CS Medgidia Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism, pe podium la Explorer MTB Challenge (galerie foto)

 

 
  • Competiția desfășurată în județul Argeș, la Valea Iașului, a avut două trasee, dar și întrecere pentru copii.
 
O nouă clasare pe podium pentru rutierul Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism a CS Medgidia, care a ocupat locul trei la Explorer MTB Challenge - „back to the roots”.
 
Adrian Moldoveanu a urcat pe podium la categoria „Master“ (Tura Scurta), în timp ce la general a fost al 16-lea, din 160 de participanți aliniați la linia de start. „A fost un eveniment dedicat mișcării, prieteniei și pasiunii pentru ciclism cu două trasee: unul de XC Marathon, de 60 km, și un traseu scurt, de 37 km, pe dealurile Argeșului“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia. Competiția desfășurată în județul Argeș, la Valea Iașului, a avut și întrecere pentru copii, la care Nikolas Prică, de la CS Medgidia, a obținut locul doi la grupa de vârstă 5-6 ani, în timp ce colegul său Vlad David a reușit un loc șase, la 7-8 ani.  
 
Adrian Moldoveanu a obținut rezultate deosebite și la competiții anterioare de ciclism. La Turul Vrancei, și-a trecut în cont un loc cinci la categorie și 25 la general. Adrian a fost aproape de locul doi, iar doar cinci secunde au făcut diferența pentru ca el să piardă podiumul. De asemenea, s-a clasat pe locul 21 la general și pe locul 5 la categorie în competiția de XCO (Etapă de Cupă Națională) de la Triada MTB de la Păltiniș; la XCM, a obținut locul 10 la categorie și 63 la general din 170 de sportivi. „Adrian a dat un «examen» greu de mountain bike, însă a avut marea satisfacție că l-a trecut cu brio și cu o clasare bună“, mai menționează sursa citată.  

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cicliștii de la CS Medgidia au concurat cu succes la Măcin Mountain Fun

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 647

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 679

Constanța Ce spectacole vor fi puse în scenă în perioada următoare la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluțul de mare”

05 Apr 2024 532

Procesul 2 Mai la Judecătoria Mangalia Avocatul Adrian Cuculis - „S-a favorizat din nou inculpatul Vlad Pascu“ (VIDEO)

14 Mar 2024 1352

Afaceri Constanța Schimbări importante în cadrul societății AMLA - Clinica De Recuperare Cardiacă SRL

06 Mar 2024 502

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Adrian Coșoreanu, inspector la ISC Constanța (DOCUMENTE)

25 Feb 2024 837

Anunț de ultimă oră în dosarul în care Vlad Matei Pascu este judecat pentru accidentul de la 2 Mai. Ce documente au depus avocații suspectului la judecătoria Mangalia (VIDEO)

22 Feb 2024 2286

Mangalia Avocatul Adrian Cuculis despre amânarea cu câteva ore a procesului în care Vlad Matei Pascu este judecat (VIDEO)

22 Feb 2024 988

Echipajul unei nave aflate în Portul Constanța, în grevă! Marinarii, toți din Ucraina, sunt nemulțumiți că nu li se plătesc salariile

20 Feb 2024 794

Județul Constanța Locuitorii din comuna Cuza Vodă vor beneficia de gaze naturale. Proiectul de finanțare, semnat de ministrul Dezvoltării

19 Feb 2024 788

Reprezentanți ai Centrului Militar Zonal Constanța în mijlocul elevilor din Valu lui Traian, Murfatlar și Peștera (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 643

Administrația Porturilor Maritime, contract cu Inaco Legal SRL, din Galați (DOCUMENT)

23 Jan 2024 862

Ministrul Adrian Câciu Prima tranşă din acest an pentru voucherele sociale va fi acordată în a doua jumătate a lunii februarie

21 Jan 2024 806

Ministrul Adrian Câciu „Împreună cu Comisia Europeană trebuie găsită o formulă de a compensa fermierii“

21 Jan 2024 751

Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre punerea în mișcare a urmăririi penale în cazul ÎPS Teodosie

20 Jan 2024 913