FOTO)

28 Oct 2023 626

Oficial de la DNA Constanța! Dragoș Iorga, director din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene reținut pentru 24 de ore

27 Oct 2023 1815

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Niculae-Stinga Noni Adrian, sef - Serviciul Programe și Obiective de Interes Public în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Oct 2023 1012

Județul Constanța Proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu finanțat de Ministerul Dezvoltării (DOCUMENT)

09 Oct 2023 1001

Latura civilă a dosarului Vectra, rejudecată la Tribunalul Constanța. Cauza, repusă pe rol

05 Oct 2023 767

Proiectul „Învățăm să fim campioni“ Farul Constanța, în vizită la Școala Gimnazială nr. 6 „Nicolae Titulescu“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Oct 2023 1654

LIVE TEXT Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța organizează ediția 56 a Sesiunii Științifice Internaționale Pontica – Istorie și Arheologie în spațiul vest-pontic (GALERIE FOTO+VIDEO) (DOCUMENT)

04 Oct 2023 785

Procesul dintre Adrian Horațiu Wyhnalek și Primarul Municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța

02 Oct 2023 542

Declarații de Avere Constanța Adrian Gorcea, membru în CA al Drumuri Județene Constanța SA deține două apartamente și două autoturisme (DOCUMENTE)

01 Oct 2023 1308

Șoferul oprit cu focuri de armă după ce ar fi furat, în Cumpăna, mașina unei femei însărcinate, dispărut din spital

24 Sep 2023 1156

Eroii nu mor niciodată! Au trecut zece ani de la moartea a doi militari din Forţele Navale căzuţi în Afganistan. Unul era din judeţul Constanţa

22 Sep 2023 949

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 septembrie 2023

19 Sep 2023 1058